Za področje

    Pametne hiše cena

    Kakšna je cena pametne hiše? Avtomatizirana hiša prihrani veliko stroškov za ogrevanje in razsvetljavo ter omogoča veliko večje udobje bivanja, saj lahko z vsemi sistemi ravnamo optimalno in celo na daljavo. Cena pametnih instalacij je odvisna od vrste vgrajenega pametnega sistema in velikosti hiše. Ceno pametne hiše ne predstavlja le pametna instalacija, ampak tudi naprave, posebej oblikovano pohištvo in oprema, ki je namenjeno za upravljanje in nemoteno delovanje inteligentne hiše. Cena za namestitev inštalacij za popolni nadzor nad razsvetljavo, senčili, klimatsko napravo, ogrevanje, alarmom, znaša 4000-7000 EUR/kos.

    Komu zaupati postavitev pametnega sistema za hišo? Uporabite obrazec spodaj in pošljite povpraševanje ustreznim in ocenjenim ponudnikom pametnih sistemov v vaši okolici. Brezplačno in nezavezujoče!

    Pridobite ponudbo:
    Pošlji povpraševanje

    Cena za pametne inštalacije v hiši


    Cena pametnih inštalacij. Cena za namestitev inštalacij za popolni nadzor nad razsvetljavo, senčili, klimatsko napravo, ogrevanje, alarmom.

    4800.00 €/kos

    MINIMALNA CENA
    €/kos

    SREDNJA CENA
    8400.00 €/kos

    NAJVIŠJA CENA
    Želim ponudbo izvajalcev

    Druge cene za - Pametne hiše

    vaša količina

    enota

    okvirna cena

    vaša cena

    Kompletne pametne inštalacije, KLX protokol

    Cena za pametne inštalacije v srednji vrednosti, aplikacijski moduli, senzorji gibanja, LCD za upravljanje, razsvetljava in žaluzije v KLX protokolu, skupaj s programiranjem in vizualizacijo.


    m2

    €/m2

    SKUPAJ:
    Pošlji povpraševanje >

    Kako so Vam koristile te informacije?

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Potrebujete ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit?
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Pametne hiše - kaj morate vedeti?

    1. Pametne hiše - nekaj splošnih podatkov

    Tehnologijo pametnega doma lahko uporabite za zagotavljanje varnosti, nadzor naprav, spremljanje porabe energije, kot osebnega asistenta, za nego starejših ali invalidov in drugo.pametna-hisa.jpg

    1.1 Kaj je pametna hiša oz. pametni dom?

    Avtomatizacijo doma, ki ji pogosto rečemo tudi tehnologija pametnega doma oz. kar pametni dom ali pametna hiša je termin, ki označuje uporabo tehnologije za avtomatizacijo vašega doma. Le-ta omogoča nadzor in upravljanje skoraj vseh aspektov vašega doma prek t.i. interneta stvari (IoT). Avtomatizacija doma se je začela z izumom termostata in se razvila v enega največjih in najhitreje rastočih tehnoloških trgov. Njen potencial še naprej raste. Tehnologijo pametnega doma lahko uporabite za zagotavljanje varnosti, nadzor naprav, spremljanje porabe energije, kot osebnega asistenta, za nego starejših ali invalidov in drugo.

    1.2 Kako deluje avtomatizacija doma?

    Težko je razložiti, kako deluje avtomatizacija doma, ker ni enega splošno uveljavljenega protokola. Tehnologija se razlikuje po državah, ponudnikih in tudi glede na vrsto avtomatizacije. Ker je trg avtomatizacije doma tako donosen in hitro rastoč, podjetja zadržujejo njegov razvoj.

    Prvi industrijski standard za avtomatizacijo domov je bil in je še danes KNX. Le ta je pomaga napravam, da se med seboj povezujejo prek električnih vodov, radijskih frekvenc in brezžičnih protokolov. Danes so Zigbee, Z-Wave in Insteon vodilni protokoli za avtomatizacijo stanovanj - ti novejši proizvodi se bolj zanašajo na sodobno brezžično tehnologijo. Vsi omenjeni sistemi so zelo zapleteni. Preprosto povedano, za pošiljanje sporočil v naprave in iz njih uporabljajo elektriko, radijske valove in brezžično tehnologijo.

    1.3 Centralizirane pametne inštalacije

    Sistem centralne nadzorne enote je eden od dveh različic sistemov za avtomatizacijo doma, ki nadzoruje vse v vašem domu. Iz enega vira (glavnega računalnika) vam omogoča nadzor luči, termostata, naprav za zalivanje vrta, telefona, pralnega, sušilnega stroja in še več. Ta vrsta avtomatizacije domov je najbolj priljubljena pri podjetjih in v zasebnih stanovanjih. Zelo priljubljena je tudi pri varnostnih sistemih doma.

    Sistem centraliziranih pametnih inštalacij je običajno speljan skozi stenske kanale, podobno kot pri sistemih za domače varovanje. Do njega lahko dostopate tudi z daljinskim upravljalnikom, pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali računalnikom.

    1.3.1 Prednosti:

    Glavno prednost osrednjega nadzornega sistema lahko razberemo že iz njegova imena. Do vseh različnih sistemov vašega doma lahko dostopate iz enega samega sistema. Vse, od vaše prhe do sistema za domačo varnost, lahko nadzirate prek ene centralne nadzorne enote. Centralni nadzorni sistemi so običajno vrhunski, kar posledično pomeni visoko kakovost upravljanja.

    1.3.2 Slabosti:

    Ti sistemi so ponavadi dražji in zahtevajo profesionalno namestitev. Danes se vedno več ljudi usmerja k avtomatizaciji na osnovi aplikacij, ki jih je mogoče združiti s pametnimi vozlišči, da posnemajo sistem centralne enote. Druga težava teh sistemov je, da so zelo izključujoči. Če se odločite za določen centralni sistem, ste pogosto omejeni na naprave, ki so povezane s tem sistemom. Če bi na primer želeli kupiti nov pralni stroj, bi bili omejeni na stroje, ki so kompatibilni s tem sistemom. Sčasoma pa so se začeli številni centralni sistemi prilagajajati trgu in postajajo vedno bolj vključujoči in združljivi z različnimi novimi tehnologijami.

    1.4 Decentralizirane pametne inštalacije

    Tehnologija Pametne hiše, ki temelji na aplikacijah, uporablja vaše domače omrežje za komunikacijo z oblakom. Tehnologija v oblaku je pomemben del interneta stvari in v zadnjih nekaj letih je zelo priljubljena. Večina pametnih naprav, ki temeljijo na aplikacijah, deluje tako, da jih povežete z domačim omrežjem prek Wi-Fi. Te naprave se povežejo z ločevalnikom, do katerega nato dostopate prek aplikacij na pametni napravi. Ko ustvarite osebni račun, se lahko usklajujete z napravami denimo Smart Home. Tako podjetje ve, katera naprava gre s katerim uporabnikom aplikacije. Dokler ste vi in ​​vaše pametne domače naprave povezani z internetom, lahko z večine teh naprav v oblaku komunicirate od koder koli.

    Nekatere tehnologije avtomatizacije doma, ki temelji na aplikacijah, se s pametno napravo povežejo neposredno prek Bluetootha. Tako kot domača avtomatizacija v oblaku, morate v aplikaciji še vedno ustvariti osebni račun. V nasprotju z aplikacijami v oblaku pa morate biti v bližini teh domačih naprav, če želite z njimi upravljati.

    1.4.1 Prednosti :

    Domača avtomatizacija na osnovi aplikacij je zagotovo tista, ki je omogočila dostopnost pametnih domov splošni populaciji. Tako mnogi ustvarjajo pametne domove sami, ker so te naprave cenovno ugodne, enostavne za namestitev, uporabo in posodobitev.

    1.4.2 Slabosti:

    Za razliko od tehnologije centralne nadzorne enote, večina pametnih domov, ki delujejo v oblaku zahteva več različnih aplikacij. Nekateri distributerji tehnologije pametnega doma ponujajo več različnih naprav, do katerih lahko dostopate prek ene aplikacije. Po drugi strani pa razvijalci že ustvarjajo naprave, ki posnemajo centralni nadzorni sistem.

    2. Pametne inštalacije - Izvedbo prepustite strokovnjakom

    Dom je naš intimen prostor in želimo v njem z veseljem in brez problemov uporabljati tehnologijo pametnega doma. Zato je pomembno, da že v fazi projektiranja sami ali s pomočjo arhitektov sodelujemo s strokovnjaki s področja pametnih inštalacij, ki nam bodo znali učinkovito svetovati o tem kakšen sistem bi bil za naše potrebe najprimernejši. Velikokrat imajo ponudniki izvedbe pametnih inštalacij pripravljene pakete pametnih domov, ki se brez težav prilegajo v domove različnih konfiguracij. V kolikor pa imamo posebne potrebe in potrebujemo bolj prilagojen pristop, pa lahko kakovostni ponudniki pripravijo tudi projekt po meri.

    3. Različne funkcije pametne hiše

    3.1 Osnovne funkcije pametnega doma

    Začnimo z osnovami. Spodaj so najpogosteje uporabljene funkcije pametnega doma trenutno na trgu. So enostavne za uporabo, namestitev in so ponavadi najcenejša tehnologija pametnega doma.

    3.1.1 Pametni zvočnik:

    Poročajo, da ima 39 milijonov Američanov pametne zvočnike v svojem domu. Glede na vse stvari, ki so jih zvočniki zmožni, to ni presenečenje. Pametni zvočniki zmorejo veliko več kot le predvajati glasbo, čeprav to odlično opravijo. Lahko iščejo po internetu, vam sporočajo vreme, vam pripravijo informativne novice, delajo kot osebni asistent in so lahko osrednje krmilno središče za vaš celoten sistem Smart-Home. S pravimi pametnimi zvočniki lahko upravljate skoraj vse v vašem domu samo z glasom. Vprašajte Alex, kdo je pred vhodnimi vrati, prosite Siri naj ugasne luč, ki ste jo pustili prižgano.... Če želite pametni zvočnik uporabljati kot vozlišče za domačo avtomatizacijo, morate še enkrat preveriti, ali so kupljene naprave združljive z vašim zvočnikom.

    3.1.2 Pametni televizor:

    Pametni televizorji so odlični, saj lahko gledate vse, kar želite, kadarkoli želite, ne glede na to, ali imate kabelsko televizijo ali ne. Izraz pametni televizor se v tem primeru nanaša na vse naprave za pretakanje videa na IoT. V današnjem času obstaja veliko možnosti. na voljo so dobesedno pametne televizije, ki vam predvajajo Netflix, Hulu, Amazon itd. Lahko neposredno iz same enote ali pa preko sistema za povezovanje z običajnim televizorjem. Številne od teh naprav je mogoče povezati tudi z vašimi pametnimi zvočniki in centralnim nadzornim sistemom s čimer vaš dom postane še pametnejši.

    3.1.3 Pametni termostat:

    S pametnimi termostati lahko ogrevanje vašega doma nadzirate in upravljate od kjerkoli že ste. Lahko ga nastavite tudi po urniku, tako da se energija ne izgublja, ko ni nikogar doma. Nekateri pametni termostati imajo možnost senzorja, ki samodejno spremeni temperaturo, ko meni, da je to potrebno.

    3.1.4 Pametna vtičnica:

    Pametni vtičnice lahko pretvorijo vaše naprave v pametnejše različice samih sebe. Preprosto jih priključite v običajne vtičnice, nato pa lahko vse naprave, ki so nanje priključene, enostavno vklapljate in izklapljate s pomočjo vaših pametnih naprav (telefon, računalnik, tablica...).

    3.1.5 Avtomatizacija svetlobe:

    Pri avtomatizaciji svetlobe obstajata dve možnosti. Prva je namestitev pametnih stikal za luči. Pametnih stikal za luči ne morete upravljati samo z aplikacijo, marsikatera vam ponuja različne možnosti osvetlitve, na primer zatemnitev. Druga možnost pametne osvetlitve so pametne žarnice. Tako kot pametne vtičnice tudi pametne žarnice običajne luči nadgradijo v pametne. Z zamenjavo starih žarnic za pametne boste lahko avtomatizirali svojo osvetlitev. Katera od obeh možnosti je boljša izbira? Pametna stikala so cenovno ugodnejša možnost, vendar pogosto vključujejo zapleteno namestitev. Pametne žarnice ponujajo več možnosti osvetlitve, na primer zatemnitev ali mehko svetlobo, vendar so dražje.

    3.1.6 Video zvonec oz. domofon:

    Video zvonci ne samo zaznajo in vas opozorijo, ko je nekdo na vhodnih vratih, temveč vam lahko prikažejo tudi videoposnetek ter vam omogočajo, da z obiskovalcem govorite. Ni vam več treba vpiti čez okno "kdo je tam?" To lahko vidite iz svoje pametne naprave ali celo prosite pametni zvočnik, da vam pokaže.

    3.1.7 Robotski sesalnik:

    Robotska sobarica vam najbrž ne bo na voljo še precej časa, toda robotski sesalnik je naslednja najboljša stvar. Upravljate ga lahko s svojimi pametnimi napravami, vključno s pametnimi zvočniki. Kot da robotski sesalnik ne bi bil dovolj, imajo nekateri od teh sesalcev celo lastno umetno inteligenco (AI), kot vaši pametni zvočniki, nekateri pa lahko celo predvajajo slike in video neposredno na vašo pametno napravo.

    3.2 Pametna kuhinja

    Čeprav nam tehnologija še ne zagotavlja robotskega kuharja, ti pametni kuhinjski aparati bistveno olajšajo kuhanje in čiščenje. Mnoge lahko celo povežete s svojim pametnim zvočnikom!

    3.2.1 Pametni hladilnik:

    Pametni hladilniki se razlikujejo po zmogljivostih. Lahko vas opozorijo, če so vrata odprta ali pa vam naročijo katere izdelke morate kupiti v trgovini. Nekateri modeli imajo celo zaslone na katerih lahko gledate TV program. Pametni hladilniki so lahko opremljeni z eno od teh funkcij, kombinacijo ali pa vsemi.

    3.2.2 Pametna pečica:

    Pametne pečice vam omogočajo nadzor od kjerkoli. Obstajajo celo pametne pečice, ki jih je mogoče nadzorovati prek pametnih zvočnikov in telefonov. Nekatere aplikacije omogočajo tudi iskanje receptov ter določanje časa in temperature peke, glede na recept.

    3.2.3 Pametni pomivalni stroj:

    Pomivalni stroji delujejo na zelo podoben način kot pametne pečice in pametni hladilniki. To pa zato, ker jih proizvajajo ista podjetja (npr. LG, GE, Whirlpool itd.). Z aplikacijo lahko preverite stanje pranja, prejemate obvestila, ko je pranje končano ter ustavite oziroma zaženete stroj.

    3.2.4 Pametni pralni in sušilni stroj:

    Pranje in sušenje perila morda ne spadajo v kuhinjo, vendar aplikacije zelo podobne kot pri kuhinjskih aparatih. Te pametne pralne in sušilne naprave delujejo na enak način kot pomivalni stroji. Lahko jih zaženete / ustavite, preverite njihovo stanje, prejmete obvestilo, ko je pranje/sušenje končano in zaženete diagnostiko udobno s pomočjo vaših pametnih naprav.

    3.2.5 Pametni pribor in krožniki:

    Če kupite pametne krožnike in vilice lahko le-ti spremljajo vaš vnos kalorij in se povežejo s programom, ki vam pomaga slediti kaj zaužijete. Je pa res, da jih po uporabi ne smete dati v pomivalni stroj!

    3.2.6 Pametni štedilnik:

    Lonce na štedilniku lahko nadzirate in upravljate kar prek telefona ali tabličnega računalnika. Lahko preverite temperaturo, spremenite nastavitev ter jo vklopite in izklopite. Zaradi tega je vaša kuhalna plošča še bolj priročna.

    3.2.7 Pametni koši za smeti:

    Večina pametnih košev za smeti je brezstičnih in vsebuje nadzor vonja. Obstaja tudi pametni koš za smeti, ki vključuje optični bralnik črtne kode. Ko hrano zavržete, bralnik črtne kode živilo doda na seznam živil, ki jih morate kupiti v trgovini.

    3.3 Pametne kopalnice

    V pametnem domu je mogoče izboljšati tudi najosnovnejše potrebe. Tehnologija pametne kopalnice bo vašo kopalnico spremenila v več kot le servisni prostor.

    3.3.1 Pametno stranišče:

    Pametna stranišča ponujajo osnovne funkcije, kot so izpiranje brez dotika, senzor, ki odpira / zapira pokrov, samodejno čiščenje wc školjke in odišavljenje prostora. Imajo tudi nekaj bolj ekstravagantnih funkcij, kot so vgrajeni bide, ogrevani sedeži in druge.

    3.3.2 Kopalniško ogledalo:

    Predstavljajte si umivanje zob in gledanje televizije v ogledalu. S pametnimi ogledali lahko storite prav to. Lahko izberete celo pametno ogledalo z osvetlitvijo na dotik.

    3.3.3 Pametna prha:

    Pametne prhe imajo različne zmogljivosti. Vklopite oz ogrejete jih lahko iz udobja vaše postelje ali še preden se zbudite, nekatere pa imajo vključen celo televizor.

    3.3.4 Zasebnost:

    Pametno zaveso lahko kot film nalepite čez steklo. S pomočjo pametne naprave se steklo iz transparentnega spremeni v netransparentno oz. mlečno steklo. Številne pametne zavese ščitijo tudi pred škodljivimi UV-žarki in delujejo kot izolatorji za vzdrževanje udobne temperature v prostoru.

    3.4 Pametne otroške sobe

    3.4.1 Video monitorji:

    Otroški monitorji so se popolnoma spremenili zdaj, ko imajo vgrajene video kamere. Namesto da zgolj poslušate dojenčka, ga tudi vidite iz katere koli sobe. Večina monitorjev se s telefonom poveže prek aplikacije, nekateri pa imajo preprosto ustrezen monitor, ki ga enostavno premikate iz sobe v sobo.

    3.4.2 Pametna zibka:

    Na trgu je več različnih pametnih zibk oz posteljic, ki se razlikujejo po zmogljivostih. Vse omogočajo zibajo z različnimi hitrostmi, ki jih lahko nadzorujete preko svoje pametne naprave. Številne lahko oddajajo tudi beli hrup za pomiritev vašega dojenčka in / ali imajo vgrajen zvok, ki posnema zvok v maternici.

    3.4.3 Pametni monitorji zdravja:

    Obstaja veliko različnih monitorjev za dojenčke, ki spremljajo njihovo dihanje, srčni utrip, gibanje in včasih celo temperaturo. Številni so prenosni, drugi pa so vgrajeni v pametne blazinice in odeje. Ti monitorji ne le pomagajo preprečevati sindrom SNSD, marsikateri spremljajo tudi stanje plenic, navade spanja in še več, nato pa te podatke pošljejo v aplikacijo na pametni napravi.

    3.4.4 Pametne previjalne mizice:

    Ne glede na to, ali gre za pametno previjalno mizico ali blazino, obe lahko spremljata težo vašega dojenčka, da se prepričate, ali je pravilno hranjen.

    3.5 Pametna nega hišnih ljubljenčkov

    3.5.1 Video monitor:

    Z video monitorji lahko preverite svoje hišne ljubljenčke, ko vas ni doma. Posebni hišni monitorji, naredijo tudi več kot le to, da zgolj opazujete svoje hišne ljubljenčke. Mnogi omogočajo, da vas vaš ljubljenček tudi vidi in sliši, nekateri pa vam omogočajo tudi razdeljevanje priboljškov.

    3.5.2 Samočistilna mačja stranišča:

    Skrb za vaše mačke je toliko lažja s samočistilnimi zabojniki, ki se očistijo, razkužijo, posušijo in napolnijo. Obstajajo celo mačja stranišča vgrajena v omare, da bi bila resnično neopazna.

    3.5.3 Pametne prevleke:

    Številni lastniki hišnih ljubljenčkov imajo lepo pohištvo na katerem njihovi hišni ljubljenčki niso dobrodošli. Pametne prevleke lahko na različne načine vaše hišne ljubljenčke neškodljivo opozorijo, da se nahajajo na prepovedanem območju. Te so še posebej koristne za šolanje novih hišnih ljubljenčkov ali prešolanje starejših.

    3.5.4 Pametna vrata za hišne ljubljenčke:

    Pametna vrata za hišne ljubljenčke delujejo s pametnim ključem, ki se nahaja na ovratniku vašega ljubljenčka. Skozi vrata spustijo le živali s ključem tako, da nobena druga, nezaželena bitja ne bodo končala v vašem domu. Vrata lahko tudi zaklenete, kadar ne želite, da bi vaš hišni ljubljenček šel ven.

    3.5.5 Pametne hranilnice:

    Pametne hranilnice samodejno odmerjajo hrano in vodo svojim hišnim ljubljenčkom. Z aplikacijo v telefonu lahko načrtujete hranjenje in nadzorujete velikost porcij.

    3.6 Ostale pametne naprave v pametnem domu

    3.6.1 Pametni ventilatorji in termostati:

    Pametne ventilatorje in termostate lahko upravljate iz aplikacije v telefonu, nastavite po urniku ali nastavite tako, da zaznajo, kdaj so potrebni.

    3.6.2 Pametna tla:

    Ogrevana tla so višek razkošja, toda z nadzorovanjem temperature, ki jo lahko avtomatizirate iz svojih pametnih naprav postane še bolj kraljevsko. Izdelkov za avtomatizirana ogrevana tla še ni veliko na trgu, vendar je veliko pametnih termostatov mogoče programirati tudi za nadzor talnega gretja.

    3.6.3 Avtomatizirani vrtni brizgalniki:

    Imeti čudovit travnik je veliko lažje z avtomatiziranimi brizgalnimi sistemi, ki jih nadzira aplikacija. Načrtujte, kdaj bodo škropilnice ugasnile ter katere brizgalne naprave so v uporabi.

    3.6.4 Pametni bazen:

    Če imate bazen, veste koliko vzdrževanja potrebuje. Pametne aplikacije za bazene na daljavo merijo kemikalije v bazenu, omogočajo avtomatizacijo določenih postopkov čiščenja in načrtujejo popravilo oz servis bazena.

    3.6.5 Pametne postelje:

    S pametno vzmetnico nadzirajte položaj, mehkobo in celo toploto postelje. Imate partnerja, ki smrči? Dvignite vzglavje njegove strani postelje kar s telefonom in težava je rešena. Nekatere vzmetnice imajo dodatne ugodnosti, na primer nastavitve masaže, vgrajene budilke in vgrajeno spremljanje spanja, ki vam pošilja informacije o vaših spalnih navadah.

    4. Pametne inštalacije - potek del, izvedba

    4.1 Idejna zasnova

    Skupaj z izvajalci oz. ponudniki tehnologije pametne hiše sestavite koncept pametnega doma, pri čemer prejmete strokovno svetovanje pri izbiri optimalnih rešitev za vaš dom in za vaše želje, potrebe po udobju, varnosti in zanesljivosti.

    4.2 Načrtovanje

    Izdelava projektne naloge v kateri so navedene vse potrebne tehnične zahteve. Ponudniki so prisotni in tudi aktivno sodelujejo z izvajalci in vsemi sodelujočimi pri delih na objektu. To vključuje arhitekte, gradbenike, strojnike, notranje oblikovalce, salon svetil...Tekom projekta ponudniki skrbijo tudi za to, da izvedba ostaja znotraj začrtanih oz. zaželenih cenovnih okvirjev.

    4.3 Izvedba inštalacij

    Ponudniki poskrbijo, da dela potekajo po prej pripravljenih in potrjenih načrtih. Če se med deli pojavijo nepredvidene situacije, spremembe ali težave vas o tem nemudoma obvestijo ter jih z vami uskladijo. Med deli skrbijo tudi, da ste obveščeni o poteku del ter nadzorujejo stroške izvedbe.

    4.3 Zaključek del

    Ob zaključku prejmete vso dokumentacijo. To vključuje navodila za uporabo in vzdrževanje sistema pametne hiše ter garancijo na izvedbo del.

     

    Mojmojster.net, pomagamo pri oceni investicije in izboru izvajalca za vaš Dom



    Želim ponudbo izvajalcev
    Zadnja povpraševanja

    Pametne ključavnice za 11 vrat v podjetju

    Pozdravljeni,

    zanimamo se za sistem, ki bi imel pametne ključavnice na 11 vratih po naših poslovnih prostorih, vključno z vhodnimi vrati. Vsaka vrata naj bi beležila vse prihode in odhode (dvostransko), npr. Uporabnik, ime, priimek kartice, čas dogodka, itd. Na nobenih vratih še ni pametne ključavnice, trenutno imamo klasične na ključ.
    Odpiranje bi želeli preko RFID kartic in možnost mobilnega telefona za upravljanje na daljavo. Za vsakega izmed uporabnikov mora biti možno določiti, do katerih izmed 11 vrat bo imel dostop.
    Beleženje je mišljeno povsem za evidence v smislu kdo je kdaj odprl katera vrata, ne potrebujemo evidence za delovni čas. Skupno 11 pametnih ključavnic in 15 pametnih kartic za odpiranje.

    Prosim za okvirno ponudbo za izvedbo projekta.

    Hvala in lep pozdrav. 1800 € do 3000 €

    ........

    Pametne inštalacije v hiši

    Pozdravljeni,

    potrebujem avtomatizacija luči temperature in merilec električne energije, ki se ga je mogoče vklopiti in izklopiti. Ter ostale stvari ki jih priporočate. Gre za 80m2, 2sobi+dnevan soba+ kopalnica+ predsoba. Luči kontrolirane z smart switchom. temperature sensor+humidity+sensor.

    Lep pozdrav. 4050 € do 6750 €

    ........

    Komplet pametna inštalacija

    Pozdravljeni,

    potrebujem pametne inštalacije. V kopalnici senzor vlage, ki aktivira ventilator, v otroški sobi senzor vlage in temperature, zunanje žaluzije avtomatizirane, kukalo s kamero in zaslonom na vhodnih vratih, pametni termostat na vseh radiatorjih (5x), zatemnitveno stikalo za luči v dnevni sobi in spalnici, upravljanje vseh pametnih naprav preko namenske tablice.

    Lep pozdrav. 9450 € do 15750 €

    ........

    Želim ponudbo izvajalcev





    Cena, Gsm vklop plinske peči, hiša
    Pametne hiše, Žalec

    180 € do 300 €

    Cena, Videodomofon, 1 komplet
    Pametne hiše, Maribor

    540 € do 900 €

    Cena, Videodomofon z montažo, opcija 3 notranje enote
    Pametne hiše, Celje

    540 € do 900 €

    Cena, Pripravljam novogradnjo, načrt pametne hiše, 100 - 120 m2
    Pametne hiše, Puconci

    900 € do 1500 €

    Cena, Pametna hiša - Programiranje in izvedba, Stanovanjska hiša, pribl. 160 m2
    Pametne hiše, Miklavž Na Dravskem Polju

    5400 € do 9000 €

    Cena, Montaža tipkovnice za za(od)klepanje vrat, 1
    Pametne hiše, Rakek

    135 € do 225 €

    Cena, Pametno stanovanje , Stanovanje 100 m2
    Pametne hiše, Maribor

    5400 € do 9000 €

    Cena, Integracija dodatnih naprav, 4 kosi
    Pametne hiše, Maribor

    315 € do 525 €

    Cena, Servis pametne inštalacije , po opisu
    Pametne hiše, Ljubljana

    135 € do 225 €

    Cena, Pametna stikala za rolete , 5 stikal
    Pametne hiše, Radomlje

    180 € do 300 €

    Cena, Servis obstoječe pametne inštalacije GOAP NETIC, 50m2
    Pametne hiše, Ljubljana

    450 € do 750 €

    Cena, Pametne instalacije v hiši z mansardo , v opisu
    Pametne hiše, Ptuj

    3600 € do 6000 €

    Cena, Priklop pametnega stikala , 1
    Pametne hiše, Slovenska Bistrica

    54 € do 90 €

    Cena, Pametna regulacija ogrevanja, Termostat, 7 termostatskih glav, 76 m2
    Pametne hiše, Maribor

    720 € do 1200 €

    Cena, Domofon in elek.odpiranje vrat, 2 x vrata, 14 stanovalcev
    Pametne hiše, Tržič

    360 € do 600 €

    Cena, Pametne KNX elektroinštalacije, 210 m2
    Pametne hiše, Murska Sobota

    5400 € do 9000 €

    Cena, Pametne elektroinštalacije (KNX) za novogradnjo, 210m2
    Pametne hiše, Murska Sobota

    9000 € do 15000 €

    Cena, Pametna hiša, 130 m2
    Pametne hiše, Pristava pri Mestinju

    5400 € do 9000 €

    Cena, Pametno stanovanje, 85 m2
    Pametne hiše, Sladki Vrh

    4230 € do 7050 €

    Cena, Projektiranje in izvedba elektroinštalacij pametne hise, 200 m2
    Pametne hiše, Ljubljana

    4500 € do 7500 €

    Cena, Videonadzor z povezavo na domofon, 1-2
    Pametne hiše, Murska Sobota

    270 € do 450 €

    Cena, Knx sistem v hiši, 130 m2
    Pametne hiše, Radenci

    4500 € do 7500 €

    Cena, Pametna hiša, 110 m2
    Pametne hiše, Ljubljana

    4500 € do 7500 €

    Cena, Alarmni sistemi, pametne žaluzije, 140 m2
    Pametne hiše, Sv. Trojica V Slovenskih Goricah

    2700 € do 4500 €

    Cena, Pametne instalacije, 163 m2
    Pametne hiše, Hajdina

    4500 € do 7500 €

    Cena, Krmiljenje ogrevanja na daljavo, 100 m2
    Pametne hiše, Radlje Ob Dravi

    900 € do 1500 €

    Cena, Pametne instalacije, 150 m2
    Pametne hiše, Markovci

    4500 € do 7500 €

    Cena, Pametne inštalacije, v opisu
    Pametne hiše, Kranj

    4500 € do 7500 €

    Cena, Dobava in montaža pametnih stikal , 8 stikal (2x 3 gumbi v stikalu, 2x 2 gumba, 4x 1 gumb)
    Pametne hiše, Ljubljana - Črnuče

    315 € do 525 €

    Cena, Izvedba elektro in pametnih inštalacij , 350 m2
    Pametne hiše, Litija

    2250 € do 3750 €

    Cena, Komplet pametne elektro inštalacije , 150m2
    Pametne hiše, Šmartno Ob Paki

    4500 € do 7500 €

    Cena, Inštalacija daljinskega centralnega ogrevanja, 1
    Pametne hiše, Bohinjska Bistrica

    540 € do 900 €

    Cena, Pametna hiša, 225
    Pametne hiše, Lukovica

    10800 € do 18000 €

    Cena, Pametna hiša upravljanje mansarde, razsvetljava.., 120 m2
    Pametne hiše, Dobje pri Planini

    6300 € do 10500 €

    Cena, Pametna inštalacija, v opisu
    Pametne hiše, Ljubljana

    3600 € do 6000 €

    Cena, Pametna giša,
    Pametne hiše, Rače

    4500 € do 7500 €



    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Pametne hiše?
    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Pametne hiše cenik

    Pridobi nezavezujočo ponudbo podjetij

    334+ podjetij za Pametne hiše
    Brezplačno povpraševanje
    Brez provizij
    Pridobi ponudbo
    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane