Za področje

    Jubilejni 60. sejem graditeljstva - sejem DOM

    Članek je koristil že 906+ uporabnikom
    Med 6. in 10. aprilom bo Gospodarsko razstavišče v Ljubljani prizorišče največjega mednarodnega sejma graditeljstva v regiji: 60. sejem Dom. Gre za najstarejšo in največjo sejemsko prireditev pri nas, ki jo je vsekakor vredno obiskati.
    Dogodek 906
    DOM20 utrinki 26

    Letos sejem DOM beleži že šestdesetletnico obstoja. Sejem se je začel prirejati leta 1962, ko je spadal še pod okrilje sejma Alpe-Adria, katerega namen je bilo spodbujanje gospodarskega sodelovanja med državami v okviru sporazuma Alpe-Jadran.

    Sejem DOM vsako leto ponudi pester program s številnimi zanimivimi in raznolikimi storitvami in izdelki, sistemskimi rešitvami in naprednimi tehnologijami za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje in urejanje okolice ter še bi lahko naštevali. 

    Sejem DOM bo letos praznoval že 60. letnico delovanja.
    Sejem DOM bo letos praznoval že 60. letnico delovanja. 

    To leto se bo predstavilo kar 232 podjetij iz 23 držav, vse dni sejma pa bodo obiskovalcem na voljo tudi neodvisni strokovnjaki Gradbenega inštituta ZRMK in Mreže ENSVET – EKO sklada, ki bodo nudili brezplačno svetovanje in predavanje.

    Ob uradnem odprtju sejma se bo podelilo tudi priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu (ZKG). Gre za nacionalni okoljski certifikat s področja graditeljstva v Sloveniji, s katerim so označeni izdelki, storitve, naprave in tehnologije, ki izpolnjujejo najvišje in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti.

    Sejem bo odprt od srede, 6. aprila, do sobote, 9. aprila, od 10. do 19. ure, v nedeljo, 10. aprila, pa do 18. ure.

    Vsak obiskovalec ob nakupu vstopnice prejel tudi katalog, ki služi kot vodič po prostoru in dogodkih sejma. Katalog je obenem tudi priročnik s poljudnimi članki s področja gradnje in graditeljstva, v njem pa najdete tudi program svetovanj in seznam razstavljavcev z njihovimi opisi dejavnosti in kontakti.

    Na tem mednarodnem sejmu graditeljstva se lahko pozanimate o najnovejših izdelkih, storitvah in tehnologijah gradnje.
    Na tem mednarodnem sejmu graditeljstva se lahko pozanimate o najnovejših izdelkih, storitvah in tehnologijah gradnje. 
    INFORMACIJE O DOGODKU:
    Kaj: Sejem DOM - največji in najstarejši sejem graditeljstva pri nas 
    Kdaj: 6. 4. 2022 - 10. 4. 2022
    Kje: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
    Cena vstopnice: cena redne vstopnice je 9 evrov. Znižana vstopnica Happy Hour – 6 evrov je na voljo v sredo, četrtek in petek (od 6. do 8. aprila) – od 12. do 16. ure, v soboto (9. aprila) – od 16. do 19. ure, v nedeljo (10. aprila) – od 15. do 18. ure. Organizatorji vabijo obiskovalce, da se morebitni gneči izognejo z nakupom vstopnice prek spleta. 
    Prevoz do sejma: S spletno vstopnico imajo obiskovalci zagotovljen brezplačen prevoz z avtobusom LPP na razstavišče in nazaj. Sejem nima organiziranega parkiranja na mestu dogodka. 

     

    Dogodek 906
    Avtor: MojMojster Magazin - Trendi

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane