Za področje
  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

  Aleksandrov nov nadstrešek - izkušnja uporabnika Mojmojster

  Zaradi zadovoljstva s kvalitetno opravljenim delom bom seveda mojstra priporočil naprej znancem in prijateljem. Hkrati pa bom priporočil tudi sistem Mojmojster, ki mi je omogočil pridobitev večjega števila ponudb izvajalcev. 
  412
  20230306 164907
  Imamo kar 793 izvajalcev za področje Kovinske konstrukcije:

  Zakaj ste se obrnili na sistem Mojmojster za iskanje izvajalca?

  Na Mojmojster se vedno obrnem, ko iščem izvajalca za projekte po hiši. Super mi je namreč, da lahko na enem mestu pridobim več brezplačnih ponudb izvajalcev. Nikoli pa še nisem bil razočaran z izvajalcem, ki sem ga našel preko sistema Mojmojster. 

   Kakšne izzive ste imeli pri izbiri mojstra?

  Na povpraševanje, ki sem ga oddal na spletni strani Mojmojster se je javilo več izvajalcev. Izbran izvajalec se je tudi oglasil na ogled. Po ogledu je izdal tudi predračun z vsemi postavkami. Pred končno izbiro sem pogledal reference in komentarje strank na njegovo delo. Všeč mi je bilo, da je imel veliko število pozitivnih komentarjev. 

  Kaj bi svetovali ostalim, ki se lotevajo podobnih projektov?

  Ostalim, ki se lotevajo podobnih projektov bi svetoval, da izvajalce povabijo na ogled. Na ogledu bodo namreč lahko ocenili mojstra in njegovo strokovnost, odnos do dela. Svetoval bi jim tudi, da naj ne dajejo prevelike količine avansa vnaprej, da se ne bodo "opekli". Od znancev sem namreč slišal, kar nekaj slabih izkušenj. 

  Ste naleteli na kakšne težave med samim projektom in kako ste jih rešili?

  Med samim projektom nisem imel težav.

  Kakšen je bil čas od začetka do konca projekta? 

  10 dni. 

  Kakšna je bila cena projekta?

  Okvirno je bila cena projekta 3000 €. Predračun je bil nižji, vendar sem med projektom izrazil želje po dodatnih delih oz. spremembah, ki jih je mojster opravil in je posledično prišlo do spremembe končne cene, kar je razumljivo. Sem pa zelo zadovoljen s končnim izdelkom. 

  Bi priporočili mojstra in sistem Mojmojster?

  Hitra kvalitetna in odlicna izvedba.

  Zaradi zadovoljstva s kvalitetno opravljenim delom bom seveda mojstra priporočil naprej znancem in prijateljem. Hkrati pa bom priporočil tudi sistem Mojmojster, ki mi je omogočil pridobitev večjega števila ponudb izvajalcev. 

  Projekt je opravilo podjetje KROVEC d.o.o.

  412
  Avtor: Mojmojster

  Kako so Vam koristile te informacije?


  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Kovinske konstrukcije?

  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Imamo kar 793 izvajalcev za področje Kovinske konstrukcije:

  Brezplačno povpraševanje
  Izbor podjetij, ocene strank
  Brez provizij
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane