Za področje

    DaiBau.com – prva regionalna gradbena platforma

    Članek je koristil že 9435+ uporabnikom
    Iskanje gradbenega izvajalca je problem - tako doma, kot tudi v tujini. Daibau je prva integrirana platforma na evropskem trgu, ki združuje vsa relevantna podjetja v gradbeni industriji ter investitorjem pomaga pri iskanju zanesljivih in kakovostnih izvajalcev. Platforma Daibau, v Sloveniji znana pod imenom MojMojster, že sedaj uspešno posluje na kar 12 trgih po celem svetu.
    Novice 9435
    Imamo kar 699 izvajalcev za področje Arhitekti, arhitektura:

    1. Platforma Daibau - MojMojster: vsi podatki o gradnji na enem mestu

    Če iščete izvajalca za vaš privatni projekt ali podizvajalca za sodelovanje na večjem državnem razpisu, je iskanje primernih gradbenih podjetij in izvajalcev zahtevno. Še posebej, če bi radi partnerje našli v tujini, kar je brez ustrezne mreže in povezav skoraj nemogoča naloga. To bo v prihodnosti mnogo lažje z mednarodno gradbeno platformo DaiBau.com, ki je uporabnikom v Sloveniji poznana kot MojMojster. Ne samo, da platforma združuje podatke, predstavitve izvajalcev in produktov so uporabnikom na voljo v lokalnem jeziku.

    2. S portalom MojMojster do najboljših izvajalcev

    Platofrma Daibau, ki je v Sloveniji poznana pod imenom MojMojster, ima ogromno bazo podatkov o izvajalcih za vsa možna gradbena dela. Izvajalca poiščete tako, da portalu pošljete povpraševanje z informacijami o vrsti storitve, ki jo želite. Poleg tega vpišete še finančna sredstva, ki jih imate na voljo za financiranje storitve, terminski plan (kdaj bi želeli, da se delo na objektu izvaja) in grobo lokacijo vašega objekta. Sistem iskanja izvajalcev na platformi MojMojster temelji na tem, da povpraševanje pošlje več prijavljenim izvajalcem oziroma ponudnikom, od katerih nato dobite povratne ponudbe in reference. 

    3. Preverjeni Daibau izvajalci

    Verjetno se sprašujete, kako lahko preko spleta presodite, ali bo nek izvajalec svoje delo opravil kakovostno in ali je vreden vašega zaupanja. Izvajalci, ki vam jih MojMojster predlaga, so ocenjeni in komentirani s strani prejšnjih uporabnikov platforme, ki so s temi izvajalci sodelovali v preteklosti. Ocena na podlagi konkretnih izkušenj več uporabnikov oziroma naročnikov omogoča realen in natančen vpogled v kakovost njihovih storitev in vam olajša odločitev. Prav ocenjevanje izvajalcev s strani uporabnikov (investitorjev) po opravljenih delih je za izvajalce razlog, da se potrudijo poslovati pošteno, kakovostno in zanesljivo. Slaba ocena pomeni slabo reklamo, česar si ne želi noben izvajalec.

    4. Mednarodni projekti platforme Daibau

    Širjenje posla v lokalnem okolju je enostavno, saj se dober glas bliskovito širi s priporočili zadovoljnih strank. Drugače je s pridobivanjem projektov v tujini, ki običajno poteka preko posrednikov, agentov in drugih vprašljivih praks. Mednarodna platforma Daibau je prisotna že na 12 trgih po svetu, v prihodnosti pa se načrtuje tržišče še dodatno povečati.

    5. Daibau povezuje

    Poleg informacij in projektov omogočamo tudi iskanje delovne sile, v prihodnosti pa tudi izmenjavo gradbene mehanizacije in drugih pomembnih informacij. Ustvarjamo skupnost vseh, ki gradijo ali svojimi storitvami kakovostno oblikujejo evropski gradbeni prostor.

    Pokličite nas, če želite biti del mednarodne zgodbe platforme DaiBau.com, v Sloveniji znane pod imenom MojMojster!
    Novice 9435
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    arhitektura, ideje in inspiracije

    1
    5
    1
    1
    3
    2
    3
    2
    3
    1
    1
    1
    1
    1
    2
    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Arhitekti, arhitektura?

    Imamo kar 699 izvajalcev za področje Arhitekti, arhitektura:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 699 izvajalcev za področje Arhitekti, arhitektura
    8.9
    0

    ESPLANADA d.o.o.


    10
    17

    Prodom biro d.o.o.


    10
    2

    Tomori arhitekti d.o.o.


    8.9
    0

    Arhitekt Dugar d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane