Za področje

    Tlakovci Semmelrock – nepogrešljivi element ureditve okolice

    Članek je koristil že 1514+ uporabnikom
    Ključen del urejenega doma je zagotovo njegova okolica, ki mora biti usklajena z objektom in privlačna na pogled. Samo tako se bomo zunaj hiše radi in z užitkom zadrževali. Vrt, terasa in dvorišče morajo ne glede na velikost vzbujati mirno vzdušje in pričarati prostor odmika od vsakdanjih skrbi in mestnega vrveža. Da bo okolica popolna, jo lahko v zaključeno celoto povežete s Semmelrock tlakovci. 
    Predstavitev produkta 1514
    TOPDOM PLOSCE SEMMELROCK BRADSTONE OLD TOWN TRIOMIX
    Imamo kar 1120 izvajalcev za področje Tlakovanje:

    Zakaj Semmelrock tlakovci?

    Semmelrock tlakovci vam bodo pomagali vašo okolico spremeniti v urejeno celoto. Z njimi boste lahko definirali različne točke zadrževanja, od teras in ploščadi pod pergolami, do dostopnih in povezovalnih poti ter stopnišč. Betonski Semmelrock tlakovci so vsestransko uporabni, saj temeljijo na jasnem in enostavnem sistemu, ki navduši še tako zahtevne uporabnike. 

    Prednosti Semmelrock tlakovcev

    Tlakovci Semmelrock in plošče Semmelrock ponujajo resnično veliko možnosti za privlačen in unikaten videz vaše okolice. Iz Semmelrock tlakovcev lahko sestavljamo različne oblike, vzorce in barvne kombinacije, izbiramo pa lahko tudi med različno obdelavo površin tlakovcev. Semmelrock tlakovci tako nudijo obilo možnosti za individualno in osebno izražanje ter uresničitev želenega sloga ureditve okolice.

    Na voljo je več različnih barvnih odtenkov. Semmelrock tlakovci v toplih odtenkih poudarijo žlahtnost površine, medtem ko tlakovci v hladnejših odtenkih še vedno predstavljajo klasiko, za katero se odloči največ kupcev. Poleg tega jih odlikuje enostavno polaganje, odpornost proti zmrzali in soli za posipavanje ledenih površin, na voljo pa so v različnih velikostih.  

    Semmelrock tlakovci so uporabni tako za tlakovanje teras, kot za tlakovanje dostopnih poti, stopnic, celo zidov.
    Semmelrock tlakovci so uporabni tako za tlakovanje teras kot za tlakovanje dostopnih poti, stopnic in celo zidov. (vir: topdom.si) 

    Ista linija nudi veliko možnih kombinacij

    Ker so Semmelrock tlakovci iz širše družine elementov za urejanje okolice, jih je mogoče enostavno kombinirati s ploščami, robniki, stopnicami in celo zidnimi sistemi: vse je namreč narejeno v istem slogu. Ker imajo vsi elementi enako površinsko obdelavo, se izdelki odlično ujemajo med seboj, kar olajša oblikovanje prostora, obenem pa še vedno nudi dovolj svobode za osebne preference in slog. 

    Dobro pa se ujemajo tudi barve linije Semmelrock. Kot namig naj izpostavimo, da lahko kombinirate tlakovce enake velikosti in površinske obdelave, ki pa jih popestrite s kombiniranjem različnih barv. 
    Tlakovci Semmelrock med drugim ponujajo tudi možnost integracije drugih elementov tlakovanih površin, npr. kanalet ali talnih luči.
    Sistem Semmelrock tlakovcev med drugim ponuja tudi možnost enostavne integracije drugih elementov tlakovanih površin, npr. kanalet ali talnih luči. (vir: topdom.si) 

    Semmelrock tlakovci: igra vzorcev in barv

    Če se vam zdi, da velike in enotne tlakovane površine hitro delujejo monotono, imamo za vas dobro novico. Tlakovci Semmelrock so namreč sila enostavni za polaganje v vzorcih, s katerimi boste uspešno prekinili enoličnost tlakovane površine. Vzorec lahko dosežete s polaganjem tlakovcev z zamiki ali z uporabo različnih barvnih kombinacij tlakovcev. Takšen način polaganje je še posebej dobrodošel, če gre za velike tlakovane površine, pri manjših pa se je bolje držati preprostosti in ne pretiravati z divjimi barvnimi kombinacijami. 

    Pri igranju z vzorci in barvami izhajajte iz sloga in barve obstoječe stavbe ter poudarjenih elementov v okolici.

    S kombiniranjem različnih barv lahko usmerjate pogled in gibanje do zanimivih točk parcele ali pa zaznamujete dele okolice z drugačno funkcijo ali simbolno vrednostjo od okoliških površin.

    Semmelrock tlakovci so kot nalašč primerni za ustvarjanje unikatnih barvnih in oblikovnih kombinacij.
    Semmelrock tlakovci so kot nalašč primerni za ustvarjanje unikatnih barvnih in oblikovnih kombinacij. (vir: topdom.si) 

     

    Predstavitev produkta 1514
    Avtor: MojMojster Magazin - Trendi

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Tlakovanje?

    Imamo kar 1120 izvajalcev za področje Tlakovanje:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1120 izvajalcev za področje Tlakovanje
    9.8
    6

    PABU Storitve d.o.o


    9.1
    0

    ZIDARSTVO IN FASADERSTVO ANTON ŠINKOVEC S.P.


    8.3
    1

    ZIDARSTVO BOŽNAR d.o.o.


    9.4
    0

    GPO D.O.O.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane