Za področje

    Slovenski sejmi 2021

    Članek je koristil že 4780+ uporabnikom
    Kljub koronavirusu življenje teče naprej, prav tako pa se bo v tem letu po Sloveniji zgodilo kar nekaj zanimivih sejmov. V nadaljevanju smo za vas pripravili izbor izstopajočih in najzanimivejših sejmov, ki jih lahko obiščete. Nekateri se dotikajo teme urejanja stanovanja oziroma hiše, okolice hiše in gradbenih del ter produktov, drugi so usmerjeni v živilsko in kmetijsko industrijo.
    Drugo 4780
    Ambient Dom plus 2018  (239) (1)

    Pomurski kmetijsko-živilski sejem AGRA

    Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

    21. – 26. avgust 2021

    Konec poletja se bo zgodil sejem AGRA. Gre za najpomembnejše srečanje ponudnikov kmetijske mehanizacije in opreme, izdelkov za živilstvo, prehrane in vin, pridelovalcev in predelovalcev, gospodarstvenikov in potrošnikov. Ker je leto 2021 leto predsedovanja Svetu EU, bo na sejmu posebna pozornost namenjena naši držsvi kot gastronomski regiji 2021.

    Ker je leto 2021 leto sadja in zelenjave, bodo strokovni in poslovni poudarki na inovacijah, digitalizaciji, ekološkem kmetijstvu, lokalni hrani, prehranski varnosti ter gozdu in lesu. Kot vsako leto bo tudi letošnjo Agro tradicionalno pospremile strokovne razstave goveda, konj, drobnice, prašičev, perutnine, avtohotnih pasem domačih živali, rib in malih živali, na nasadih pa si bo možno ogledati avtohotone in tradicionalne sorte kmetijskih rastlin ter permakulturno-biodinamični način pridelave. Na sejmu bodo organizirane številne delavnice, predavanja in okrogle mize, predvsem pa se ponuja priložnost za stanovska srečanja in izmenjavo izkušenj mladih kmetov, sommelierjev, vinskih vitezev in lastnikov starodobnikov Steyr.

    Pomurski sejem vsako leto organizira več sejmov, letos se bosta poleg sejma Agra zgodila še sejem 8. Mednarodni sejem obrambe, varnosti, zaščite in reševanja SOBRA (23. – 25. 9. 2021) in 4. Mednarodni sejem sodobnega zdravstva MEDICAL (23. – 25. 9. 2021).

    Sejem AGRA

    Sejem AGRA

    Mednarodni sejem DOM

    Gospodarsko razstavišče

    Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana

    7. – 12. september 2021

    Mednarodni sejem je Dom je največja specializirana sejemska prireditev s področja graditeljstva V Sloveniji in sosednjih regijah. Na približno 2000 kvadratnih metrih razstavnih površin ponuja prek 500 podjetij iz več kot 30 držav ključne rešitve pri izbiri ponudbe za dom, gradbeništvo in stavbno pohištvo, ogrevalno tehniko, notranjo opremo ter varovanje in urejanje okolice. Razstavni del dopolnjuje aktualen in trajnostno naravnan spremljevalni program s prek 120 strokovnih in neodvisnih predavanj za obiskovalce sejma in strokovno javnost, ki ga organizirata Gradbeni inštitut ZRMK ter mreža ENSVET – Eko sklad. Posebna dodana vrednost so brezplačna svetovanja za obiskovalce glede gradnje, prenove in učinkovite rabe energije ter njenih obnovljivih virov. Obiskovalec prinese s seboj dokumentacijo glede konkretnega problema ali vprašanja, kot so izolacija fasade, nova kritina ali okna in vrata, težave z vlago, izbira ogrevalnega sistema, novogradnja idr., ter se posvetuje s svetovalcem.

    Sejem DOM

    Celjski sejem MOS

    Celje Showground

    Dečkova cesta 1, 3000 Celje

    15. – 19. september 2021

    53. MOS se v letu 2021 vrača v prenovljeni podobi. Z dodelanim konceptom sejma predstavljamo novo usmeritev, ki bo odprla nova področja podjetjem za zagotavljanje zelenega, digitalnega in odpornega gospodarstva. Nov vidik sovpada s strateškim načrtom državnih in evropskih direktiv, ki jih bodo podjetja lahko s pomočjo MOS-a lažje implementirala v svoje poslovanje. MOS, kot eden izmed najmočnejših prodajnih in predstavitvenih kanalov, je stičišče inovativnih podjetij, državnih institucij, nevladnih organizacij in kupcev, ki vsako leto spodbudi nakupe in nove poslovne dogovore. Krovna usmeritev na pet področij – MOS DOM, MOS TURIZEM, MOS TEHNIKA, MOS B2B in MOS PLUS, ostaja ista, ključna sprememba pa je povezana z vsebinsko dopolnitvijo vseh petih segmentov.

    Novo usmeritev trajnostnega razvoja pozdravljajo tudi v Mestni občini Celje. »Ta osrednji poslovno – sejemski dogodek, ki ne bo oživel samo sejemskih razstavišč, temveč bo prinesel vrvež tudi v naše mesto, pričakujemo z velikim veseljem. V Celju radi s ponosom povemo, da smo sejemsko mesto. Pav tako smo veseli, da bo 53. MOS namenil še več pozornosti trajnostnemu razvoju, ki je edina prava pot, če se želimo kot družba razvijati v pravo smer,« je povedal podžupan Vladimir Ljubek.

    Sejem MOS

    Ambient Ljubljana in Dom Plus

    Gospodarsko razstavišče

    Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana

    9. – 14. november 2021                                                                                                                   

    Mednarodna sejma Ambient in Dom Plus sta sejma o razkošju idej in funkcionalnosti bivanja. Gre za sejem pohištva in notranje opreme ter Dom Plus s stavbnim pohištvom, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažnimi hišami odpirata vrata Gospodarskega razstavišča že tradicionalno novembra. Pod isto streho se na obeh sejmih predstavlja prek 200 podjetij iz več kot 20 držav.

    Gospodarsko razstavišče že več kot 10 let ponuja mladim, a perspektivnim predstavnikom oblikovalske stroke, da se s svojimi prototipi morda celo prvič predstavijo strokovni in širši javnosti. Obiskovalcem pa je na voljo brezplačno arhitekturno svetovanje Top arhitekt. Tako postane oblikovanje ambientov dostopno vsem, zagotovo pa se obrestuje na dolgi rok, ker je strokovno, domišljeno, funkcionalno in udobno.

    Sejem Ambient in Dom Plus

    Sejem Ambient in Dom Plus

    Drugo 4780
    Avtor: MojMojster Magazin - Trendi

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Imamo kar 143 izvajalcev za področje Drugo
    10
    7

    Mitja Ribič s.p.


    8.3
    1

    Anila d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane