Za področje

    NOVO - Funkcionalno dovršen Jumbo voziček 1, 2 in 3

    Članek je koristil že 904+ uporabnikom
    Za namene domačih in profesionalnih mojstrov smo v podjetju Unior ročno orodje razvili novost, ki slednjih nikakor ne bo pustila ravnodušnih. Inovativen razvoj je temeljil na prepoznavanju potreb naših poslovnih partnerjev in kupcev ter stremenju k razvoju še bolj kakovostnih, priročnih, funkcionalno dovršenih in preglednih Jumbo vozičkov. Da bodo slednji nujna oprema vsake delavnice, ki stremi k nadgradnji svojih storitev in izdelkov, je bil cilj, ki nas je usmerjal na poti strateškega razvoja.
    Strokovni članek 904
    jumbo vozicek 1
    Imamo kar 1029 izvajalcev za področje Strojne inštalacije:

    Po več stoletni tradiciji je prepoznavanje potreb, želja in pričakovanj naših strank nujnega pomena za celovit napredek na področju razvoja posameznih produktov. Tako smo tokrat razvili povsem novo linijo vozičkov - Jumbo vozičke - katere v skupnih lastnostih odlikujejo kakovostni materiali, ki jim zagotavljajo zadostno trpežnost in dolgo življenjsko dobo, njihova največja odlika pa se kaže v njihovi velikosti predalov, delovni površini in sami velikosti vozičkov.

    Enako kakovostni so tudi predali v večjih dolžinah in globinah, opremljeni s krogličnimi vodili ter notranjo protizdrsno sintetično oblogo. Ob razvoju pa smo poskrbeli tudi za nadgradnjo varnosti, zato smo v slednje dodali nov, blokirni varnostni sistem, ki preprečuje odpiranje več predalov hkrati. Prav tako imajo vozički sistem centralnega zaklepanja s ključavnico in priloženim zložljivim ključem. Kljub zapisanemu pa vsak voziček odlikujejo posamične lastnosti, prilagojene glede na naravo dela in potrebe naših kupcev. Ti lahko poskrbijo za celovito opremljenost svoje profesionalne ali domače delavnice in v raznolikih kombinacijah zmeraj poiščejo tisti pravi izbor zase.

    Za celovito linijo novih vozičkov pa smo poskrbeli tudi z vključitvijo dodatkov v obliki lesene deske in deske z nerjavečo oblogo. Vse z namenom, da se ohrani delovna površina čista, saj so dodatki odporni na olje, mast in druge tekočine.

    Jumbo 1 in Jumbo 2 – 100 % izvlečni veliki predali za shranjevanje in odlaganje vašega orodja

    Predstavljamo vam Unior vozička Jumbo 1 in 2, ki svojim uporabnikom prav zaradi materiala iz katerega sta izdelana, zagotavljata zadostno trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Lakirana sta z uporabo eko barve s standardom kvalitete Qualicoat. Oba vozička imata skupno lastnost in sicer skupno prostornino predalov 400 litrov, kar jima omogoča dinamično nosilnost do 600 kg ter maksimalno nosilnost predalov do 90 kg. Sestavljena sta iz dveh koles z zavoro, ki blokirata vrtenje in obračanje, v premeru 160mm in dveh fiksnih koles premera 200mm. Na ta način lahko vozička enostavno premikamo, ju zapeljemo čez morebitne ovire na tleh in prestavimo v drug prostor. To nam z gotovostjo zagotavlja dodatno udobje in funkcionalno prilagodljivost v prostoru.

    Prednost vozička Jumbo 1 je njegov inovativen dizajn, ki vključuje izredno velike predale, ki omogočajo preprosto shranjevanje velikih orodij. Spredaj se tako nahaja 6 predalov, ki so kompatibilni s sistemom 1/3, 2/3 in 3/3 vložkov, v zgornji prvi predal pa je možno vstaviti dva 3/3 vložka in še dva dodatna posebna vložka. Praktičnost in uporabnost nimata meja, za končnega uporabnika pa to pomeni še večjo prilagodljivost in priložnost za shranjevanje raznolikih tipov orodij.jumbo-vozicek-1.jpg

    Voziček Jumbo 2 vključuje 8 predalov različnih velikostih od tega 2 predala v velikosti 484x605x265mm za shranjevanje večjih orodij, medtem ko so preostali predali kompatibilni s sistemom 1/3, 2/3 in 3/3 vložkov. V velik daljši predal pa je možno vstaviti celo dva 3/3 vložka in še dva dodatna posebna vložka.jumbo-vozicek-2.jpg

    Jumbo 3 – nekoliko drugačen, a iz iste linije

    Da bi zadostili raznolikim potrebam naših uporabnikov, smo v Unior ročnem orodju razvili tudi voziček Jumbo 3. Skupna prostornina njegovih predalov znaša 322 litrov, dinamična nosilnost je do 600 kg ter maksimalna nosilnost predalov 90 kg. Njegova posebnost so izredno veliki predali in 2 izvlečni polici, zaprtimi z vrati. Uporabniku nudi kombiniran blokirni varnostni sistem odpiranja predalov in sistem centralnega zaklepanja s ključavnico in priloženim zložljivim ključem. Voziček Jumbo 3 vključuje 6 predalov različnih velikosti in 2 izvlečni polici na katere je mogoče polagati orodja v kovčkih (posebni kompleti) ali ostala večja orodja. Kovček ali orodje se preprosto odloži na polico in se preprosto potisne noter, saj je njegova površina zaradi izredno velike globine vozička dovolj velika.jumbo-vozicek-3.jpg

    Izberite svoj Jumbo voziček, izvedbo, ki ustreza vašim potrebam in željam!

     

    Strokovni članek 904
    Avtor: Unior d.d.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Strojne inštalacije?

    Imamo kar 1029 izvajalcev za področje Strojne inštalacije:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1029 izvajalcev za področje Strojne inštalacije
    10
    10

    Eleteh sistemi d.o.o.


    9.3
    9

    KLIMASTER, Zvjezdana Perkovac s.p.


    10
    5

    DANTA podjetje za distribucijo, montažo in servis d.o.o.


    8.6
    0

    ENTIA, d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane