Za področje

    Vsa garažna vrata na enem mestu. Praktične in sodobne rešitve za vašo garažo [tudi s poslikavo]

    Članek je koristil že 652+ uporabnikom
    Enostavna, varna in praktična so sekcijska avtomatska garažna vrata, ki jih lahko zaradi prilagodljivega delovanja namestite na skoraj vse oblike garažnih odprtin, hkrati pa zaradi navpičnega zapiranja in odpiranja ne zasedajo prostora pred gražno odprtino in za njo.
    Strokovni članek 652
    DVIŽNA INDUSTRIJSKA VRATA  2
    Imamo kar 239 izvajalcev za področje Garažna vrata:

     Podjetje KIP KOP ponuja veliko akcijo sekcijskih garažnih vrat z dobavo in vgradnjo po vsej Sloveniji, tudi z brezlačno izmero in svetovanjem pri nakupu.

    Sekcijska garažna vrata so še zlasti uporab-na za kratke dovozne poti ali garaže pred pohodnimi potmi (denimo ob pločniku), v notranjosti garaže pa ne jemljejo prostora in zato niso ovira za večja in višja vozila. Idealna so za garaže, ki se ne uporabljajo samo za vozila. Izolirana sekcijska garažna vrata odlikuje tudi visoka sposobnost tesnenja, zato v prostoru ohranjajo notranjo temperaturo.

    IMG_20210401_191113.jpg

    Sekcijska garažna vrata Kiplift je mogoče upravljati ročno ali s pametnim telefonom. So tiha, sistem vzmetenja pa zagotavlja gladko delovanjem, kar je še posebej pomebno pri vgradnji vrat večjih dimenzij. Zasnova vrat Kiplift temelji na varnosti, zato tudi preprečujejo morebitno ukleščenje in poškodbe. Izdelana so iz panel- nih plošč, narejenih iz dvojnega galvani- ziranega jekla, ki jih za podjetje KIP KOP dobavlja  švicarski  proizvajalec  Tecsedo. Trdnost plošč omogoča izdelavo vrat tudi v največjih dimenzijah. Plošče so dvojno oplaščene, z izolacijskim jedrom, na zunanji strani pa so prekrite z vzorcem po izboru kupca. Podjetje KIP KOP svojim naročnikom ponuja tudi digitalni tisk vzorcev na vrata: od imitacij naravnega lesa, betona, pločevine do kakršnih koli fotogorafij, logotipov ali drugih poljubnih vzorcev po izboru.

    IMG_20210116_123418 (1).jpg

    V letošnji akciji ponujajo bela, srebrna in rjava dvižna garažna vrata, do največje širine 289 cm in višine 204 cm. Z dostavo, montažo,  motornim  pogonom,  prvim zagonom in 9,5-odstotnim DDV je cena vrat 839 € za navadni model in 1414 evrov za model z vgrajenim osebnim prehodom. KIP KOP ponuja še 12-letno garancijo proti prerjavenju in petletno garancijo za elektroniko vrat. Več informacij lahko dobite na brezplačni telefonski številki 080 24 40.

    Strokovni članek 652
    Avtor: KIP KOP, d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Garažna vrata?

    Imamo kar 239 izvajalcev za področje Garažna vrata:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Imamo kar 239 izvajalcev za področje Garažna vrata
    10
    13

    Iža, inženiring stavbnega pohištva, Miha Borko s.p.


    10
    43

    ADI Projekt Dušan Žukovec s.p.


    10
    1

    TEHROL d.o.o.


    10
    17

    DE-MONT, Dejan Korošec s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane