Za področje

  Porotherm Profi: 3x hitrejša gradnja danes in večji prihranek energije jutri

  Članek je koristil že 515+ uporabnikom
  Priložnost, da zgradimo sanjski dom se večini ljudi ponudi le enkrat v življenju. Želimo, da je naš dom zgrajen iz kakovostnih materialov, v optimalnem časovnem roku in sprejemljivem finančnem vložku. Da je čas ključnega pomena, se zaveda tudi podjetje Wienerberger, ki ponuja rešitve, ki nam prihranijo čas ob enakem ali celo nižjem finančnem vložku.
  Strokovni članek 515
  Porotherm Dryfix.jpg
  Imamo kar 1612 izvajalcev za področje Zidarstvo:

  Do vašega doma 3x hitreje

  Zahvaljujoč posebni obliki, dimenzijam, sistemu polaganja na pero in utor ter gradnji brez malte omogoča Porotherm Profi opeka preprostejšo in hitrejšo gradnjo. Čas, ki je potreben za klasično zidanje z malto, je z uporabo brušenih zidakov Porotherm Profi in lepila Dryfix.extra krajši do 3-krat. Lepilo Dryfix.extra omogoča enostavno, suho in čisto gradnjo, ter brezhibne ravne površine.

  Prihranite do 60% energije

  Porotherm Profi opeka zagotavlja odlično toplotno izolacijo vašega doma in ustvarja vidne prihranke energije. Pri uporabi Porotherm Dryfix.extra lepila se v popolnosti izognemo toplotnim mostovom v zidnem sistemu, ki so sicer zelo prisotni pri zidanju s klasičnim zidakom in navadno malto. Zidak Porotherm Profi nudi visoko toplotno izolacijo in odlično akumulacijo toplote. Te lastnosti opeke preprečujejo hitro hlajenje pozimi, poleti pa ščitijo pred pregrevanjem. V primerjavi z modularno opeko se na takšen način ustvarjajo prihranki energije tudi do 60%.

  MK_MKT_PHO_PSH_WAL_POR_Porotherm_25_Profi.jpg

  Pridobite več prostora

  Posebna oblika in toplotne lastnosti Porotherm Profi opeke znatno prispevajo k zmanjšanju debeline zunanjih zidov. V primerjavi s tradicionalnim modularnim blokom se potreba po dodatnih slojih izolacije občutno zmanjša, kar pomeni večjo bivalno površino. Pri tem zidaki Porotherm Profi izpolnjujejo vse zahteve glede toplotne, zvočne in protipožarne zaščite ter konstrukcijske stabilnosti.

  Za zdravje vaših najbližjih

  Glineni gradbeni materiali so naravni, zdravi in trajnostni. Visoka paropropustnost Porotherm Profi opeke omogoča, da prostori dihajo. Zato je v objektih zgrajenih iz Porotherm Profi opeke zagotovljena zdrava bivalna klima, brez škodljivih snovi ali emisij, ki bi ogrožale zdravje vaše družine. Izberite trajno vrednost, zajamčeno kvaliteto ter prihranite tako časovno kot finančno.

  Strokovni članek 515
  Avtor: Wienerberger d.o.o.
  Imamo kar 1612 izvajalcev za področje Zidarstvo:

  Kako so Vam koristile te informacije?


  DAIBAU MAGAZIN

  V vaš nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Imamo kar 1612 izvajalcev za področje Zidarstvo:

  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  Imamo kar 1612 izvajalcev za področje Zidarstvo
  10
  1

  Urban Kolenc s.p.

  Šempeter V Savinjski Dolini
  8.7
  0

  GRADBENIŠTVO DRS, d.o.o.

  LOGATEC
  8.6
  0

  Muslioski d.o.o.

  Bovec
  10
  5

  Ivan Ferenčak s.p.

  Odranci
  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE ZIDARSTVO?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane