Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Betonski izdelki za interier in vrt

    Članek je koristil že 2806+ uporabnikom
    Beton je danes dodobra razširjen gradbeni material. V gradnji objektov je vse bolj domač, vse pogosteje pa v ospredje stopa tudi njegov izgled, ki postaja popularen tako v notranjosti kot zunanjosti objektov. Priljubljenost tega vsestranskega materiala skozi leta neprestano narašča, njegovo vzdrževanje je ob primerni zaščiti izredno enostavno in hitro.
    Strokovni članek 2806
    Beton daje interierju poseben videz
    Imamo kar 85 izvajalcev za področje Betonski izdelki:

    1. UPORABA BETONSKEGA POHIŠTVA

    Betonsko pohištvo je običajno iz kombinacije materialov. Poleg betona, ki običajno nastopa kot primarni del pohištva, je z njim v souporabi še kovina ali les. Omenjeni materiali skupaj tvorijo oblikovno celoto.

    Betonsko pohištvo ima svoj namen kateremu dobro služi. V sodobnih interierjih je moč zaslediti veliko klubskih mizic narejenih iz betona, ki so odlična popestritev v vaši dnevni sobi. Prostor navdajo z industrijskim videzom, pokažejo nam neko drugo dimenzijo, kako združiti videz industrijskih objektov z modernimi notranjimiprostori.

    2. BETON ALI VLAKNOCEMENT?

    Negativna lastnost betona je zagotovo njegova teža. Betonsko pohištvo je težko in posledično je njegovo prenašanje po objektu oteženo. V veliki meri beton izpodriva vlaknocement, ki je absolutno lažji. Teža izdelkov iz vlaknocementa je primerljiva z izdelki iz masivnega lesa. Vlakna, ki jih dodajamo cementu, prevzamejo vlogo armature, ki se nahaja v betonu, ker so bolj elastična jih tudi lažje oblikujemo. Preden se vlaknocement popolnoma strdi, ga je moč enostavno oblikovati, kasneje pa postane trden, trpežen in odporen na številne vremenske vplive. Beton zaradi svojih lastnosti težko doseže tankost in trdnost obenem. Vlaknocement mu tukaj kljubuje in ga odlično nadgradi.  

    O cenah betonskega pohištva je težko govoriti. Odvisno je ali je pohištvo izpod rok znanega oblikovalca ali gre za masovno proizvodnjo. Zagotovo pa nam beton z ulivanjem zaradi svojih lastnosti vedno omogoča izdelavo unikatnega elementa. Izvirnost in ustvarjalnost, ki jo omogoča oblikovanje pohištva iz betona, nam bo zagotovo postregla še z marsikaterim unikatnim kosom pohištva.  

    Iz betona je lahko izdelano marsikatero vrtno pohištvo
    Iz betona je lahko izdelano marsikatero vrtno pohištvo


    Strokovni članek 2806
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Betonski izdelki?

    Imamo kar 85 izvajalcev za področje Betonski izdelki:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 85 izvajalcev za področje Betonski izdelki
    9.5
    2

    Teo Mohorčič s.p.


    10
    4

    ZK PROJECTS, čiščenje in gradbeništvo, Zuhdija Kovačević s.p.


    10
    8

    Gradbeništvo Štravs d.o.o.


    9.4
    4

    ŠEFKI, Šefik Isaković s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane