Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Na kaj morate biti pozorni pri načrtovanju kopalnice

    Članek je koristil že 8344+ uporabnikom
    Kopalnica ima v domu velik pomen – ni več le prostor za vzdrževanje osebne higiene, temveč je s sodobno opremo pridobila novo funkcijo prostora za sproščanje. V domu je pomembna ureditev moderne, dobro načrtovane in uporabne kopalnice, inovativni proizvodi pa nam omogočajo, da kopalnico opremimo v skladu z našimi željami in potrebami.
    Strokovni članek 8344
    Kopalnice
    Imamo kar 1036 izvajalcev za področje Kopalnice:

     

    Sodobne kopalnice ponujajo stik z naravo, saj se v opremo in pohištvo vračata kamen in les kot stenska in talna obloga, leseni ali kamniti umivalniki in kadi. V manjših kopalnicah se zaradi občutka prostornosti dobro obneseta kovina in steklo, ki prostor navidezno povečata.

    Oprema v kopalnici in stranišču mora biti funkcionalna, udobnih modelov in oblik, skratka mora biti takšna, da se v teh prostorih počutimo udobno, funkcionalno ter prijetno. Opremljanje ali prenova kopalnice je odlična priložnost, da ustvarimo sodobno kopalnico po naših merah.

     

    Oprema kopalnice za udobje in funkcionalnost

    Vaša kopalnica naj bo prostor, namenjen sproščanju in prijetnemu negovanju telesa. Na ustvarjanje dobre atmosfere vpliva celotna estetika, poleg opreme pa bodite pozorni tudi na razsvetljavo in keramiko. Za stene izberite vaše osebne barve in tako boste dodali kopalnici piko na i – v večjih kopalnicah si lahko privoščite bolj dramatične barve, v manjših pa posezite po svetlejših tonih.

    Kopalniško pohištvo

    Kopalnico opremite s pohištvom, ki vam bo dalo želen občutek udobja, a hkrati tudi domačnosti. Ob nakupovanju pohištva upoštevajte dimenzije prostora vaše kopalnice. Prostor funkcionalno opremite ter izkoristite vse funkcionalnosti pohištva v primeru majhne kopalnice. Pazite, da bodo kosi kopalniškega pohištva odporni na vodo, paro in višje temperature, saj bo tako njihova življenjska doba daljša, vzdrževanje pa lažje.

    Višina kopalniških omaric naj bo nekaj centimetrov nad tlemi tudi zaradi lažjega čiščenja kopalnice. Lep in funkcionalen dodatek v kopalnicah je tudi kopalniški radiator, ki ima v osnovi vlogo ogrevanja, hkrati pa s svojim dizajnom služi kot obešalo za brisače.

    Poleg kosov pohištva izberite tudi ogledala, zaradi katerih bo kopalnica videti večja, izberete pa lahko tudi črno ali belo barvano steklo za trendovski videz. Tla kopalnice obložite s ploščicami, kamnom, ploščicami ali marmorjem, izberite pa nevtralne barve in kopalniškim elementom dovolite, da bodo izoblikovali končno podobo kopalnice. V kopalnici lahko z nekaj inovativnimi posegi uredite damski prostor za ličenje, kotiček za sproščanje z dišavami in svečkami ali prijetno vodno »igrišče« za otroke.

     

    Strokovni članek 8344
    Avtor: MERKUR trgovina, d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    kopalnice, ideje in inspiracije

    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Kopalnice?

    Imamo kar 1036 izvajalcev za področje Kopalnice:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1036 izvajalcev za področje Kopalnice
    10
    36

    DOMINIK MLINAR s.p.


    9.3
    3

    Mizarstvo Jure Gros s.p.


    9.5
    2

    BULOVEC BLAŽ S.P.


    10
    1

    DOGŠA D.O.O.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane