Za področje

    Planoton 10: Moderen strešnik za hitro izvedbo in čiste linije

    Članek je koristil že 3227+ uporabnikom
    Moderen strešnik, dobro poznana kvaliteta! To sta lastnosti, ki najbolje opisujeta novega predstavnika Wienerbergerjevih strešnikov: Planoton 10, ki odraža že dobro poznano Tondach kvaliteto. Planoton 10 prepriča s svojimi modernimi in elegantnimi ravnimi linijami in brezčasnim videzom. Dostopen je v najbolj zaželjenih barvah ta hip: antracit (E40), titan (E94), po naročilu pa je novi strešnik dostopen tudi v rdeči (E10) in beli (E02) barvi.
    Predstavitev produkta 3227
    Wienerberger Planoton 10 triple edition
    Imamo kar 556 izvajalcev za področje Kritine:

    Velik format za hitro izvedbo in čiste linije

    Kot izdaja že samo ime strešnika, je za pokritje 1m2 potrebnih 10 strešnikov. Velik format strešnika omogoča hitro izvedbo strehe obenem pa ob pogledu na streho vidimo čiste linije, ki odražajo nove moderne trende čiste elegance. Da je izvedba strehe s Planotonom 10 resnično hitra, preprosta in enostavna se odraža že v sami zasnovi strešnika, ki ima pripravljene tudi odprtine za pritrditev strešnika.

    planoton-odprtine-za-pritrjevanje.jpg

    Velik strešnik, blagi nakloni

    Posebna zasnova omogoča polaganje novega velikoformatnega strešnika tudi na strehe z blagim naklonom, že od 13o naprej. To omogoča sistem zgornjih utorov. Zgornji utori v kombinaciji s sistemom dvojnih stranskih utorov zagotavljajo popolno prileganje strešnikov, preprečujejo zatekanje in vdor vode pod njih. Že  prej omenjeni odprtini za pritrditev strešnika sta le še eni izmed karakteristik strešnika, ki omogočata izvedbo moderne strehe z blagim naklonom.

    stresnik-planoton.jpg

    Blag naklon (od 13o naprej) se lahko s Planotonom 10 izvaja ob uporabi sekundarne kritine s povečanimi zahtevami. Takšna je Tondach FOL Thermo DT folija (210 g), ki - tako kot ostale visokodifuzijske Tondach folije - ustvarja površino, ki nudi zaščito pred prodorom vode v notranjost objekta. Troslojna FOL Thermo DT folija, z integriranimi samolepilnimi trakovi za pričvrstitev se ponaša tudi z 20-letno garancijo.

    SI_MKT_PSH_TON_Tondach_FOL_Thermo_DT.jpg

    V primeru polaganja Planotona 10 na strehe z naklonom od 17o naprej, zadostuje uporaba sekundarne kritine. Tondach strokovnjaki v tem primeru priporočajo Tondach FOL K ali FOL MONO DT sekundarno kritino, obe z 10-letno garancijo.

    Priporočljiv naklon izvedene strehe s Planotonom 10 brez sekundarne kritine je 35o ali več. 

    Zaščita pred nevihtami in točo

    Strešnik je zasnovan tako, da lahko kljubuje vse pogostejšim vremenskim spremembam. Zahvaljujoč njegovi strukturi, ki zagotavlja optimalno težo in velikost, ima strešnik tudi odlično mehansko trdnost, posledično pa je veliko bolj odporen na nepredvidljive vremenske razmere. 

    Sistem dvojnih stranskih utorov preprečuje zatekanje ter posledično vdor vode v prezračevani del strešne konstrukcije oz. zračni most Poleg zaščite je zagotovljeno tudi odlično prileganje strešnikov, kar pomeni, da na strešni površini do izraza pridejo ravne in čiste linije strešnika. 

    Posebno zaščito pred nevihtami nudi nazobčan del strešnika, ki služi kot držalo za vetrne sponke, katere preprečujejo dvigovanje strešnikov zaradi povišane hitrosti vetra med neurji in nevihtami. Vetrne sponke se standardno montirajo preko prečne letve v utor (oz. temu namenjen, nazobčan del) strešnika.

    vetrna-sponka-planoton.jpg

    Brezplačna tehnična pomoč

    Wienerberger dokazuje, da ponujena pomoč in posledično kakovostno opravljeno delo ustvarja in neguje dobre odnose med izvajalci in podjetjem. Tehnični svetovalci so vedno pripravljeni pomagati, nuditi odgovore in poiskati učinkovite ter pravilne rešitve pri vašem delu. Kontaktirajte tehnične svetovalce in gradite dobre občutke!

    brezplacna-tehnicna-pomoc.jpg

    Tehnični list in ostale koristne informacije najdete TUKAJ.

    Tondach strešni sistemi: sinonim celovitih, kakovostnih in trajnih rešitev

    Kot vsi Tondach strešniki, ima tudi novi Planoton 10 vso pripadajočo sistemsko opremo, kar omogoča učinkovito, hitro in kakovostno rešitev za vsako streho. 

    Planoton 10 je postal del dobro poznane Tondach kvalitete, ki se odraža v celostnih in učinkovitih rešitvah. 

    Wienerberger ponuja vse za streho na enem mestu: 

    • od dodatne sistemske keramične opreme (zračniki, krajniki, »polovičke«, slemenjaki strešnikov s kompletno opremo za preboj  napeljav solarnega sistema, kompletov za opečni odzračnik itd.) za vsak model Tondach strešnika; 
    • do dodatne sistemske opreme za celovitost strešnega sistema, t.i. Tondach Tunning: že prej omenjene sekundarne kritine (paroprepustne Tondach folije), snegolovni in varnostni sistemi, pomembni slemensko grebenski prezračevalni trakovi itd. 

    Za popolno celovitost strešnega sistema ter moderno in elegantno Tondach streho poskrbijo še Tondach strešna okna, ki vam lahko pomagajo osvojiti tudi profesionalno orodje! Preverite kako!

    Za popolno celovitost strešnega sistema ter moderno in elegantno Tondach streho poskrbijo še Tondach strešna okna, ki vam lahko pomagajo osvojiti tudi profesionalno orodje! Preverite kako!

    Ste že postali del Wienerberger Programa zvestobe? Kontaktirajte nas za več informacij in  se potegujte za profesionalno orodje!

    Oglas PLANOTON 10 SLO_web.jpg

    Predstavitev produkta 3227
    Avtor: Wienerberger d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Kritine?

    Imamo kar 556 izvajalcev za področje Kritine:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 556 izvajalcev za področje Kritine
    8.9
    1

    Krovstvo Mirzad Mestrovac s.p.


    10
    8

    Enermont d.o.o.


    8.9
    3

    GT AQUILA d.o.o.


    9.9
    25

    Halil Beganović s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane