Za področje

    Gradbena mreža kot jumbo reklama!

    Članek je koristil že 1879+ uporabnikom
    Nameravate graditi in potrebujete kvalitetno ter vzdržljivo zaščito za okolico gradbišča, obenem ne želite, da klasična oranžna gradbena mreža kazi vaše okolje?
    Strokovni članek 1879
    gradbena mreza
    Imamo kar 1736 izvajalcev za področje Gradbena dela:

    Namesto klasičnih oranžnih plastičnih gradbenih mrež, lahko danes podjetja za svoje projekte uporabijo gradbene mreže narejene iz polietilena za odre in ograje, iz materiala HDPE (polietilen visoke gostote) ki so enostavne za uporabo, lahke za transport, prožne in obenem dovolj gostega tkanja, da zadržijo zelo majhne delce. Vzdržljive so v vseh vremenskih pogojih in so trajnostne. Obenem so enostavne za digitalni potisk, zato vam lahko nanje natisnemo vaš logotip, reklamo, sliko ali kakršnokoli cenovno ugodno barvno poslikavo.

    Kakšne so mehanske prednosti HDPE gradbenih mrež?

    Mreže, ki vam jih ponujamo pri podjetju Compart so narejene iz materiala polietilena, ki ima lastnosti manjše specifične teže glede na primerljive materiale za gradbene mreže na trgu. To omogoča lažjo prenosljivost oziroma poenostavi transport samih mrež in nudi hitrejšo inštalacijo mreže v okolico vašega gradbenega objekta. Ker so gosto tkane, omogočajo večjo elastičnost in ob enem precejšnjo natezno trdnost. Zaradi gostega tkanja zadržujejo tudi več manjših delcev odpadnih gradbenih materialov kot enostavne plastične gradbene mreže.

    Gradbena mreža kot zaščita in reklamni prostor v enem?

    Na te mreže lahko digitalno tiskamo in na ta način mreže služijo kot oglasni prostor in učinkovita promocija podjetja, storitve ali projekta. Digitalen potisk na mreže nudi neomejen izbor barv in grafik. Ponujamo vam tudi možnost zložljive grafike v kolikor želite, da vaša celotna fasada postane velikanska umetnina, ki ne kazi vašega gradbenega okolja ampak ga še olepša.

    Uporabnost, varnost in kakovost zaščitnih gradbenih mrež?

    Gradbene mreže HDPE vam lahko služijo tako za varovanje samega gradbenega okolja, kot tudi za zaslombo gradbenih odrov in ograj ter vam hkrati omogočajo promocijo lastnega podjetja, reklamni prostor ali pa zgolj zakrijejo z gradbenimi odpadki in materiali kazečo okolico gradbišča.

    Priporočamo, da mreže na gradbeno okolje (gradbeni oder ali ograjo) pričvrstite z vezicami dolžine 29 cm. Predvidenih mest za pričvrstitev ni, lahko jo pričvrstite kjerkoli, saj je mreža pletena.

    Mreže so prejele oznako tekstilnega standarda ISO - EN ISO 13934-1, kar potrjuje njihovo kakovost in odličnost. Mreže se dobijo v različnih višinah, od 1,75m do 3,6m, v dolžinah 50 ali 100m. Mreže so dobavljive tudi brez potiska v različnih barvah.gradbena-mreza-hdpe.jpg

    Za več informacij in povpraševanju na mailu: info@compart.si

     

    Strokovni članek 1879
    Avtor: Compart, Janko Govejšek s.p.

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://vsebovredu.triglav.si/prirocniki/zavarovanje-doma?p=01&utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Gradbena dela?

    Imamo kar 1736 izvajalcev za področje Gradbena dela:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 1736 izvajalcev za področje Gradbena dela
    9.6
    12

    Božidar Borić s.p.


    8.9
    0

    AD-FOT d.o.o. gradbene storitve


    9.9
    1

    SPLOŠNA GRADBENA DEJAVNOST PARTAŠ UROŠ S.P.


    8.9
    0

    GRADBENA HIŠA SKUBIC d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane