Za področje

    Naj barva v letu 2019

    Članek je koristil že 1638+ uporabnikom
    Pantone nam je v letu 2019 postregel z novo barvo, ki se imenuje living coral, drugače gre za odtenek pantone 16-1546. Gre za toplo breskasto oranžno barvo z živahnim zlatim podtonom. Ta unikaten odtenek živahno koralno rdeče barve oddaja občutek udobja in spodbuja učinek pozitivne energije. Barva simbolizira potrebo po optimizmu, veselju do življenja, željo po nenehnem ustvarjanju in igrivem izražanju. V naravi to barvo običajno najdemo v koralnih grebenih.
    Trendi, dizajn 1638
    Koralno rdeča barva je čudovita popestritev v svetlih prostorih
    Imamo kar 544 izvajalcev za področje Notranje oblikovanje:

    Inštitut Pantone je ob izdaji barve leta 2019 zapisal: “Ko se digitalna tehnologija in socialna omrežja vedno bolj vključujejo v naša življenja, ljudje iščemo avtentične in poglobljene izkušnje, v katerih doživljamo povezanost in intimnost. Prijateljski odtenek Living coral nas bo pri tem spodbujal s svojo živahno naravo.”

    1. ‘’LIVING CORAL’’ V NOTRANJEM OBLIKOVANJU

    Odtenki barve, ki jo je inštitut Pantone izbral za barvo leta 2019, lahko lepo vključite v prostor kot barvo za stene. Za čudovito popestritev v prostoru lahko poskrbite tudi s tapetami in tekstilom uporabljenim na pohištvu. Koralno živo barvo lahko uporabite tudi na okrasnih vzglavnikih in okrasnem dekorju (okvirji za slike, klubske mizice, poličniki…). 

    2. KOMBINIRANJE KORALNO RDEČE BARVE

    Samozavestna koralno rdeča barva je zaradi svoje pastelnosti izredno primerna za kombiniranje s številnimi pastelnimi zemeljskimi barvnimi toni. Enostavno jo lahko kombinirate z bež, minit in nežno sivo barvo. Barva ‘’living coral’’ je idealna popestritev v svetlih belih prostorih, katerim bo vnesla igrivost in jih poživila. Nikakor ne bodite preveč drzni in je zato ne kombinirajte z močnimi in intenzivnimi barvnimi toni. Pustite ji prostor, da se pokaže in izstopi, ter v prostor vnese mladosten pomladanski videz. Težko jo je kombinirati z intenzivnimi modrimi toni, črno barvo in temno zelenimi toni. 

    Trendi, dizajn 1638
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Notranje oblikovanje?

    Imamo kar 544 izvajalcev za področje Notranje oblikovanje:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 544 izvajalcev za področje Notranje oblikovanje
    10
    7

    Ambassador & Co. d.o.o.


    10
    2

    SKALA Nina Skalič s.p.


    10
    2

    Primaforma d.o.o.


    9.9
    35

    ZS DESIGN, montaža pohištva, Svjetislav Zelić, s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane