Za področje

    Moderna PVC - alu okna za sodobno arhitekturo

    Članek je koristil že 5267+ uporabnikom
    Ni nujno, da so okenski okvirji nerodni in neoblikovani. Okno Energeto s svojim revolucionarnim dizajnom zakritega krila se poda na vsak sodobno oblikovan objekt. Tako bodo vaša okna ponos k celoti arhitekture.
    Strokovni članek 5267
    Moderna okna Energeto View se podajo sodobni arhitekturi.
    Imamo kar 529 izvajalcev za področje PVC okna:

    Učinkovita dizajnerska rešitev: Energeto® 5000

    Karlsruhško podjetje Aluplast si je zadalo cilj, da na trgu uveljavi inovacije, ki proizvajalcem stavbnega pohištva, arhitektom in kupcem nudijo resnične koristi.

     To je bilo glavno gonilo in cilj pri razvijanju profila za novo revolucionarno okno Energeto® 5000 view – sistem okna z zakritimi krili.

    Sistem okna Energeto® 5000 view je mogoče vključiti v običajno serijsko proizvodnjo – in sicer kot edini primerljiv sistem na trgu.

    Za to dizajnersko rešitev so podjetju Aluplast v preteklem letu že kmalu po uvedbi na trg zaploskali številni arhitekti.

    Možnost, da se na Energeto® 5000 View skoraj popolnoma nanese omet oziroma, da se proizvod vizualno vključi v steno, je kot nalašč za trenutno zelo trendovski enostaven in jasen videz fasade, hkrati pa tudi znatno zmanjšuje toplotni most med oknom in špaleto.

    Program proizvoda Energeto® 5000 view je podjetje Aluplast v preteklem letu postopoma dograjevalo: trenutno na primer z dodatnimi aluminijastimi maskami za najrazličnejše zahteve in dizajnersko kljuko za zunanjo stran balkonskih vrat.

    Izjemen čar stavbnega pohištva linije Energeto gotovo predstavlja posebna kombinacija dizajna in tehnologije, po kateri se ti proizvodi odlikujejo. Informacije o novostih na področju izdelave stavbnega pohištva so posredovali strokovnjaki podjetja SATLER.

    Oblikovni element za arhitekte in ljubitelje dobre arhitekture

    Pri skritem krilu okna Energeto 5000 View je viden le majhen del okvirja okoli steklene šipe. Ta oblikovna rešitev sledi novemu trendu jasno strukturiranega filigranskega videza fasad in je zelo zanimiva za arhitekte. „Švicarska“ pripira s samo 109 mm pogledom od zunaj za posebno ozek videz: za več svetlobe in dodatni izkoristek toplote sonca. Minimalni okvir oken je mogoč tudi pri večjih dimenzijah.

    Razlikovanje od konkurence

     S sistemom energeto 5000 view vam je na voljo ekskluzivni oblikovni izdelek, ki ga je mogoče izdelovati v gospodarnih pogojih, hkati pa boste z njim zelo izstopali.

    Primerno za pasivne hiše

     Zanesljive tehnologije družbe aluplast, kot sta powerdur inside in bonding inside, zaradi izdelave brez jekla omogočajo najboljšo toplotno izolativnost, ki jo je mogoče po želji še dodatno optimizirati s tehnologijo foam inside. Z vrednostjo Uf do 1,0 W/m.K dosegajo okna takšne vrednosti Uw, da so primerna za pasivne hiše.

    Vrhunska srednja tesnila

     Tako kot pri vseh sistemih srednjih tesnil podjetja aluplast, se tudi sistem energeto 5000 view ponaša z zanesljivimi srednjimi tesnili, ki zagotavljajo najboljšo možno zaščito pred vlomom. Pomemben prodajni argument za vaše stranke.

    Okna Energeto View imajo izjemno moderno oblikovan okvir čistih linij, ohranjajo pa visoko toplotno prevodnost.
    Okna Energeto View imajo izjemno moderno oblikovan okvir čistih linij, ohranjajo pa visoko toplotno prevodnost.


    Strokovni članek 5267
    Avtor: SATLER OKNA IN VRATA d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje PVC okna?

    Imamo kar 529 izvajalcev za področje PVC okna:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 529 izvajalcev za področje PVC okna
    8.6
    0

    GT MONT TOMAŽ GUNZEK, S.P.


    10
    1

    TETIM d.o.o.


    9.5
    0

    GLIN OKNA, d.o.o.


    10
    43

    ADI Projekt Dušan Žukovec s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane