Za področje

    Semmelrock tlakovci: od zasnove do izvedbe

    Članek je koristil že 1938+ uporabnikom
    Semmelrock, blagovna znamka Wienerberger skupine, ki nudi celovite in kompatibilne sistemske rešitve za vse vrste gradnje, s svojimi tlakovci in ploščami polepša prav vsako dvorišče ali vrt. Za vizualizacijo končnega izgleda površine je na voljo mnogo orodij, ki pomaga pri izbiri, odločitvi in polaganju Semmelrock tlakovcev in plošč.
    Strokovni članek 1938
    Umbriano plosce
    Imamo kar 1128 izvajalcev za področje Tlakovanje:

    Ko tlakovanje postane pametna investicija

    Edinstvene lastnosti in izjemen videz visokokakovostnih tlakovcev pozitivno vplivajo na podobo vsake površine ter ji dajejo stil in eleganco in ravno to je definicija Semmelrock tlakovcev. Čeprav so takšni tlakovci na začetku nekoliko dražji, se je treba zavedati, da razlika v ceni med visokovrednostnimi in standardnimi tlakovci na koncu ne predstavlja bistvenega deleža glede na celoten znesek investicije.

    Pet točk pametne investicije SI.png

    Stroški priprave podlage ostanejo nespremenjeni, ne glede na vrsto izbranega tlakovca. Navzlic temu je to izjemno pomemben korak. Dobro pripravljena podlaga je namreč osnovni pogoj za pravilno vgradnjo tlakovcev in njihovo izpostavljenost obremenitvam. Materiali, potrebni za ustrezno podlago, so večji gramoz (tamponska podlaga), pesek in fin kremenov pesek.

    suhi-sijajni-kremenov-pesek-za-fugiranje.jpg
    Suhi sijajni kremenov pesek za fugiranje tlakovcev in plošč.

    Polaganje Semmelrock tlakovcev in plošč

    Široka ponudba Semmelrock izdelkov je sestavljena iz visokokakovostnih tlakovcev, plošč in druge sistemske opreme, najrazličnejših barv, oblik in velikost. Pri polaganju izdelkov večjih formatov, ki imajo posledično tudi občutno večjo težo, za vašo varnost in zdravje – v kolikor je to mogoče – priporočamo strojno polaganje.

    Vabljeni, da si podrobnejša navodila in nasvete o polaganju Semmelrock tlakovcev in plošč preberete tukaj.

    Semmelrockovo CAD načrtovanje

    S pomočjo CAD načrtovanja lahko ustvarite tloris načrtovane površine z izbranim izdelkom, s shemami za zlaganje in specifikacijo. Na podlagi CAD načrta lahko enostavno doživite sliko površine, hkrati pa vam bo načrt pomagal pri polaganju tlakovcev. Več o postopku in kontaktnih informacij izveste tukaj.

    CAD_planiranje._tlakovanja.jpg
    CAD načrt tlakovanja omogoča natančno izvedbo.

    Semmelrock GardenVisions aplikacija za snovanje popolnega dvorišča

    Prve informacije lahko strankam vedno ponudite že ob ogledu projekta in vizualizirate končno podobo površine dvorišča ali vrta z uporabo aplikacije Semmelrock GardenVisions. Enostavno fotografirajte in s konicami prstov označite območje, ki ga želite tlakovati. Izbirate lahko med več kot 100 realističnimi barvami, teksturami in stili tlakovcev ter željeno barvo fugirnega peska. Z orodji v aplikaciji preprosto prilagodite površino v želeno perspektivo.

    Končano vizualizacijo lahko shranite in delite z drugimi ali jo pošljete neposredno Semmelrocku za nadaljnje korake do realizacije ideje. Aplikacija GardenVisions je za brezplačen prenos na voljo v trgovini App Store in Google Play.

    GardenVisons aplikacija.jpg

    Umbriano: sinonim sodobnega dizajna tlakovcev in plošč za urejanje okolice

    UMBRIANO® serija se odlikuje po izjemni raznolikosti in kakovosti v funkciji in dizajnu ter je na voljo v obliki tlakovcev in plošč. Po svetu je znana že vrsto let. Ne glede na to, ali gre za tlakovce debeline pet centimetrov ali za osem centimetrov debel sistem tlakovanja, edinstvena vmesna površina Umbriana izgleda kot obdelan naravni kamen, ravni robovi pa so aduti, zaradi katerih so ti izdelki priljubljeni v zasebnem in javnem prostoru.

    Proizvodni proces, ki je bil posebej razvit za serijo proizvodov Umbriano®, je edinstven in mednarodno patentiran, Wienerberger pa ta izdelek ponuja na trgu regije Adriatic, kamor se uvršča tudi Slovenija.

    Umbriano-tlakovci.jpg
    Kakovostna tekstura Umbriano tlakovcev deluje kot naravni kamen.

     

    Umbriano-tlakovanje-dvorisca.jpg
    Tlakovci Umbriano so primerni tudi za povozne površine.
    Strokovni članek 1938
    Avtor: Wienerberger d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Tlakovanje?

    Imamo kar 1128 izvajalcev za področje Tlakovanje:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1128 izvajalcev za področje Tlakovanje
    8.9
    0

    GRAD-BEN d.o.o.


    10
    5

    GRAPAEL d.o.o.


    8.9
    0

    J. L. OBJEKT d.o.o.


    8.9
    2

    ILGRAD podjetje za gradbene investicije in trgovino, d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane