Za področje

  Vesnina ograja - izkušnja uporabnice Mojmojster

  Članek je koristil že 561+ uporabnikom
  Sigurno bom priporočila mojstra in tudi sistem Mojmojster znancem in prijateljem, saj sem res bila zadovoljna z opravljenim delom mojstra.
  561
  kovinska ograja
  Imamo kar 505 izvajalcev za področje Inox ograje:

  Zakaj ste se obrnili na sistem Mojmojster za iskanje izvajalca?

  Najprej sem poskusila najti mojstra preko ustnih priporočil. Prvi mojster, ki sem ga našla je po mojem mnenju postavil zelo visoko ceno.

  Na spletu sem poskusila za primerjavo poiskati cenik podobnih del in sem tako naletela na kalkulator cen, ki ga ponuja Mojmojster. Preko kalkulatorja sem ugotovila, da mojster najverjetneje "nabija" ceno. Ob raziskovanju spletne strani pa sem opazila možnost oddaje povpraševanj, kar me je pritegnilo, saj sem želela preveriti kakšne cene ponujajo pa ostali ponudniki. 

  Kakšne izzive ste imeli pri izbiri mojstra?

  Pri izbiri mojstra nisem imela posebnih izzivov. Mojster, ki sem ga namreč izbrala je naredil res dober vtis z razpoložljivostjo in odzivnostjo na ogled objekta, ki ga je opravil v parih dneh po prvem klicu. Ima pa mojster tudi dobre reference, kar me je dodatno prepričalo pri izbiri. 

  kovinska_ograja2.jpeg

  Kaj bi svetovali ostalim, ki se lotevajo projektov ograj?

  Zagotovo jim bi svetovala, da naj pridobijo čim več ponudb za primerjavo cen. 

  Ste naleteli na kakšne težave med samim projektom in kako ste jih rešili?

  Največji izziv med samim projektom je bilo uskladiti naše želje z zahtevnostjo objekta. Mojster, ki smo ga našli preko Mojmojster je podal na ogledu predloge in nasvete in zelo uspešno uskladil naše želje izvedljivim, tako da sem res zadovoljna s končnim izdelkom. 

  Kakšen je bil čas od začetka do konca projekta? 

  Okvirno 14 dni.

  Kakšna je bila cena projekta?

  Cena projekta je bila okvirno 1400 €. Iz strani mojstra smo prejeli predračun, ki ga je po ogledu zaradi zahtevnosti samega projekta posodobil. Posodobljen predračun pa se ni bistveno razlikoval od samega računa. 

  kovinska_ograja1.jpg

  Bi priporočili mojstra in sistem Mojmojster?

  Korekten in spoštljiv odnos, kakovostna izvedba kljub kratkemu roku, ki so se ga povsem držali. Prejšnji svetovalec je precej kompliciral glede zahtevnosti zaradi posebnosti objekta, g. Godec je hitro našel funkcionalno in estetsko rešitev. Cenovno je bil ugodnejši.

  Sigurno bom priporočila mojstra in tudi sistem Mojmojster znancem in prijateljem, saj sem res bila zadovoljna z opravljenim delom mojstra.

  Projekt je opravilo podjetje Izdelava in montaža inox ograj, Drago Godec s.p.

  561
  Avtor: Mojmojster

  Kako so Vam koristile te informacije?


  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Inox ograje?

  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Imamo kar 505 izvajalcev za področje Inox ograje:

  Brezplačno povpraševanje
  Izbor podjetij, ocene strank
  Brez provizij
  https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane