Za področje

  Juljina obnova parketa - izkušnja uporabnice Mojmojster

  Mojstra sem že priporočila najprej sosedi, ki je iskala parketarja, saj sem res zadovoljna s končnim izdelkom. Priporočam pa tudi sistema Mojmojster znancem, ki iščejo izvajalca za projekte po hiši, saj sama nikoli nisem bila razočarana z mojstrom, ki sem ga našla preko sistema Mojmojster.
  443
  obnova parketa
  Imamo kar 716 izvajalcev za področje Parketarstvo:

  Zakaj ste se obrnili na sistem Mojmojster za iskanje izvajalca?

  Na sistem Mojmojster sem naletela prvič pred parimi leti, ko sem potrebovala izvajalca za adaptacijo stanovanja. Ko sem tokrat iskala mojstra za obnovo parketa, sem na Googlu opazila njihovo reklamo in se spomnila pozitivne izkušnje iz preteklosti. Posledično sem se ponovno odločila poiskusiti poiskati mojstra preko njihove platforme. 

  Kakšne izzive ste imeli pri izbiri mojstra?

  Na povpraševanje, ki sem ga oddala na spletni strani se je odzvalo več mojstrov. Mojster, ki sem ga izbrala je bil že po telefonskem pogovoru zelo vljuden. Nisem pa pred izbiro izvajalca uspela pogledati referenc. 

  Ste naleteli na kakšne težave med samim projektom in kako ste jih rešili?

  Med samim projektom nisem naletel na težave. Mojster je namreč celoten projekt opravil res kvalitetno. Prisluhnil je mojim željam in se mi tudi časovno zelo prilagodil. Glede kvalitete je dostavil celo več od obljubljenega. Res sem zadovoljna s končnim izdelkom. 

  Kakšen je bil čas od začetka do konca projekta? 

  1 teden.

  Kakšna je bila cena projekta?

  Zelo ugodna, 20€/m2. 

  Bi priporočili mojstra in sistem Mojmojster?

  Storitev je strokovno in natančno je izvedena. Držijo se rokov. Cena je super. Parket je bil predtem v slabšem stanju in slabše položen, niti ne raven. Rezultat je fantastičen.

  Mojstra sem že priporočila najprej sosedi, ki je iskala parketarstvo, saj sem res zadovoljna s končnim izdelkom. Priporočam pa tudi sistem Mojmojster znancem, ki iščejo izvajalca za projekte po hiši, saj sam nikoli nisem bila razočana z mojstrom, ki sem ga našla preko sistema.

  443
  Avtor: Mojmojster

  Kako so Vam koristile te informacije?


  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Parketarstvo?

  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Imamo kar 716 izvajalcev za področje Parketarstvo:

  Brezplačno povpraševanje
  Izbor podjetij, ocene strank
  Brez provizij
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane