Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Iščete izvajalca? Tukaj smo za vaš projekt!

    Članek je koristil že 2502+ uporabnikom
    Iskanje pravega izvajalca je problem, še posebej danes, ko nam primanjkuje časa. MojMojster vam olajša izbiro, tako za manjše, kot tudi za velike projekte.
    Novice 2502

    Vprašanja, preden se lotim iskanja

    Na koga se obrniti, poklicati soseda in prijatelja, ali je bolje obiskati splet? Kje je zbrana baza kakovostnih izvajalcev? Kako vem, če bo izvajalec imel čas in ali je njegovo podjetje preverjeno? Kakšna je sploh cena gradbenih in obrtniških del?


    Preverjena baza 7000 izvajalcev

    Na MojMojster imamo odgovor. Že nekaj let se trudimo, da za vas zbiramo preverjene izvajalce v enem integriranem sistemu. Spremljamo njihovo odzivnost, poslovanje in preverjamo reference ter objavljamo mnenja strank, ki so že delale z njimi. Vse to združimo v eno objektivno gradbeno boniteto, ki vam pomaga do odločitve.


    Do izvajalca le v nekaj klikih

    Z nekaj kliki izpolnite obrazec za povpraševanje in najkasneje v 24 urah vas bo poklical eden izmed naših usposobljenih sodelavcev, ki bo preveril in dopolnil vaše povpraševanje.

    V kratkem času boste na e-pošto prejeli povezavo do nadzorne plošče, kjer boste lahko spremljali odziv primernih izvajalcev za vaš projekt. Že v nekaj urah boste videli, katere izvajalce delo zanima, nekateri vas bodo takoj tudi poklicali.

    Vso komunikacijo, dogovore za oglede in pripravo ponudb lahko opravite preko platforme. Vašo izbiro olajša objektivna primerjava podjetij z izvlečkom podatkov o njihovi kakovosti in poslovnem odnosu.


    Za vas skrbi naša strokovna ekipa

    Smo rastoča ekipa arhitektov, gradbenikov, računalniških strokovnjakov in ekonomistov. Odločeni smo pomagati vsem tistim, ki se lotevajo gradnje in prenove. Naš mednarodni tem šteje že 14 članov iz Slovenije, Avstrije in Hrvaške, pomagali pa smo že pri več kot 50. 000 gradbenih projektih. Vaših povpraševanj bomo veseli tudi v prihodnje! Hvala za zaupanje!

    Novice 2502
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Imamo kar 140 izvajalcev za področje Drugo
    10
    7

    Mitja Ribič s.p.


    8.3
    1

    Anila d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane