Za področje

    Baumit ALL IN Beton: prvi suhi beton, ki se meša skupaj z embalažo

    Članek je koristil že 871+ uporabnikom
    Si lahko predstavljajte, da vržete pripravljeno mešanico betona skupaj z vrečo v mešalec? Baumit ALL IN Beton je prvi suhi beton, ki ga lahko damo v mešalnik ali posodo za mešanje skupaj z vrečo. Med mešanjem z vodo se embalaža razgradi, postane del betonske mešanice in tako dodatno izboljša lastnosti mešanice. Brez odpadkov, brez prahu, brez težav.
    Predstavitev produkta 871
    baumit all in beton priprava

    Ko pomislimo, koliko milijonov praznih vreč na leto se nabere na gradbiščih, bi bilo koristno najti alternativo, še bolj napredno od recikliranja in od uporabe vzdržljive embalaže. Gre za embalažo, ki lahko postane del proizvoda. S to vizijo je skupina strokovnjakov v podjetju Baumit začela razvijati izdelek.

    ALL IN Beton je prvi suhi beton, ki ga lahko damo v mešalec ali posodo za mešanje skupaj z vrečo.

    Vreče ni treba odpreti, zato se izognemo prahu pri stresanju iz vreče in odstranjevanju prazne embalaže. Takšno mešanje betona prinaša pomembne prednosti − manj prahu, nič odpadkov na gradbišču in hitreje opravljeno delo.Baumit_ALL-IN_Beton_2022_Vreca_30kg.jpg

    Tu ne gre le za prihranek, pač pa za ustvarjanje vrednosti, saj vreča ni le embalaža, ampak tudi del proizvoda. Vreča, izdelana iz papirja, ki vsebuje skoraj izključno naravna celulozna vlakna, se po štirih minutah razgradi v zelo majhna posamična vlakna, ki postanejo sestavni del betona in tako dodatno izboljšajo njegove lastnosti. To je uporabniku prijazna in stroškovno učinkovita alternativa za gradbene projekte, pri katerih uporabljamo betonske mešanice, ki jih mešamo na gradbišču.

    Velikost pakiranja betona Baumit ALL IN je izračunana tako, da v mešalnik vstavimo dve vreči hkrati. Baumit ALL IN Beton razreda C16/20 je primeren za vsa betonerska dela pri večjih ali manjših gradbenih projektih. Zato ni pomembno, ali želimo postaviti žar, zgraditi novo ograjo ali pa vrtna hiša potrebuje stabilne temelje − s tehnologijo Baumit ALL IN je betoniranje zanesljivo, okolju prijazno in hitrejše.

    To pa se sklada tudi z željami in cilji vsakega gradbenega podjetja in pravega mojstra! Okoljsko odgovorno, pa tudi ekonomsko upravičeno je, da vsi skupaj skrbimo za trajnostno uporabo naravnih virov, za čim manjšo porabo energije in emisij ter za optimizacijo porabe surovin in energije.

    Več o ALL IN Beton-u
    Gostota suhega materiala: ca. 2100 kg/m³
    Čas obdelave: ca. 30 min
    Poraba: ca. 20 kg/m²/cm
    Izdatnost: ca. 15 l/vreča (svežega betona)
    Kategorija: C 16/20
    Potrebna količina vode: ca. 3 l - 4 l/vreča
    Zrnavost: 0 - 4 mm
    Obdelovalna konsistenca: F38 po ÖNORM B 4710-1
    Odpornost na zmrzovanje: XF3 - obstojen na zmrzal

     

    Predstavitev produkta 871
    Avtor: BAUMIT D.O.O.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Novogradnja?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane