Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Naj vas to poletje hladi klima, ki ne piha!

    Članek je koristil že 1919+ uporabnikom
    Morda ste se že srečali z neznosno vročino v notranjih prostorih in ste vključili klimo, zaradi katere pa vas je bolela glava oziroma vas je obdajal neprijeten občutek zaradi neposrednega pihanja?
    Strokovni članek 1919
    tratnjek klime
    Imamo kar 867 izvajalcev za področje Klimatske naprave:

    Doživite popolno temperaturo z inovativnimi tehnološkimi rešitvami Samsung

    Podjetje Klima Center Tratnjek skupaj s podjetjem Samsung ima za vas popolno rešitev! Samsung Wind-Free klimatske naprave so edinstvene na trgu, saj so zasnovane tako, da v načinu Wind-Free zrak prijetno razpršijo skozi tisoče luknjic in tako porabnikom omogočijo, da ne čutijo neprijetnega občutka hladnega pihanja.

    Napredni zračni tok namreč enakomerneje razporeja hladen zrak po večjem prostoru. Wind-Free tehnologija je odlična izbira za vse, ki v prostoru ne marate direktnega izpihovanja hladu. Kakovost zraka v zaprtem prostoru je mogoče neprekinjeno spremljati prek aplikacije SmartThings, preko katere lahko uporabnik tudi na daljavo vklopi način čiščenja in hlajenja.

    samsung-wind-free.png

    Podjetje Tratnjek d.o.o in podjetje Samsung zasledujeta potrebe svojih strank. V zadnjem letu so tako zaradi naraščajoče zaskrbljenosti glede vplivov onesnaževanja in nečistega zraka ter povečane potrebe po izboljšanem klimatskem udobju pri podjetju Samsung lansirali izboljšan model klimatske naprave WindFree™ Pure 1.0.

    Filter za čiščenje zraka za svež in čistejši zrak

    Enota WindFree™ Pure 1.0 je opremljena z elektrostatičnim filtrom PM1.0, ki deluje kot čistilec zraka. Filter PM1.0 ne le zajema izredno drobnih prašnih delcev v velikosti do 0,3 μm, temveč s pomočjo elektrostatičnega filtra tudi uničuje nekatere vrste zajetih bakterij1. Sestavljata ga dva glavna dela, ki polnita in zbirata prah ter nekatere vrste bakterij1. Ščetkast razdelilnik ustvarja negativne ione in ti dajo prašnim delcem in določenim vrstam bakterij negativni naboj, zato se zaradi elektrostatične sile zbiralnika tako rekoč prilepijo na ozemljeno elektrodo. Učinkovitost uničevanja bakterij je potrdil britanski strokovnjak za certificiranje Intertek2. Poročilo o raziskavi Intertek potrjuje, da filter sterilizira več kot 99 % testiranih mikroorganizmov, ki jih je zajel1. Filter PM1.0 je delno pralen, kar za uporabnika pomeni, da lahko uživa v bolj svežem in čistejšem zraku ter hkrati prihrani pri dodatnih vzdrževalnih stroških, ki nastanejo z menjavo filtra.

    menjava-filtra.png

    Funkcija Freeze Wash

    Edinstvena lastnost enote WindFreeTM Pure 1.0 je vključitev tehnologije Freeze Wash. Ta funkcija pomaga očistiti enoto in odstrani do 90 % določenih vrst bakterij. S to funkcijo se izmenjevalnik toplote pri notranji enoti ohladi na −15 °C, da enoto prekrije z zmrzaljo. Ob preklopu na način odtajanja led, ki se tali, odstrani določene vrste bakterij, ki se nahajajo v toplotnem izmenjevalniku. Prek aplikacije SmartThings4 je mogoče prejeti obvestilo v trenutku, ko je izmenjevalnik toplote treba očistiti s funkcijo Freeze Wash.

    Indikator stopenj čistosti zraka

    Enota WindFreeTM Pure 1.0 je opremljena z novim naprednim zaslonom, na katerem je mogoče enostavno spremljati kakovost zraka v zaprtem prostoru. Laserski senzor, ki se nahaja na zaslonu, meri koncentracije delcev PM10, PM2.5 in PM1.0 v zraku v zaprtem prostoru ter se samodejno čisti s funkcijo, ki temelji na umetni inteligenci. Kakovost zraka je na zaslonu samodejno prikazana na podlagi najvišje izmerjene koncentracije, izražena pa je s štirimi različnimi stopnjami/barvami: »zelo dobra« (modra), »dobra« (zelena), »slaba« (rumena) in »zelo slaba« (rdeča).

    Spremljanje kakovosti zraka v zaprtem prostoru prek aplikacije SmartThings

    Kakovost zraka v zaprtem prostoru je mogoče neprekinjeno spremljati prek aplikacije SmartThings4. Tudi kadar je enota izklopljena, je senzor prahu sposoben registrirati trenutno kakovost zraka v prostoru. Ko kakovost zraka doseže stopnjo »slaba« ali »zelo slaba«, prejmete obvestilo. Prek aplikacije SmartThings se lahko uporabnik odzove na informacije, tako da na daljavo vklopi način čiščenja. Poleg spremljanja kakovosti zraka ter vklapljanja in izklapljanja načina čiščenja aplikacija Samsung SmartThings in funkcija glasovnega upravljanja Bixby Voice Control4 uporabnikom omogočata vklop ali izklop klimatske naprave, izbiro želenih načinov hlajenja, časovno razporejanje delovanja ter spremljanje porabe energije.

    Hladilno-ogrevalne rešitve za vsak objekt in potrebe

    samsung-klime.png

    Ne glede na vaše potrebe (stanovanje, manjši objekti z omejenim prostorom ali večji objekti kot so pisarne) vam bodo v podjetju Tratnjek d.o.o., ki je uradni uvoznik in distributer za hladilno-ogrevalne rešitve Samsung, svetovali o pravi klimatski napravi ali toplotni črpalki, ki bo zadovoljila vaše potrebe in vam s svojo energetsko učinkovitostjo prihranila denar. Vaše udobje je njihova prioriteta. Naj bo vaš projekt velik ali majhen, enostaven ali zahteven, podjetje Tratnjek je s svojim znanjem in izkušnjami vedno pripravljeno najti pravo rešitev, pa najsi gre za poslovni prostor ali zasebno stranko. S svojimi 29-letnimi izkušnjami so opremili že mnogo različnih stanovanj, prostorov in stavb, med drugim tudi letalo, ki služi kot jedilnica v avstrijskem hotelu Novapark!

    letalo-kot-jedilnica.jpg

    Ponudbo klimatskih naprav si lahko ogledate na povezavi ali pa kontaktirate prodajne svetovalce pri podjetju Tratnjek, ki vam bodo pripravili cenovno ugodno ponudbo, prilagojeno vašim željam in potrebam.

    Strokovni članek 1919
    Avtor: TRATNJEK, d.o.o.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Klimatske naprave?

    Imamo kar 867 izvajalcev za področje Klimatske naprave:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 867 izvajalcev za področje Klimatske naprave
    10
    26

    SPIN-INVEST, strojne inštalacije d.o.o.


    8.9
    1

    LORENLINE, popolna ogrevalna tehnika, d.o.o.


    8.9
    3

    MELINC OGREVANJE VODOVOD JURE MELINC S.P.


    10
    11

    ALEŠ ABRAM S.P.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane