Za področje

  Unior ročno orodje - nepogrešljiv pomočnik poklicnih in ljubiteljskih mojstrov

  Članek je koristil že 1966+ uporabnikom
  Naj si gre za ureditev vaše delavnice ali nadgradnjo obstoječega nabora orodij, Unior ročno orodje je optimalna izbira za vas. Z več kot 100-letno tradicijo, ujeto v nenehno nadgradnjo kakovosti in profesionalnega pristopa, boste med bogato ponudbo raznolikih tipov orodij in pripomočkov za ureditev delavnice zagotovo lahko poiskali nekaj, kar bo ustrezalo vašim potrebam in željam. V podjetju Unior ročno orodje vam nudijo več kot 6.000 različnih izdelkov, ki omogočajo popoln nadzor nad vašim delom in kakovostjo uporabljenega orodja. Od sedaj naprej boste svoje storitve lahko opravljali še bolj profesionalno in z optimalnim pristopom do končnih strank.
  Strokovni članek 1966
  unior naslovnica 2

  Da ima Unior ročno orodje nešteto prednosti ne dokazuje le stoletna tradicija, temveč tudi nekaj ključnih komponent, ki jih spoštujejo in priznavajo mnogi. Dejstvo je, da zagotavlja Unior ročno orodje vsaj 3x daljšo življenjsko dobo orodja, v primerjavi z drugimi standardnimi orodji. To za uporabnika na dolgi rok pomeni večjo stroškovno učinkovitost in profitabilnost.unior-orodje.jpg

  Optimalna konstrukcija Unior ročnega orodja prav tako omogoča dolgoročno trpežnost in vzdržljivost, kar vpliva na nemoten poslovni proces. Uporabnik ima tudi manj fizičnega napora, zaradi ergonomske oblike orodja, s svojo dodano vrednostjo pa samo orodje zagotavlja večjo produktivnost uporabnika. Dovršenost Uniorjevih orodij se odraža tudi v popolnem prilagajanju predmetu dela. Ne prihaja do zdrsov ali poškodb. Fleksibilnost in obvladovanje Uniorjevih procesov se odraža v hitri odzivnosti do kupca, ki se odraža tudi v optimalnem razmerju med kakovostjo in ceno.

  unior-orodje.png
  Ne glede na poklic, ki ga opravljate, Unior ročno orodje je prava izbira za rast vašega posla.

  V Uniorjevem programu ročnega orodja je na leto izdelanih več kot 100 milijonov kosov orodja in pločevinaste embalaže, saj gre za znamko ročnega orodja, ki velja v svetu tovrstne industrije za sinonim kakovosti. Z več kot 6.000 proizvedenimi izdelki se Unior ročno orodje uvršča med pet najpomembnejših evropskih proizvajalcev ročnega orodja na svetu. Prisotni so na vseh celinah in 120-ih trgih, večinoma pod lastno blagovno znamko. Profesionalen pristop in razvoj na omenjeni segment trga se dokazuje tudi z uporabo vrhunskih materialov, kot je krom vanadijevo jeklo, kar zagotavlja izredno dolgo življenjsko dobo Unior ročnih orodij.orodje.jpg

  Orodje s pomočjo najsodobnejše tehnologije razvija ekipa izkušenih specialistov za posamezna področja, Unior pa ima pri razvijanju ročnega orodja vselej v mislih potrebe uporabnikov. Zavezan je k nenehnim izboljšavam materialov, iskanju ergonomičnih rešitev, upoštevanju vseh varnostnih vidikov in iskanju funkcionalnih rešitev, v skladu z najnovejšimi standardi in trendi na mednarodnem tržišču. Izvirnost in izboljšave zagotavljajo odlično uporabno vrednost, več udobja in varnosti pri delu ter vse tisto, zaradi česar delo z orodjem postaja vedno bolj preprosto in učinkovito.

  S temi procesi Unior že desetletja dokazuje, da je najboljši partner vseh profesionalnih uporabnikov ročnega orodja!

  Strokovni članek 1966
  Avtor: Unior d.d.

  Kako so Vam koristile te informacije?


  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Elektroinštalacije, Električar?

  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2024 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane