Za področje
  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

  Zeliščni vrt v kuhinji

  Članek je koristil že 5619+ uporabnikom
  Zeliščni vrtovi so čedalje bolj priljubljeni. Zelišča s svojimi vonjavami odganjajo mrčes in žuželke iz vrtov. Njihov omamen svež vonj pa poživi vsakodnevno pripravo hrane. Zeliščni vrt si lahko pripravimo zunaj na balkonu ali pa kar v kuhinji na dosegu roke.
  Trendi, dizajn 5619
  Zelišča posajena v lončkih imate v kuhinji vedno na dosegu roke
  Imamo kar 594 izvajalcev za področje Vrtnarstvo:

  1. Načrtovanje zeliščnega vrta

  Pri načrtovanju zeliščnega vrta moramo biti pozorni na to katera zelišča in začimbe vsakodnevno uporabljamo pri kuhi. Pomemben dejavnik je tudi lokacija zeliščnega vrta. V kolikor vsakodnevno uporabljate zelišča potrebujete zeliščni vrt načrtovati v neposredni bližini kuhinje. Obstaja verjetnost, da je lokacija v neposredni bližini kuhinje nemogoča. V tem primeru je smiselno razmisliti o posaditvi zelišč v cvetlične lončke. Zeliščni vrt mora biti umeščen tako, da bo prejemal čim več sonca. Za učinkovito rast zelišč jim je potrebno zagotavljati veliko količino vode.

  2. Posaditev zelišč

  Kako bomo zelišča posadili je naša svobodna izbira. V kolikor želimo neko preglednost in lažjo dostopnost se vsekakor priporoča sajenje rastlin v vrsti. Priporočljivo je, da zelišča razporedite smiselno glede na njihovo končno višino. Tako zagotovite, da bodo vsa zelišča enakomerno obsijana s soncem. Zelišča, ki potrebujejo konstantno obrezovanje, lahko uporabimo za obrobe gredic. Nič ni narobe, če zelišča posadite med drugo zelenjavo in trajnice, saj boste na takšen način zagotovili učinkovitejše odganjanje škodljivcev.

  Trendi, dizajn 5619
  Avtor: Mojmojster

  Kako so Vam koristile te informacije?


  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Vrtnarstvo?

  Imamo kar 594 izvajalcev za področje Vrtnarstvo:

  Brezplačno povpraševanje
  Izbor podjetij, ocene strank
  Brez provizij
  Imamo kar 594 izvajalcev za področje Vrtnarstvo
  10
  1

  Vrtnarske storitve SKERCA TOM Tomaž Starc s.p.


  9.6
  1

  TERRIS, Tomaž Gorinšek s.p.


  10
  6

  Urejanje okolice in vrtov Jure Hribar s.p.


  10
  6

  Vertical d.o.o.


  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane