Za področje

    Pridružil se nam je 1000-i izvajalec

    Članek je koristil že 592+ uporabnikom
    Z veseljem sporočamo, da lahko v sistemu MojMojster pobrskate med že več kot 1000 preverjenimi izvajalci in jim pošljete svoje povpraševanje.
    Strokovni članek 592
    Sedaj lahko iščete med 1000 gradbeniki in obrtniki.
    Trud se je poplačal, kajti uspelo nam je zbrati izvajalce za vse gradbene in obrtniške dejavnosti po vseh večjih in tudi manjših slovenskih krajih. Sedaj je izvedba vašega projekta že nekaj klikov stran, saj pri nas lahko dobite kontakte izvajalcev, jim pošljete povpraševanja, z njimi komunicirate in jih na koncu lahko tudi ocenite. Združujemo gradbenike, krovce, fasaderje, izvajalce za omete in strojne tlake, estrihe, pa tudi vsa zaključna dela, parketarstvo in keramičarstvo, slikopleskarska dela in suho montažo. V imeniku lahko enostavno brskate tudi med inštalaterji. Povpraševanje izvajalcem lahko oddate tukaj http://www.mojmojster.net/objavi_povprasevanje

    Ocene izvajalcev in priporočila

    Zavedamo se, da je kakovost in optimalna cena ključ pri izbiri izvajalca in osnova za vaše zadovoljstvo. Zato redno spremljamo kakovost izvajalcev, njihovo poslovanje, med tem pa skrbimo tudi za ažurnost podatkov.
    Že nekaj časa delamo na zbiranju strokovnih in laičnih priporočil , ki bodo dodatno prispevala k uporabnosti sistema MojMojster.

    Kalkulator cen

    Marsikdo od nas nima niti približne predstave o tem, koliko stanejo gradbena in obrtniška dela. Po posvetu z izvajalci in aktualnimi ponudbami smo zasnovali okvirni cenik gradbenih in obrtniških del za 2014.
    Če zgolj poizvedujete, lahko vpišete vaše količine za okvirne cene, ki vas zanimajo. V primeru, da vas zanima natančnejši strošek, lahko z enim klikom podate povpraševanje. Vabimo vas na preizkus kalkulatorja. Odprti smo tudi za vaša vprašanja in predloge. Najdete ga tukaj http://www.mojmojster.net/informativni-izracun-cen-gradbenih-del

    Veselimo se novih projektov in izzivov!
    Vaša ekipa MojMojster
    Strokovni članek 592
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    8.6
    1

    WOOD DESIGN Proizvodnja, trgovina, inženiring d.o.o.


    10
    7

    MM PROFIL d.o.o.


    8.9
    1

    AHAC okna in zaključna dela d.o.o.


    8.9
    2

    KL Fenstar d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane