Za področje

    Vsemu bomo kos, skočimo na MOS!

    Članek je koristil že 841+ uporabnikom
    Tradicija se vrača na celjsko sejmišče. Po letu in pol prepovedi izvajanja sejemskih dogodkov, se v družbi Celjski sejem med ljudi z optimizmom in novo energijo vračajo s 53. MOS-om, ki bo potekal med 15. in 19. septembrom. Končno se vračamo k stari tradiciji na štiri oči, druženju in sklepanju poslov v živo ter iskrenemu stisku rok. Osrednji poslovno-sejemski dogodek Slovenije bo letos vsebinsko dopolnjen in tako s ponosom stal ob boku aktualnim evropskim in svetovnim trendom
    Strokovni članek 841
    MOS

    Da bo izvedba sejma s trenutnimi ukrepi ob organizaciji množičnega dogodka čim lažja tako za organizatorje kot obiskovalce, bo pri vhodu na sejmišče ob nakupu vstopnice omogočeno BREZPLAČNO TESTIRANJE s hitrimi testi za COVID-19. Obiskovalci bodo tako za vstopnico za sejem odšteli manj, kot če bi plačali za test. Zagotovijo pa si jo lahko že v predprodaji na spletu, in sicer po akcijski ceni - samo 6 EUR.

    MOS bo letos obiskovalcem ponovno ponudil pestro izbiro rešitev po posebnih sejemskih cenah in ugodnostih, ogled novosti v živo, možnost primerjanja ponudnikov na samem licu mesta in pa dogovore na štiri oči v kar 5 različnih razstavnih področjih - MOS DOM, MOS TEHNIKA, MOS TURIZEM, MOS B2B in MOS PLUS. Vse segmente pa so letos vsebinsko nadgradili s poudarkom na trajnosti in okolju prijaznim tehnologijam.

    Za zabavo in presenečenja bodo tokrat poskrbeli znani slovenski akrobati Dunking Devils in sejemska FUN CONA, kjer bodo na voljo zabavne aktivnosti, ki se jih bodo lahko BREZPLAČNO udeležili vsi! Preizkusili se boste lahko v zabijanju na koš, trampolinskih akrobacijah in številnih drugih zabavnih dejavnostih. V soboto, 18. 9. 2021, pa bodo Dunking Devilsi za vse obiskovalce MOS-a priredili nepozaben “show”, ob katerem smo prepričani, da boste ostali odprtih ust. Z njimi pa vas ne želijo samo povabiti na osrednji sejemski dogodek leta, temveč med vas razširiti tudi optimizem, pogum in predati še to sporočilo: »Vsemu bomo kos, skočimo na MOS

    Strokovni članek 841
    Avtor: Celjski sejem d.d.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Imamo kar 142 izvajalcev za področje Drugo
    10
    7

    Mitja Ribič s.p.


    8.3
    1

    Anila d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane