Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Svetovne novosti industrije na Celjskem sejmu, ki jih morate videti!

    Članek je koristil že 941+ uporabnikom
    Celjski sejem, Mednarodni industrijski sejem in sejem Lestech, 18. – 21. april 2023
    Dogodek 941
    mednarodni industrijski sejem celje 2023

    Med 18. in 21. aprilom se bo na Celjskem sejmu odvijal pravi spektakel industrijskih novosti na Mednarodnem industrijskem sejmu. Nedvomno gre za prepričljivo največji in najpomembnejši industrijski sejem v JV Evropi. Predstavili se bodo najpomembnejši proizvajalci, nosilci ključnih blagovnih znamk na področju orodjarstva in strojegradnje, industrijske avtomatizacije, robotike, varjenja in rezanja, industrije plastike, materialov in komponent ter naprednih tehnologij.

    Na sejmu se bo v 8-ih dvoranah na več kot 23.000 m2 predstavilo več kot 330 podjetij iz 12-ih držav. Skupaj bodo predstavili več kot 1.000 blagovnih znamk iz okoli 36 držav. Videli boste svetovne novosti, ki jih je zaradi velike vrednosti izredno težko videti kje drugje. Vse sejemske dvorane se namreč za čas trajanja sejma spremenijo v veliko proizvodnjo z najsodobnejšimi in tehnično najbolj dovršenimi stroji, aparati, napravami, industrijskimi roboti, orodji in aplikacijami, ki hkrati tudi delujejo.

    Sejemsko dogajanje se bo pričelo v torek, 18. aprila, na temo industrijske avtomatizacije in optimizacije proizvodnih procesov.  Sreda bo namenjena varilni tehniki in slovenskim varilcem. Letos se jim bodo prvič pridružili tudi varilci iz držav nekdanje Jugoslavije. Potekalo bo tudi tradicionalno državno tekmovanje varilcev, hkrati tudi strokovna predavanja s področja varjenja.

    mednarodni-industrijski-sejem-celje.jpg

    Četrtkov sejemski dan bo organiziran Dan orodjarstva pod vodstvom TECOSa – Razvojnega centra orodjarstva Slovenije, hkrati bo potekal tudi Dan industrijskega vzdrževanja, ki bo skozi pet zanimivih predavanj predstavil sodoben pogled na vzdrževanje. Zadnji sejemski dan se bo v petek odvijal s poudarkom na industriji plastike in gume. Predavanja organizira Fakulteta za tehnologijo polimerov in GIZ Grozd Plasttehnika.

    Hkrati bo potekal tudi sejem Lestech, ki je vodilni sejem lesnoobdelovalne industrije v Sloveniji. Namenjen je vsem obdelovalcem in oblikovalcem lesa, lesni industriji in mizarskim delavnicam, ki se bodo lahko seznanili z novostmi in rešitvami na področju lesnoobdelovalnih strojev in tehnologij ter repromaterialov.

    mednarodni-industrijski-sejem-v-celju.JPG

    Razstavljavci bodo v sejemski dvorani M predstavili ponudbo tako za velike lesnoobdelovalne obrate kot tudi opremo za samostojne mizarje in ljubitelje obdelave lesa:

    • stroje za izdelavo pohištva 
    • stroje za obdelavo lesa, stiskalnice za debelinsko in širinsko lepljenje
    • repromaterial (iverne plošče, vezane plošče)
    • 3D oplemenitenje površin, linije za oplaščenje (PVC, PET), 
    • stiskalnice za furniranje, lakiranje, brizganje …
    • servisiranje lesnoobdelovalnih strojev
    • servisiranje vseh orodji in rezil
    • električna in akumulatorska orodja
    • zaščitna sredstva za delo pri strojih
    • ročna orodja.

    Predstavila se bo tudi Skupnost lesarskih šol.

    Od torka do petka med 9.00 in 17.30 uro

    Mednarodni industrijski sejem in sejem Lestech lahko obiskovalci obiščejo med  18. in 21. aprilom od 9.00 do 17.30. Če bodo karte kupili v predprodaji po spletu, bodo za dnevno vstopnico namesto 15 odšteli 7 evrov. 

    Spletna prodaja na shop.ce-sejem.si.
    Dogodek 941
    Avtor: Celjski sejem d.d.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane