Za področje

    Kontejnerji – za garažo, sanitarni(kopalnice/wc), pisarniški, skladiščni itd.

    Članek je koristil že 2212+ uporabnikom
    V kontejnerju si lahko uredite priročno in mobilno pisarno, primerni pa so tudi za številne druge vrste uporabe.
    Strokovni članek 2212
    kontejner
    Imamo kar 38 izvajalcev za področje Bivalni kontejnerji:

    Če ste profesionalni gradbenik ali pa se ukvarjate zgolj z gradnjo svoje lastne hiše, razumete, kako frustrirajoče so lahko naše zime. Stalni dež in sneg in blato na gradbišču, medtem ko se zdi, da vam moker zrak pronica v kosti. Čeprav na vreme ne morete vplivati, pa vam lahko bivalni in skladiščni zabojniki na gradbišču precej olajšajo življenje. Prenosni kontejnerji so odlična rešitev tudi za številne druge potrebe in dejavnosti. Njihova uporabnost sega vse od doma, do proizvodnje, javnih površin, gradbišč. Postavimo jih lahko kot javni objekt, počitniški objekt, pisarno, skladišče, zasebni kotiček, priročna delavnica, itd. Kontejner je v celoti sestavljen v delavnici in vam ga pripeljejo na lokacijo popolnoma dokončanega. V kolikor je objekt sestavljen iz več kontejnerjev se le ti sestavijo na licu mesta. Celoten postopek traja od pol ure do nekaj ur. Kontejnerje lahko uporabljamo v vseh letnih časih saj so popolnoma vodoodporni in toplotno izolirani. V kolikor se odločite, da bi želeli kontejner premakniti na drugo lokacijo, lahko to storite enostavno in brez večjih stroškov. Obstaja veliko različnih velikosti kontejnerjev zato lahko izberete takega, ki je primeren za vaše potrebe. Najbolj pogosto kontejnerji merijo 6 m x 2,3 m x 2,3 m. Obstajajo pa tudi manjši ij večji ter višji kontejnerji. Maksimalno je lahko kontejner dolg 8 metrov, širok 2,5 m in visok 2.8 metra. V kolikor potrebujete več prostora pa je možno kontejnerje tudi sestavljati v večje sklope.

    1. Skladiščni kontejnerji

    So najosnovnejša verzija kontejnerjev. Na voljo so v različnih velikostih. Lahko jih uporabite kot skladišče, priročno delavnico, bivalni prostor in številne druge potrebe. Uporate ga za shranjevanje razne  sezonske opreme ali strojev in orodja denimo kot vrtno uto v katero pospravite vrtno orodje, kosilnico itd. V kontejnerju si lahko uredite priročno delavnico tik ob vaši hiši in tam opravite razna mizarska in druga dela, ki ne spadajo v hišo. Kontejnerji so zelo priročni kot, pisarne v proizvodni hali, saj je v njih možno zagotoviti delovni prostor, ki je zaščiten pred hrupom in je tudi ogrevan. V kontejner lahko pospravimo vso vrtno opremo, pohištvo, kolesa itd., da jih pozimi zaščitimo pred zunanjimi elementi.

    2. Gostinski  kontejnerji

    Kontejnerji so izredno uporabni tudi za dejavnosti kot je gostinstvo ali trgovina. V njem lahko uredite manjšo prodajalno ali pa izkoristite mobilnost kontejnerja za gostinsko ponudbo na sezonskih lokacijah.

    3. Bivalni kontejnerji

    Medtem, ko prenavljate ali gradite hišo, si lahko uredite začasno bivališče ob vaši stanovanjski hiši ali vikendu. Bivalni kontejner lahko postavite kot enostaven vikend oziroma bivak v planinah, ob morju in drugih lepih lokacijah. Na tržišču so na voljo bivalni kontejnerji, ki so delno ali popolnoma opremljeni. Sestavljate jih lahko tudi v večje sklope z dnevnim prostor, jedilnico ter kuhinjo, ločeno kopalnico z tušem, WC školjko in kopalniškim umivalnikom.

    4. Pisarniški kontejnerji

    Morda ste gradbenik in potrebujete mobilno pisarno, ki jo lahko postavite tik ob gradbišču. Tako bo delo na gradbišču potekalo veliko hitreje, mobilna pisarna v kontejnerju pa bo nudila tudi zavetje pred mrazom in padavinami. Pisarniški kontejner je priročna rešitev tako za podjetnike na začetku poti,kot tudi za tiste, ki se želijo širiti. Prednost takšne pisarne je preprosta postavitev in prestavitev v primeru selitve dejavnosti na drugo lokacijo.

    5. Sanitarni kontejnerji

    Mobilni sanitarni kontejnerji so odlična rešitev za razne večje javne dogodke in prireditve na prostem. Lahko jih uporabimo v kampih, industrijskih halah. Poleg ženskih in moških sanitarij, lahko sanitarni kontejnerji vsebujejo tudi kompletne kopalnice z tuš kabinami, umivalniki itd.

    Strokovni članek 2212
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Bivalni kontejnerji?

    Imamo kar 38 izvajalcev za področje Bivalni kontejnerji:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 38 izvajalcev za področje Bivalni kontejnerji
    9
    1

    MASK, proizvodnja kovinskih izdelkov, Matej Škafar s.p.


    9.6
    26

    Hišniške storitve, Momčilo Bulić s.p.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane