Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Porotherm Profi: 3x hitrejša gradnja danes in večji prihranek energije jutri

    Članek je koristil že 1822+ uporabnikom
    Priložnost, da zgradimo sanjski dom se večini ljudi ponudi le enkrat v življenju. Želimo, da je naš dom zgrajen iz kakovostnih materialov, v optimalnem časovnem roku in sprejemljivem finančnem vložku. Da je čas ključnega pomena, se zaveda tudi podjetje Wienerberger, ki ponuja rešitve, ki nam prihranijo čas ob enakem ali celo nižjem finančnem vložku.
    Strokovni članek 1822
    Porotherm Dryfix
    Imamo kar 1714 izvajalcev za področje Zidarstvo:

    Do vašega doma 3x hitreje

    Zahvaljujoč posebni obliki, dimenzijam, sistemu polaganja na pero in utor ter gradnji brez malte omogoča Porotherm Profi opeka preprostejšo in hitrejšo gradnjo. Čas, ki je potreben za klasično zidanje z malto, je z uporabo brušenih zidakov Porotherm Profi in lepila Dryfix.extra krajši do 3-krat. Lepilo Dryfix.extra omogoča enostavno, suho in čisto gradnjo, ter brezhibne ravne površine.

    Prihranite do 60% energije

    Porotherm Profi opeka zagotavlja odlično toplotno izolacijo vašega doma in ustvarja vidne prihranke energije. Pri uporabi Porotherm Dryfix.extra lepila se v popolnosti izognemo toplotnim mostovom v zidnem sistemu, ki so sicer zelo prisotni pri zidanju s klasičnim zidakom in navadno malto. Zidak Porotherm Profi nudi visoko toplotno izolacijo in odlično akumulacijo toplote. Te lastnosti opeke preprečujejo hitro hlajenje pozimi, poleti pa ščitijo pred pregrevanjem. V primerjavi z modularno opeko se na takšen način ustvarjajo prihranki energije tudi do 60%.

    MK_MKT_PHO_PSH_WAL_POR_Porotherm_25_Profi.jpg

    Pridobite več prostora

    Posebna oblika in toplotne lastnosti Porotherm Profi opeke znatno prispevajo k zmanjšanju debeline zunanjih zidov. V primerjavi s tradicionalnim modularnim blokom se potreba po dodatnih slojih izolacije občutno zmanjša, kar pomeni večjo bivalno površino. Pri tem zidaki Porotherm Profi izpolnjujejo vse zahteve glede toplotne, zvočne in protipožarne zaščite ter konstrukcijske stabilnosti.

    Za zdravje vaših najbližjih

    Glineni gradbeni materiali so naravni, zdravi in trajnostni. Visoka paropropustnost Porotherm Profi opeke omogoča, da prostori dihajo. Zato je v objektih zgrajenih iz Porotherm Profi opeke zagotovljena zdrava bivalna klima, brez škodljivih snovi ali emisij, ki bi ogrožale zdravje vaše družine. Izberite trajno vrednost, zajamčeno kvaliteto ter prihranite tako časovno kot finančno.

    Strokovni članek 1822
    Avtor: Wienerberger d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Zidarstvo?

    Imamo kar 1714 izvajalcev za področje Zidarstvo:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1714 izvajalcev za področje Zidarstvo
    10
    26

    SPIN-INVEST, strojne inštalacije d.o.o.


    8.8
    0

    SVATNAR, gradbeništvo in druge storitve, d.o.o.


    10
    2

    SORA JARITZ Sanacija, obnova, revitalizacija, adaptacija, d.o.o.


    8.6
    0

    Muslioski d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane