Za področje

  Kako lahko hitro in enostavno nadgradite senčila v pametna?

  Članek je koristil že 1106+ uporabnikom
  Upravljanje senčil na daljavo preko pametnega telefona postaja nadvse priljubljeno tudi v Sloveniji, saj gre za enostavno brezžično rešitev, ki v domove prinaša udobje, varnost in energetsko učinkovitost. Zaradi višanja cen energentov pa je vse bolj ključno tudi varčevanje pri porabi energije, saj to pomeni nižje mesečne stroške in trajnostni način bivanja. Vse to in še več v dom prinesejo pametna senčila.
  Strokovni članek 1106
  Qubino Naslovna
  Imamo kar 332 izvajalcev za področje Pametne hiše:

  Pametna senčila izboljšajo vsakdan

  Pametna senčila vam pomagajo privarčevati pri porabi energije za ogrevanje in hlajenje doma. Ko žgoče poletno sonce pregreva stanovanje (se segreje nad določeno temperaturo), se pametna senčila samodejno spustijo in preprečijo vdor vročine. Tako je dom vedno prijetno hladen, brez potrebe po dodatnem hlajenju s klimo in brez nepotrebnega trošenja energije. 

  S pametnimi senčili lahko nadležni jutranji budilki pomahate v slovo. Prebudite se naravno, z nežno jutranjo svetlobo, ki počasi pronica v sobo. Nastavite uro, kdaj naj se senčila v spalnici začnejo samodejno dvigati in se prepustite jutranji svetlobi, da vas počasi in postopoma prebudi. 

  Z njihovo pomočjo lahko zaščitite vaš dom pred nevihto, ne glede na to, kje se nahajate – v službi, po nakupih, na poti. Preko aplikacije na pametnem telefonu lahko preprosto spustite rolete, ko opazite bližajočo se nevihto. S pametnimi senčili so okna zaščitena pred poškodbami, dom pa pred vdorom vode. Če so senčila povezana z vremensko spletno aplikacijo, pa se bodo ob slabem vremenu spustila samodejno.

  shades_slika_urnik.jpg
  Nastavite urnik in senčila se bodo vsako jutro samodejno dvignila.

  Nadgradnja senčil v pametna je hitra in enostavna

  Qubino rešitve za pametna senčila, ki jih proizvaja slovensko visokotehnološko podjetje GOAP d.o.o. Nova Gorica, omogočajo avtomatizacijo različnih tipov notranjih in zunanjih senčil na motorni pogon: rolet, žaluzij, screen rolojev, zaves, pa tudi drugih naprav, kot so tende, okna, projekcijska platna, itd. 

  Qubino rešitve so razvite na svetovno znani brezžični tehnologiji za pametni dom Z-Wave, zato za nadgradnjo senčil v pametna razbijanje sten ali dodatni kabli niso potrebni. Inštalacija je resnično hitra in preprosta, saj lahko Qubino modul, ki motorno senčilo spremeni v pametno, hitro in enostavno namestite v dozo za stikalom (tipkami), podometno električno dozo ali ob motor v ohišju senčila. Ko Qubino modul (brezžično) povežete s centralno enoto za pametni dom, lahko upravljate senčilo preko pametnega telefona. S tem je omogočena tudi komunikacija z ostalimi pametnimi napravami v domu (npr. pametnimi lučmi, ogrevalnim sistemom, klimo, merilci porabe energije). 

  Qubino produkti so kompatibilni z desetinami centralnih enot za pametni dom, kot npr. SmartThings in Bosch IoT, ki omogočajo upravljanje doma tudi preko virtualnih asistentov in s tem zagotavljajo luksuzno izkušnjo bivanja. Ker gre za standardizirano tehnologijo s certificiranimi produkti, pri Qubino rešitvah ni kompromisov glede kakovosti in zanesljivosti.

  shades_slika_telefon.jpg
  Pametna senčila lahko upravljate preko aplikacije na telefonu.

  Poiščite pravo Qubino rešitev s pomočjo konfiguratorja

  Stanovanja s pametnimi senčili so moderna, inovativna, varnejša in vzbujajo občutek luksuza. Uporabnikom omogočajo lagodnejše in energetsko bolj učinkovito bivanje. 

  Če želite tudi vi svojim strankam ponuditi najnaprednejše načine upravljanja senčil, obiščite Qubino konfigurator. S samo nekaj kliki boste našli pravo Qubino napravo, s katero boste hitro in enostavno nadgradili senčila v pametna. 

  Strokovni članek 1106
  Avtor: GOAP d.o.o., Nova Gorica

  Kako so Vam koristile te informacije?


  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Pametne hiše?

  Imamo kar 332 izvajalcev za področje Pametne hiše:

  Brezplačno povpraševanje
  Izbor podjetij, ocene strank
  Brez provizij
  Imamo kar 332 izvajalcev za področje Pametne hiše
  10
  14

  ELEKTROINTEL Elvis Krantić s.p.


  10
  4

  EMB ELECTRONIC, d.o.o.


  9.6
  2

  TERMOTing d.o.o.


  8.9
  2

  ELTES, ELEKTRO INŠTALACIJE, ADIS DŽANANOVIĆ S.P.


  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane