Za področje

    Prenova dnevne sobe - le klik za gotovinski kredit

    Članek je koristil že 935+ uporabnikom
    Ste se naveličali svoje dnevne sobe? Potem je čas za prenovo. Dom lahko prenovite že z nekaj kliki, enako enostavno pa lahko pridete tudi do gotovinskega kredita.
    935
    prenova dnevne sobe

    Novo leto prinaša sveže zamisli. Dnevna soba je osrednji prostor vsakega doma. Večina izmed nas najprej pomisli na kavč in televizor, pa na knjižno polico ali akvarij. Dnevna soba je lahko samostojna ali pa je z velikimi steklenimi vrati povezana s teraso na eni ter z jedilnim kotom in kuhinjo na drugi strani. Ker v njej preživimo veliko časa, se je sčasoma tudi naveličamo. Zato potrebuje vsakih nekaj let manjšo ali večjo prenovo. Se spomnite, kdaj ste pri vas doma nazadnje prenovili dnevno sobo? Ali je že od vselitve enaka? 

    Da boste lahko ustvarili prostor svojih sanj, lahko v UniCredit Bank, najugodnejši banki leta 2022 po izboru revije Moje finance, samo z nekaj kliki na spletu pridobite tudi gotovinski kredit.

    Zgolj prestavljen kavč ali popolnoma nova postavitev

    Včasih je potrebno zelo malo truda, da prostor dobi svež videz. Ni nujno, da v prostor dodate nekaj novega, enak učinek dosežete tudi, če kaj odvzamete ali zgolj zamenjate obstoječe. Nov kavč, večji in sodobnejši televizor, nova kavna mizica ali knjižna polica so zelo opazne spremembe, vendar so običajno bolj kot ne posledica dotrajanosti starih elementov. Veliko večji učinek ima večja prenova, še posebej, če je načrtno izvedena in slogovno usklajena. Če elemente razporedite v drugačni kompoziciji, kot so bili razporejeni do sedaj, boste dobili povsem nov prostor. Tovrstne prenove se lahko lotite sami, ideje za nov videz pa lahko poiščete v revijah in na spletu, morda pa vam bo všeč tudi katera izmed razstavljenih dnevnih sob v trgovinah s pohištvom.

    Korak dlje predstavlja temeljita slogovna prenova s pomočjo strokovnjaka za notranjo opremo ali arhitekta. Ta lahko sega od novega pohištva, novih talnih oblog ali ambientalne osvetlitve do rušitve predelne stene med dnevno sobo in jedilnico, novih balkonskih vrat ali celo novega okna v steni, kjer ga prej ni bilo. Tovrstne prenove so seveda dražje in trajajo dlje časa, a po zaključenih delih bo vaš dom videti povsem drugače.

    Kako prenoviti dnevno sobo, ne da bi zapustili udobje svojega doma?

    Včasih se težko lotimo prenove, saj se zavedamo, da to prinese obiske številnih trgovin, kjer se še posebej hitro izgubimo med bogato ponudbo. Alternativo predstavlja spletno nakupovanje, kjer sedaj lahko naročite ne samo različnih dodatkov za dom, ampak tudi pohištvo, elektronske pripomočke itd. 

    Glavna prednost spletnega nakupovanja je, da lahko brez obiska fizične trgovine naročimo vse potrebno za prenovo v udobju svojega doma. Poleg naročila na daljavo nam običajno spletne trgovine omogočajo tudi dostavo na dom ter celo sestavljanje pohištva. Ob brskanju po spletu lahko primerjamo cene in ponudbe trgovin. Tako se najlažje odločimo za najprimernejšo in najugodnejšo izbiro po svoji meri. Po drugi strani ima naročilo po spletu tudi svoje slabosti, saj bomo na ta način težko zaznali pravo teksturo, barvo in velikost želenega izdelka. Poleg tega si je težko predstavljati, kako bo videti naročeni kos pohištva na končni lokaciji.

    Četudi ima fizično nakupovanje svoje prednosti, pa nam spletno nakupovanje omogoča prenovo ali pomlajevanje svojega bivalnega prostora samo z nekaj kliki, sedaj pa lahko na ta način pridete tudi do gotovinskega kredita in to kar iz udobja svojega doma.

    Vas zanima gotovinski kredit? POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE
    935
    Avtor: UniCredit Banka Slovenija d.d.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Stanovanjski kredit?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane