Za področje

  Kako lahko z ogrevanjem privarčujete in skrbite za okolje?

  Članek je koristil že 1020+ uporabnikom
  Živimo v času, ko se veliko govori o ekologiji in onesnaževanju okolja. Veliko sprememb in rešitev, ki jih predlagajo na tem področju, se nam zdi preveč oddaljenih, da bi lahko postali del njih. Kljub temu, pa za velike rezultate niso vedno potrebne velike spremembe. Že z nekaj preprostimi stvarmi kot so na primer, zamenjava plastične vrečke za platneno ali pa uporabljanjem ekološkega ogrevalnega sistema, lahko pripomoremo, da bo naš planet ostal zelen tudi za generacije, ki prihajajo za nami. IR grelni paneli so tako ekološka rešitev, s katero ne boste le prihranili in poskrbeli za svoje zdravje, temveč boste z njimi poskrbeli tudi za manjšo onesnaženost našega okolja.
  Strokovni članek 1020
  Za velike rezultate in skrb za okolje niso vedno potrebne velike spremembe!
  Imamo kar 1361 izvajalcev za področje Ogrevanje:

  Okolju in denarnici prijazna rešitev

  Infrardeče ogrevalne plošče izkoriščajo moč sevanja za prenos toplote neposredno na predmete znotraj prostorov (vključno z ljudmi!). To pomeni, da se prostori segrejejo veliko hitreje kot bi se z npr. konvencionalnimi grelci, kar vam omogoča, da lahko zmanjšate porabo energije kar na pol.

  IR grelni paneli so opremljeni s pametnimi tehnologijo, ki vam omogoča, da vzdržujete sobno temperaturo, ne da bi neprestano segrevali prostor. Na ta način boste zmanjšali tudi količino porabljene energije na splošno, kar pa se bo seveda pokazalo tudi pri mesečnem prihranku s stroški ogrevanja. Manjša poraba energije pa je odlična ne le za vašo denarnico, temveč tudi za okolje.  Na ta način elektrarne zmanjšujejo količine fosilnih goriv, da ustvarjajo energijo, ki jo uporabljate v vašem dom. Pri ustvarjanju te energije elektrarne sproščajo toplogredne pline, ki prispevajo k globalnemu segrevanju, kar pomeni, da lahko infrardeče ogrevanje dramatično zmanjša količine izpustov ogljikovega dioksida (CO2).

  Material, ki ga lahko recikliramo!

  Veliko produktov na trgu oglašuje kako prijazno je njihovo delovanje za okolje, pri tem pa se velikokrat zgodi, da produkt sam ni bil narejen na ravno ekološki način, oz. iz okolju prijaznih materialov. IR grelni paneli so zgrajeni iz aluminija, ki je okolju prijazen material, saj ga lahko recikliramo. Recikliranje aluminija nam omogoča, da aluminij stopimo in ga uporabimo za izdelavo povsem novih izdelkov, ne da bi poškodovali kovino. Tako lahko aluminij predelamo tisočkrat, pa še vseeno ne bomo zmanjšali njegove prvotne kvalitete. Gre za enega redkih materialov, ki jih lahko recikliramo neskončnokrat. Pri recikliranju aluminija pa se porabi kar 95% man energije, kot če bi pridobivali nov aluminij! IR grelni paneli tako niso odlična in okolju prijazna rešitev le zaradi svojega delovanja, temveč tudi zaradi materialov iz katerih so sestavljeni.

  Z majhnimi koraki do velikih sprememb

  Izbrati pravi ogrevalni sistem je izjemnega pomena, saj to ni stvar, ki jo menjamo na nekaj let, temveč nam je v interesu, da se odločimo za dobro naložbo, ki ji bomo lahko zaupali tudi v prihodnosti. Ravno zato je pomembno, da pri izbiri ogrevalnih sistemov mislimo tudi na okolju prijazne rešitve, ki jih ponujajo nekateri sistemi. IR grelni paneli so sestavljeni iz materiala, ki ga lahko recikliramo, njihovo delovanje pa je prav tako usmerjeno v prihodnost ekološkega ogrevanja. Izbira ekološko usmerjenega ogrevalnega sistema je majhen, a pomemben korak, s katerim boste tudi vi postali del rešitve in skrbi za naš planet.

   

  IR grelni paneli so zgrajeni iz aluminija, ki je okolju prijazen material, saj ga lahko recikliramo
  IR grelni paneli so zgrajeni iz aluminija, ki je okolju prijazen material, saj ga lahko recikliramo


  Strokovni članek 1020
  Avtor: Mojmojster
  Imamo kar 1361 izvajalcev za področje Ogrevanje:

  Kako so Vam koristile te informacije?


  MojMojster
  Revija MojMojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  NAPREJ
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Imamo kar 1361 izvajalcev za področje Ogrevanje:

  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  Imamo kar 1361 izvajalcev za področje Ogrevanje
  10
  2

  Centros d.o.o.


  9.6
  2

  Nautitek d.o.o.


  10
  1

  AHAC okna in zaključna dela d.o.o.


  9.7
  2

  TERMAKS ogrevanje in hlajenje, Simona Žibrik s.p.


  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE OGREVANJE?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane