Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Sejem Agra: letos že šestdesetič zapored

    Članek je koristil že 931+ uporabnikom
    Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA bo tudi letos potekal v Gornji Radgoni. Sejem boste lahko obiskali med 20. in 25. avgustom, letošnji pa bo zelo poseben, saj gre za jubilejno 60. letnico delovanja sejma AGRA. Kot vsako leto si boste na sejmu lahko ogledali vrhunsko mehanizacijo, tehniko, opremo in sredstva za gozdarstvo, kmetijstvo, živilstvo in vinarstvo. 
    Dogodek 931
    sejem agra najmlajsi rejci.JPG

    Sejem AGRA pa bo tudi letos ponudil več kot samo predstavitev najnovejše opreme in tehnologije. Na sejmu se bodo namreč zvrstila številna stanovska in strokovna srečanja, jubilejni obletnici pa se bo nazdravljalo z domačimi vini, kmetijskimi pridelki in kulinariko.

    Tako domači kot tuji razstavljavci bodo na sejmu predstavljali in ponujali svoje inovativne digitalne rešitve in tehnologijo, predstavile pa se bodo tudi vodilne svetovne blagovne znamke za kmetijsko in gozdarsko mehanizacijo in opremo. Obiskovalcem bodo na voljo tudi sadike, semena, sredstva za prehrano rastlin in oprema za urejanje vrtov ter oprema za živilskopredelovalno industrijo in gastronomijo. Na sočasnem sejmu INPAK pa si boste lahko ogledali tudi embalažo. 

    sejem-agra-stroji
    Na sejmu si boste lahko ogledali najnovejšo kmetijsko in gozdarsko mehanizacijo, opremo in tehnologijo. 
    sejem-agra-tekmovanje-lastnikov-gozdov
    Državno sekaško tekmovanje lastnikov gozdov.

    Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji kulinarike, saj bodo predstavljeni številni slovenski pridelki in prehranski izdelki vrhunske kvalitete, v vinski hali pa bo na voljo tudi široka paleta slovenskih vin ter predstavitev vinogradniške in vinske opreme. Tudi letos se bodo zvrstile razstave konjereje, govedoreje ter drobnice, posebna pa bo razstava avtohtonih pasem domačih živali s ponudbo izdelkov kmetij. 

    Letošnja država partnerica sejma AGRA je Japonska, ki bo s partnerskimi podjetji predstavila svoje prodorne sisteme avtomatizacije, stroje in drugo opremo za kmetijstvo in vrtnarstvo, poleg tega pa tudi opremo za ribogojstvo ter svoje kulinarične izdelke, ki jih bodo spremljale posebne japonske začimbe in pijače. 

    sejem-agra-sadje
    Sorte jabolk.
    sejem-agra-krompir
    Pravijo, da ima dober kmet debel krompir. Na sejmu AGRA si boste lahko ogledali veliko vrst kmetijskih izdelkov.

    Sejem bo kot omenjeno spremljalo veliko strokovnih posvetov, predavanj in okroglih miz. Kot vsako leto se bodo tudi tokrat osredotočile na aktualne globalne teme. Letošnji vsebinski poudarki bodo na ribolovstvu in ribogojništvu, veliko pa se bo debatiralo tudi o posledicah podnebnih sprememb in njihovemu potencialnemu zmanjševanju ter o prizadevanjih za ohranjanje biotske raznovrstnosti ekosistemov in čistoče okolja, še posebej voda. Skladno s to mislijo letošnji sejem AGRA poziva h krepitvi podeželja, kupovanju lokalnih pridelkov in k čim večji samooskrbi. 

    AGRA-govedo
    Tudi letos se bodo zvrstile številne razstave živali za rejo.
    sejem-agra-najmlajsi-rejci
    Predstavili se bodo tudi najmlajši rejci.

    Podatki o dogodku - sejem AGRA

    KAJ? Kmetijsko-živilski sejem AGRA
    KJE? Gornja Radgona
    KDAJ? 20. - 25. avgust 2022
    Vstopnina: 6,00 EUR - navedena cena je cena s popustom, velja do pričetka sejma
    Dogodek 931
    Avtor: MojMojster Magazin - Trendi

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane