Za področje

    Kako lahko s kreditom za obratna sredstva izkoristim več poslovnih priložnosti?

    Članek je koristil že 694+ uporabnikom
    Pomlad je prebudila naravo, toplo sonce pa je marsikoga spodbudilo, da se loti del okoli prebivališča ali na vikendu, prenove stanovanja, hiše ali drugih podobnih aktivnosti. Pri tem je dostikrat potrebna pomoč strokovnjakov, kot ste vi sami. Veste, kako si lahko zagotovite ustrezno likvidnost za zadostne zaloge materialov, s katerimi boste zadovoljili želje svojih strank v najkrajšem možnem času?
    Predstavitev produkta 694
    skladiscnik

    Da bi svojim strankam lahko zagotovili kar najboljšo izkušnjo in bi vaše poslovanje potekalo brez nepotrebnih prekinitev, je potrebno zagotoviti nemotene zaloge. Pomoč pri pravočasni in neprekinjeni dobavi ter ustreznih zalogah je lahko kredit za obratna sredstva. Poglejmo, na kakšen način pripomore k boljšemu poslovanju.

    Kredit za obratna sredstva z ročnostjo do 36 mesecev je namenjen financiranju tekočega poslovanja, obrata terjatev in nakupa zalog, pri čemer je odplačilna doba od enega meseca do enega leta. Vračilo glavnice je lahko mesečno ali trimesečno, z direktno bremenitvijo poslovnega računa. Pogoji in cena kredita so odvisni od bonitete vašega podjetja, oblike zavarovanja kredita, dolžine odplačilne dobe ter obsega sodelovanja, ki ga morda že imate z banko. Nakazilo sredstev se lahko izvede na poslovni račun podjetja ali vašega dobavitelja.

    izdelava-lesene-terase.jpeg

    Danilo Skrbinšek, Regijski vodja Zahodne regije, Poslovanje s prebivalstvom in malimi podjetji, UniCredit Banka Slovenija, d.d.: »Prisluhnili bomo vašim željam in potrebam, ponudili odgovore na vaša vprašanja in morebitne pomisleke ter vam na razumljiv način predstavili kredit ter povezana tveganja.«

    danilo_skrbinsek.jpg

    Pridružite se družini zadovoljnih strank UniCredit Banka Slovenija, d.d., Najugodnejši banki po izboru revije Moje finance 2022.

    Več informacij lahko dobite na spletni strani, ali pa nas pokličite na telefonsko številko 01 587 69 30.
    Predstavitev produkta 694
    Avtor: UniCredit Banka Slovenija d.d.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Stanovanjski kredit?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane