Za področje

    Tondach strešna okna – Wienerbergerjev celovit strešni sistem za vaš dom

    Članek je koristil že 1360+ uporabnikom
    Wienerberger je vodilni svetovni proizvajalec opečnih strešnikov ter zidne in fasadne opeke. Koncept podjetja Wienerberger za sistemsko rešitev od temeljev do strehe postaja popoln s široko ponudbo Tondach strešnih oken, s katerimi so zaokrožili pomen celovitih strešnih sistemov Tondach.
    Strokovni članek 1360
    tondach stresna okna
    Imamo kar 256 izvajalcev za področje Tesarsko-opažerska dela:

    Bistveni element mansardnih stanovanj so strešna okna, ki imajo ključno vlogo pri zagotavljanju bivalnega ugodja. Tehnično dovršena strešna okna Tondach omogočajo konstantno prezračevanje, ki ustvarja zdravo mikroklimo v vašem domu.

    stresna-okna-tondach.jpg

    Tondach strešna okna zagotavljajo vrhunsko toplotno izolacijo ter s tem maksimalno energijsko učinkovitost. So visoko nepropustna in trajna, njihova vgradnja je preprosta in hitra. Za uporabnika je pomembna predvsem praktičnost strešnih oken Tondach. Kljuka na spodnjem robu okna omogoča lažji dostop in uporabo okna, na voljo pa so tudi notranja in zunanja senčila.

    Preverite celoten asortiman Tondach strešnih oken in izvedite vse o modelu, ki je najprimernejši za vaš dom! Celotna ponudba Tondach strešnih oken

    Popolna izbira za možnost pridobitve subvencij Eko sklada

    Zaradi izjemno širokega asortimana in premišljene zasnove Tondach strešnih oken so le-ta prava izbira za vse mansardne prostore, saj v prostor dovajajo optimalno količino svetlobe, kar zmanjšuje utrujenost in zagotavlja boljšo produktivnost.

    zvocna-izolacija-okna.jpg

     Preverite možnost pridobitev subvencij Eko sklada za zunanje stavbno pohištvo, kjer so na voljo subvencije v 100 % vrednosti naložbe z odplačilno dobo do 10 let. Tondach asortiman strešnih oken je zelo širok in raznolik ter predstavlja popolno rešitev za kakršnokoli situacijo.

    Tondach strešna okna lahko zaradi številnih pozitivnih lastnosti obogatijo življenje v vašem domu! Preverite zakaj: 10 razlogov zakaj izbrati Tondach strešna okna

    Tondach EnergyPro L4 PVC – okna  s troslojnim termoizolacijskim steklom in PVC okvirjem (posebej primerna za prostore s povečano stopnjo vlage)

    Tondach EnergyPro L4 PVC je okno premium razreda s troslojnim termoizolacijskim steklom in PVC okvirjem, posebej pa so primerna za prostore s povečano stopnjo vlage. Trajnost zagotavlja izjemna kakovost profilov, ojačanih s pocinkanimi elementi, s štirikratnim sistemom tesnjenja pa je izvrstna zračna neprepustnost zagotovljena! Okno se lahko po poteku življenjske dobe tudi reciklira! 47% PVC okna je namreč izdelanega iz  recikliranega materiala. Poglejte kakšne so druge lastnosti in prednosti tega priljubljenega modela:

    Tondach SmartPro PVC - okna z energetsko varčnim protivlomnim steklom in PVC okvirjem

    Tako kot večina modelov Tondach strešnih oken je tudi ta protivlomno zaščiten z inovativnim TopSafe sistemom. Vaš dom je tako zaščiten pred udarci, premikanjem kljuke z uporabo orodja ali razbijanjem stekla. Zagotovite si  optimalno mikroklimo na podstrešju in prihranite pri toplotni energiji.

    SmartPro PVC
    Okno SmartPro PVC

    Tondach EnergyPro U6- nizkoenergijska okna s troslojnim termoizolacijskim steklom in izjemnimi toplotno izolacijskim lastnostmi

    Troslojno izolacijsko steklo in petkratni sistem tesnjenja zagotavljata izvrstno zračno neprepustnost, hkrati pa je z možnostjo samodejne nastavitve prezračevanja zagotovljena tudi optimalna mikroklima vašega stanovanja. Visokokakovosten borov les iz katerega je izdelan okvir je lepljen v slojih in vakuumsko impregniran. Možna je vgradnja Kompleta za elektrifikacijo strešnega okna.

    EnergyPro U6 life.jpg

    Pozabite na zgodnje vstajanje in ročno nastavljanje rolet ali okna! S sodobno brezžično tehnologijo lahko okno upravljate tudi z daljinskim upravljalcem. Vsak leseni model Tondach strešnega okna ima možnost elektrifikacije!

    Elektrifikacija-oken.jpg

    Tondach EnergyPro P5 Z-Wave – okna s troslojnim termoizolacijskim steklom in električnim upravljanjem

    Izjemno napreden in kakovosten model, ki je opremljen z radio komunikacijskim sistemom Z-Wave, ki s pomočjo daljinskega upravljalnika omogoča upravljanje z oknom. Leseni okvir je zaščiten s tremi sloji poliuretanskega laka. Slednja zagotavlja minimalno vzdrževanje skozi celotno življenjsko dobo okna. Troslojno termoizolacijsko steklo in štirikratni sistem tesnenja zagotavljata izvrstno zračno neprepustnost in hkratno optimalno mikroklimo, zaradi možnosti samodejne nastavitve zračenja.

    P5 Z-Wave-daljinec.jpg

    Tondach EnergyPlus - visoka energijska učinkovitost

    Tondach EnergyPlus so strešna okna s steklom visoke energijske učinkovitosti in vrhunskih protivlomnih lastnosti. Njihova prednost je, da ne zahtevajo dodatne zaščite ter da ponujajo nadgradnjo kakovosti in leseni okvir, ki je premazan z akrilnim lakom v naravni barvi. Z inovativnim sistemom je okno protivlomno zaščiteno pred udarci, premikanjem ročke z uporabo orodja ter odstranjevanjem ali razbijanjem stekla. Poglejte zakaj je primerno za vaš dom:

    10 let nasmeha na obrazu

    Prednost Tondach strešnih oken je zagotovo ta, da vam dodatno varnost zagotavlja tudi Tondach jamstvo! Wienerberger nudi 10 let garancije na okna in 20 let garancije na stekla. Zavedajo se, da je garancija na ponujen izdelek izrednega pomena, prav tako pa kakovost, ki vam jo s svojim znanjem in izkušnjami nudijo preverjeni izvajalci. S Tondach strešnimi okni ujemite del neba v svoj dom in uživajte v lagodju celostnih rešitev za streho, ki jih najdete na enem mestu.

    V kolikor imate kakršnakoli tehnična vprašanja se lahko vedno obrnete na terensko ekipo izkušenih tehničnih svetovalcev, ki vam bodo brezplačno svetovali, se vam pridružili na gradbišču in odgovorili na vaša vprašanja. Kontaktne podatke svetovalcev na vašem področju najdete TUKAJ.
    Strokovni članek 1360
    Avtor: Wienerberger d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Tesarsko-opažerska dela?

    Imamo kar 256 izvajalcev za področje Tesarsko-opažerska dela:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 256 izvajalcev za področje Tesarsko-opažerska dela
    9.4
    4

    ŠEFKI, Šefik Isaković s.p.


    8.5
    1

    Jože Škrablin s.p.


    10
    1

    Česen d.o.o.


    8.7
    0

    AVTO MARKO d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane