Za področje

    Trajnostne rešitve za gradnjo in obnovo doma na dlani MOS DOM

    Članek je koristil že 948+ uporabnikom
    Po letu in pol prepovedi izvajanja sejemskih dogodkov, se v družbi Celjski sejem med ljudi z optimizmom in novo energijo vračamo s 53. MOS-om, ki bo potekal med 15. in 19. septembrom. Končno se vračamo k stari tradiciji na štiri oči, druženju in sklepanju poslov v živo ter iskrenemu stisku rok. Osrednji poslovno-sejemski dogodek Slovenije bo letos vsebinsko dopolnjen in tako s ponosom stal ob boku aktualnim evropskim in svetovnim trendom. Ste v fazi prenove ali gradnje doma? Skočite na MOS!
    Strokovni članek 948
    MOS   DOM

    Zbiranje informacij o gradbenih in stanovanjskih rešitvah, ki na tržišču obstajajo, je dolgotrajen proces, ki ga lahko učinkovito skrajša obisk segmenta MOS DOM. Ta bo letos še posebej pester in bo vsem, ki so v fazi ali planiranju prenove ali gradnje, ponudil ugodne in kvalitetne ter trajnostne rešitve, ki si jih bodo obiskovalci lahko ponovno ogledali v živo, ponudnike med sabo primerjali, poleg tega pa bodo lahko izkoristili posebne sejemske popuste. Posebni podarek bo letos na ponudnikih, ki delujejo v sektorjih čiste energije, ki zadeva končne potrošnike, ponujajo do okolja prijazne gradbene materiale in ponujajo vse vrste trajnostnih energetskih rešitev.

    Ogledali si boste lahko stavbno pohištvo, garažna in industrijska vrata, pohištvo in notranjo opremo, senčila, stavbno pohištvo, talne obloge, ograje, vse za gradnjo hiš, kamine, peči, štedilnike, dimniške sisteme, keramiko, ogrevalno tehniko, prezračevanje, senzorno tehniko, vse za streho, tlakovce, gradbeni material in tudi opremo za vrt.

    Za moderen in trajnosten dom

    V dvorani D se bo predstavilo večje število podjetij s ponudbo stavbnega pohištva, oken in vrat, pri katerih je poseben poudarek na prezračevanju. Predstavljena bodo tudi sekcijska avtomatska garažna vrata, rolo avtomatska garažna vrata, ter industrijska vrata. Pri ponudnikih talnih oblog bosta možna tudi posvetovanje in dogovor za vgradnjo vseh vrst talnih oblog. Moč bo videti tudi veliko število zunanjih in notranjih ograjnih sistemov, od panelnih ograj in vrat, ograj iz pločevine, modernih steklenih stopnišč in balkonskih ograj. Tisti, ki načrtujete izgradnjo hiše, boste prav gotovo dobili odlične nasvete pri načrtovanju in gradnji nizkoenergijske hiše, ter kako izboljšati in vzdrževati kakovost in standard življenja s pomočjo estetskega in energijskega koncepta STECO FAST.

    Ogrevalna tehnika od A do Ž

    V sejemski dvorani L se bo letos predstavilo rekordno število podjetij, ki ponujajo izgradnjo sončnih elektrarn, toplotnih črpalk in klimatskih naprav. S kombinacijo teh si lahko zagotovite učinkovito izrabo obnovljivih virov energije v vašem novem ali prenovljenem domu. V obdobju v katerem smo, pa je seveda pomembno tudi primerno prezračevanje. Predstavili se bodo tudi ponudniki čistilnih naprav in zbiralnikov deževnice, ponudniki kotlov na pelete in ogrevanja z lesno biomaso. Vse te procese, pa je možno združiti s sistemom za pametno hišo, ki po dostopni ceni poveže vse procese v hiši (ogrevanje, hlajenje, senčila, razsvetljava …) in tako uporabniku omogoči še večjo energetsko učinkovitost.

    Kvaliteten spanec za kvalitetno življenje

    V sejemski dvorani E se bodo predstavili ponudniki z inovativnimi rešitvami za udoben in zdrav spanec. Ekipe vam bodo na voljo za svetovanje pri nakupu pravilnega ležišča, izbirali pa boste lahko tudi med novimi sedežnimi garniturami, pohištvom za pisarne, stoli, mizami, kotnimi klopmi, vitrinami, komodami iz masivnega lesa in sesalci. Sprehodili se boste lahko med ponudbo baterijskih, kabelskih in robotskih sesalnikov ter tudi čistilci oken.

    MOS bo letos obiskovalcem tako ponovno ponudil pestro izbiro rešitev po posebnih sejemskih cenah, možnost primerjanja ponudnikov na samem licu mesta in pa dogovore na štiri oči v kar 5 različnih razstavnih segmentih - MOS DOM, MOS TEHNIKA, MOS TURIZEM, MOS B2B in MOS PLUS.

    Da bo izvedba sejma s trenutnimi ukrepi ob organizaciji množičnega dogodka čim lažja tako za organizatorje kot obiskovalce, bo pri vhodu na sejmišče ob nakupu vstopnice omogočeno BREZPLAČNO TESTIRANJE s hitrimi testi za COVID-19. Obiskovalci bodo tako za vstopnico za sejem odšteli manj, kot če bi plačali za test. Zagotovijo pa si jo lahko že v predprodaji na spletu, in sicer po akcijski ceni - samo 6 EUR.

    Strokovni članek 948
    Avtor: Celjski sejem d.d.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Imamo kar 143 izvajalcev za področje Drugo
    10
    7

    Mitja Ribič s.p.


    8.3
    1

    Anila d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane