Za področje

    Prenovljeni Unior rezalci cevi - nadgradnja orodja za še bolj učinkovito delo v vodoinštalaterstvu

    Članek je koristil že 1135+ uporabnikom
    Nenehno stremenje k razvijanju novosti in izboljšav obstoječih izdelkov je eden izmed glavnih ciljev našega razvojnega oddelka. Ker je vedno dobro imeti pravo orodje ob delu, ki ga opravljate, vam tokrat predstavljamo prenovljene rezalce za cevi, ki bodo vaše delo na področju vodoinštalaterstva bistveno olajšali.
    Strokovni članek 1135
    unior rezalci

    Slednji so nadomestili staro verzijo rezalcev, ki smo jih ukinili, ter z nadgradnjo lepo dopolnili paleto orodja za vodoinštalaterje. Inštalacija je s pomočjo prenovljenih rezalcev cevi še preprostejša, saj Uniorjevo orodje za montažo cevi omogoča učinkovito in varno delo pri izvajanju vodovodnih inštalacij.

    Prenovljene rezalce cevi najdete pod novimi SKU šiframi in so namenjeni rezanju bakrenih, aluminijastih, inox in jeklenih cevi.

    Rezalec cevi (358/6A – 3-16 mm) je namenjen za rezanje cevi do maksimalne debeline 2 mm in premera cevi 3-16mm. Njegove ključne lastnosti so hitro menjavanje rezil, dodatno je zmanjšan radij vrtenja ter vsebuje kovinski navojni vložek za daljšo življenjsko dobo ter ergonomičen gumb.

    rezalec-cevi-358.jpg


    Rezalca cevi 360/6A (3-35 mm) in 360/6B (6-76 mm) sta v svoji prenovljeni obliki namenjena rezanju bakrenih, aluminijastih, inox in jeklenih cevi do maksimalne debeline 2 mm in premera cevi 3-35mm ter 6-76mm. Ob možnosti hitre menjave rezil vsebujeta tudi dodatno, rezervno rezilo v ročaju. Ergonomičen gumb, štirje valčki za boljše vprijemanje cevi, možnost individualne uporabe NOGA obrezovalca ostrih robov in sistem hitrega pomika pa ustvarjajo prenovljena rezalca cevi še naprednejša in agilnejša. Kakovosten kovinski navojni vložek pa nudi prenovljenima rezalcema tudi daljšo življenjsko dobo.

    rezalca-cevi-360.jpg

    Rezalec cevi 361/6A (10-60 mm) za premere cevi od 10 do 60mm se prav tako uporablja za rezanje cevi do maksimalne debeline 2mm. Njegova posebnost je kovano ohišje in možnost hitre menjave rezil.

    rezalec-cevi-361.jpg


    Prav tako smo prenovili tudi obrezovalec cevi 363A (3-42 mm), ki je namenjen odstranjevanju ostrih robov z notranjega in zunanjega dela cevi. Kljub temu da je ohišje plastično, pa je rezilo narejeno iz posebnega orodnega jekla, ki je tokrat v prenovljeni obliki na voljo v še izboljšani verziji. Na ta način omogoča uporabniku še bolj čiste reze in obreze cevi. Namenjen je za uporabo za premere cevi 3-42 mm.

    obrezovalec-cevi.jpg

    Kot podpora artiklom za neprekinjeno delovanje orodij sta na voljo tudi nova rezervna dela in sicer: rezilo 358.1/7A, ki je namenjeno za artikle 358/6A, 360/6A in 360/6B ter rezilo 361.1/7A namenjeno za 361/6A.

    rezilo.jpg

    Pri Uniorju smo prepričani, da bodo prenovljeni rezalci za cevi z njihovo naprednejšo obliko in funkcionalnostjo dodobra prispevali k še bolj učinkovitemu in kakovostnemu delu na terenu ali pri domačih popravilih.

    Strokovni članek 1135
    Avtor: Unior d.d.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Manjša vodovodna dela, popravila?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane