Za področje

  Pametna vhodna vrata za več nadzora, več svobode, več udobja in več varnosti

  Sodobni domovi, pa naj gre za novogradnje ali prenove, so vse pogosteje opremljeni s pametnimi sistemi. Z njimi je življenje lažje, udobnejše in tudi varnejše. Slovenski proizvajalec AJM je za svoja pametna vhodna vrata iz družine Trend prejel prestižno nemško nagrado za inovativnost, German Innovation Award ´21.
  Predstavitev produkta 51
  slider_GIA2.png
  Imamo kar 419 izvajalcev za področje Vhodna vrata:

  Sodoben dom vse pogosteje odlikujejo pametni sistemi, s katerimi je življenje enostavnejše in udobnejše. Vsi poznamo centralni nadzor razsvetljave in senčil, ogrevanje, ki se vključi ob določenem času ali na daljavo, in druge funkcije, ki povečujejo naše udobje in varnost. Kako pa je z vhodnimi vrati?

  POST_4_AJM_nagrajenaVrata_SM.png

  Na trgu obstajajo različna pametna vhodna vrata. Katera izbrati? 

  Pametna vhodna vrata iz družine Trend – Five shades of gray, slovenskega proizvajalca oken in vhodnih vrat AJM, so aluminijasta vhodna vrata, ki so na voljo v petih različnih odtenkih sive. Izbirate lahko med srebrno, železo/lesket, karbon, antracit in metalik barvo.

  Moderni odtenki sive se z dizajnom, ki je minimalističen in industrijski, prilegajo tako rekoč vsaki arhitekturni obliki.

  POST_2_AJM_nagrajenaVrata_SM.png

  Pametna vhodna vrata iz družine Trend omogočajo zaklepanje in daljinsko odklepanje preko pametnega telefona ali z Alexo. Prednosti takega načina upravljanja vhodnih vrat so številne - če naštejemo le najbolj ključne, pa so:

  • VEČ NADZORA: Tako vam ni potrebno vsakokrat, ko pozvoni zvonec, pohiteti k vratom. Ampak enostavno preko pametnega telefona, ali glasovnega ukaza Alexi, upravljate odklepanje svojih vhodnih vrat.
  • VEČ SVOBODE: Če veste, da je domov prišel vaš otrok ali ljubljenček, mogoče pa oba skupaj, lahko vrata odklenete kar iz fotelja.
  • VEČ UDOBJA: Izredno prav vam pride daljinsko odklepanje tudi takrat, ko prispete iz trgovine obloženi z zavoji in vrečkami. Ni vam treba iskati ključa in odklepati, pač pa lahko to naredite že v avtomobilu, ko imate še proste roke.
  • VEČ VARNOSTI: Otrok pride iz šole in ne najde svojih ključev. Enostavno mu vrata odklenete preko pametnega telefona.

  Motno ali prosojno steklo na ukaz

  Poleg daljinskega odklepanja in zaklepanja imajo pametna vhodna vrata iz družine Trend dinamičen steklen vložek v stekleni obsvetlobi, ki omogoča izbiro med prozornim in motnim pogledom ven oziroma navznoter. Neprosojno steklo vam bo prišlo prav, ko se boste želeli umakniti pred radovednimi očmi mimoidočih, za prozorno steklo pa se boste odločili, ko boste želeli v svoj dom spustiti več svetlobe in barv. Sprememba se bo zgodila z enim samim klikom ali glasovnim ukazom.

  Tako dinamično steklo pa ni odlična rešitev samo za zunanja vrata zasebnih objektov, pač pa bo dobrodošla rešitev tudi v poslovnih objektih, kot so vhodi v različne pisarne, ordinacije in sejne sobe.

  vrata.png

  Zakaj izbrati pametna vhodna vrata AJM? 

  Slovenski proizvajalec AJM, ki slovi po svojih visoko kakovostnih izdelkih, je za pametna vhodna vrata iz družine Trend prejel prestižno nemško nagrado za inovativnost, German Innovation Award ´21, v kategoriji Pametno bivanje.

  Ta vrata so pametna in lepa. Najvišja kakovost izdelave in strokovna montaža pa zagotavljata tudi visoko stopnjo varnosti in zanesljivosti.

  STORY_AJM_6.png

  Predstavitev produkta 51
  Avtor: AJM okna-vrata-senčila d.o.o.
  Imamo kar 419 izvajalcev za področje Vhodna vrata:

  Kako so Vam koristile te informacije?


  MojMojster
  Revija MojMojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  NAPREJ
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 2,5%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Imamo kar 419 izvajalcev za področje Vhodna vrata:

  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  Imamo kar 419 izvajalcev za področje Vhodna vrata
  8.8
  1

  MIK OKNA, d.o.o.

  Vojnik
  8.9
  0

  MONTAŽA POHIŠTVA REPOTOČNIK, REPOTOČNIK JOŽE S.P.

  Slovenj Gradec
  10
  2

  PRONORM d.o.o.

  Slovenj Gradec
  9.4
  0

  GLIN OKNA, d.o.o.

  Nazarje
  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE VHODNA VRATA?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane