Za področje

  Delovna oblačila Stretch Evolution - raztegljiva, zračna in praktična delovna obleka za maksimalno udobje

  Članek je koristil že 1580+ uporabnikom
  Raznolikost gibanja pri terenskih, monterskih ali proizvodnih delih za dobro opravljeno delo zahteva tudi dobro počutje človeka, ki to delo opravlja. Delovna oblačila, ki jih nosi, imajo zato lahko na telesno počutje odločilen vpliv. Kolekcija Stretch Evolution predstavlja odgovor na vse izzive, ki se pojavijo ob delu.
  Predstavitev produkta 1580
  Delovna oblačila
  Imamo kar 1761 izvajalcev za področje Gradbena dela:

  Delovna oblačila morajo biti predvsem udobna. Udobje oblačil določajo: gibljivost, zračnost, odpornost na rabo, zaščita … Vsi našteti dejavniki so bili v celoti naslovljeni v liniji oblačil Stretch Evolution podjetja Würth Modyf, ki skuša delavcu zagotoviti maksimalno udobje v vseh položajih in opravilih za širok nabor področij dela.

  Raztegljivost delovne obleke

  Udobje pri nošenju je zagotovljeno prek izjemno raztegljivega materiala, ki se razteza v 4 smeri. Tkanina je tako zelo lahka in prilagodljiva telesnemu položaju. Zahvaljujoč elastanu, ki predstavlja 8% delež tkanine, so oblačila primerna za vse vrste aktivnosti.

  Prikaz raztega v 4 smeri.jpg
  Prikaz raztega v 4 smeri.

  Pri tem uporabnika ne ovira oziroma zateguje na pregibnih delih oblačil. Obenem je blago zelo robustno in vzdržljivo, kar dokazuje test po metodi Martindale, po katerem zdrži preko 300.000 ciklov drgnjenja in trganja. Blago se tudi zelo hitro posuši in je certificirano po standardu OEKO-TEX® STANDARD 100, kar zagotavlja odsotnost snovi, ki so škodljive koži ali okolju. Oblačila imajo trojno šivane šive, žepe za oznake z imeni in žepe za kolenčnike, ki ustrezajo predpisom po standardu DIN EN 14404.

  udobna-delovna-obleka.jpg
  GIbljivost na področjih s pregibi.

  Praktična delovna obleka

  Za vsakodnevne potrebe dela mora delovna obleka zagotavljati praktično uporabo. Kolekcija Stretch Evolution tako zagotavlja veliko prostora za vsakdanje predmete: mobilni telefon, ključi, kartice, pisala, ravnila in razni montažni elementi (kot npr. vijaki in podložke) lahko najdejo svoje mesto v enem izmed mnogih zunanjih ali notranjih žepov. Kratke in dolge hlače se ponašajo s 7 zunanjimi žepi, zgornji del pa s 3 zunanjimi in 2 notranjima.

  Zunanji prsni žep in hlačni žep odlikuje tkanina E-Care, ki absorbira elektromagnetno valovanje in vaše telo ščiti pred 99 % elektromagnetnega valovanja. Vsi gumbi na oblačilih so dobro skriti, zaradi česar je delo s površinami, občutljivimi na praske, zelo olajšano.

  zaščitna-delovna-obleka-pred-elektromagnetnim-sevanjem.jpg
  Tkanina e-care za zaščito pred elektromagnetnim sevanjem.

  Zračna delovna oblačila

  Pri funkcionalnih oblačilih pogosto pride to segrevanja, ki lahko predstavlja težavo za nadaljnje delo. Delovna oblačila Stretch Evolution s sistemom termo regulacije HeiQ dajejo občutek ohladitve preko dinamične tehnologije, ki ob doseženi določeni temperaturi razpre zunanje celice tkanine, kar omogoči večji odvod toplote iz notranjosti. Ob ohladitvi okolice ali zmanjšani telesni aktivnosti je temperaturna sprememba zaznana, kar ponovno zapre celice. Tovrsten sistem je učinkovit, dolgotrajen (do 40 pranj) in varen za stik z vašo kožo.

  Opis seta

  Osnovni set delovnih oblačil Stretch Evolution vsebuje delovne obleke, kot so: softshell delovna jakna, kratke delovne hlače in dolge delovne hlače. Zaradi zračnosti je primeren za zunanjo uporabo tako v toplejšem kot hladnejšem okolju.

  linija-stretch-evolution.jpg
  Linija Stretch Evolution je primerna za različna okolja.
  Predstavitev produkta 1580
  Avtor: WUERTH, d.o.o.

  Kako so Vam koristile te informacije?


  https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Gradbena dela?

  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Imamo kar 1761 izvajalcev za področje Gradbena dela:

  Brezplačno povpraševanje
  Izbor podjetij, ocene strank
  Brez provizij
  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane