Za področje

    Kako hitro je dovolj hitro za kredit?

    Članek je koristil že 1480+ uporabnikom
    Mi pravimo, da nekaj minut. Medtem ko je varčevanje primerno, kadar imamo za dosego ciljev dovolj časa, želimo določene doseči čim prej. Takrat je ena od poti najem potrošniškega kredita. V NLB ga lahko dobite v nekaj minutah.
    Strokovni članek 1480
    ikea kredit
    Imamo kar 12 izvajalcev za področje Stanovanjski kredit:

    Zgodi se, da se znajdemo v položaju, ko je najbolj smiselno, da za lažje premagovanje novih izzivov in uresničevanje zastavljenih ciljev vzamemo potrošniški kredit. A kaj, če to ugotovimo tik pred zdajci, postopek odobritve kredita pa se zdi dolg? Brez skrbi, ni vedno tako. Z osebnim kreditom si lahko na svojem računu zelo hitro zagotovite dodatna sredstva.

    Kredit, ki ima za sabo daljši nakupni proces, je stanovanjski, in ta zahteva več časa, osebni oziroma potrošniški kredit pa je lahko odobren precej hitro – v mobilni banki Klikin že v nekaj minutah. Znesek kredita lahko v NLB sega do 35.000 evrov, najdaljša doba odplačila pa je do 7 let. Kredit je namenjen strankam vseh bank, stranke NLB zanj potrebujete le osebni dokument, stranke drugih bank pa morate s seboj prinesti ustrezno dokumentacijo.


    Potrošniški kredit lahko sklenete tudi kar prek NLB video klica, dokumente zanj pa preprosto podpišete v Klikinu. Če vam je ljubši klasični način poslovanja, obiščite najbližjo NLB Poslovalnico.

    Najem kredita je koristen, a zadolžujmo se razumno

    Kljub temu, da lahko potrošniški kredit sklenemo hitro, naj bo razmislek pred tem temeljit. Cilje uresničujmo z zadolževanjem takrat, ko se odločamo o pomembnejših prelomnicah v življenju, kot so:

            -  prenova doma ali vrta, odločitev o dodatnem izobraževanju, nakup novega avtomobila, vlaganje v lastno zdravje in zdravje bližnjih, nakup trajnejših dobrin, ki nam olajšajo ali popestrijo življenje;

            -  cilji, katerih uresničitev v poznejšem obdobju bi pomenila večje ali dodatne stroške;

             - cilji, ki jih zaradi različnih razlogov ne moremo preložiti.

    Namig: Ne vzemite kredita za stvar, ki ima krajšo življenjsko dobo kot je doba odplačevanja kredita zanjo. Takšne so na primer počitnice. Trajajo npr. 14 dni, kredit zanje pa odplačujete kar nekaj mesecev.

    Še hitrejši pa ste lahko pri sklepanju potrošniškega kredita, če to lahko storite kar v trgovini, kjer nakupujete npr. pohištvo. V IKEI lahko stranke vseh bank za nakupe izkoristite brezobrestni NLB Osebni kredit z odplačilno dobo do dveh let.

     

    Strokovni članek 1480
    Avtor: Nova Ljubljanska banka d.d.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Stanovanjski kredit?

    Imamo kar 12 izvajalcev za področje Stanovanjski kredit:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 12 izvajalcev za področje Stanovanjski kredit
    8.9
    3

    Nova Ljubljanska banka d.d.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane