Za področje

  Spodbujamo kreativnost: naj imenska tablica

  Članek je koristil že 1678+ uporabnikom
  Trenutne razmere so nas vse zaprle v svoje domove, pred televizijske ekrane in računalnike. Ker bomo postali še bolj digitalni kot smo že bili, bi pri MojMojster radi spodbudili ustvarjalnost mladih. Omejitve gibanja ne rabijo biti tudi omejitev, da smo kreativni, zato smo razpisali natečaj Naj imenska tablica. Vse otroke in mladostnike vabimo k sodelovanju, da z nami delijo najbolj izvirne tablice z imeni na vratih njihovi sob ali drugje. Najboljšo rešitev bomo nagradili z 100 EUR.
  Sodeluj v nagradni igri Spodbujamo kreativnost: naj imenska tablica
  SODELUJ - POŠLJI SLIKO
  1678
  paper_mache_web.jpg
  Sodeluj v nagradni igri Spodbujamo kreativnost: naj imenska tablica
  SODELUJ - POŠLJI SLIKO

  paper_mache_web.jpg

  Ostanimo kreativni

  Mladinska ali otroška soba je naš umik od sveta, naša zasebnost. Svet v malem določuje vse od plakatov, spominkov in drugih osebnih stvari. Velik pečat prostoru pa pustijo predvsem naša umetniška dela, predmeti, ki smo jim vlili dušo z svojim delom in ustvarjalnostjo. Mnogo je možnosti, kako lahko prostor naredimo še prijetnejši in zasebnejši, eden od teh pa je tudi imenska tablica.

  Naj imenska tablica

  Imenska tablica, kakor ime že samo pove, označuje, kdo kraljuje prostoru za vrati. Vendar pove tudi mnogo več. Lahko je minimalistična, rustikalna, narejena iz naravnih materialov ali natisnjena s tiskalnikom. Lahko skriva, ali odkriva, kaj bomo našli na drugi strani. Možnosti je ogromno, zato vas vabimo, da jih odkrijete. Najbolje je, da uporabite material, ki je že pri hiši.

  Nekaj idej

  Poiščite staro gajbico ali lesen pokrov in ga personalizirajte. Lahko mami ukradete kak star krožnik in ga okrasite z alkoholnim flomastrom. Lahko greste korak dlje in iz papirja izdelate skulpturo živali ter jo nalepite na leseno podlago z vašim imenom. Pripravili smo dva primera za inspiracijo, seveda pa smo prepričani, da nas boste presenetili.

  animal_canvas_web.jpg

  Kako sodelujem

  V nagradni igri lahko sodelujete vsi, vse kar je potrebno, da nam na poštni naslov reference@mojmojster.net do 31.05.2020 pošljete eno sliko vaše imenske tablice.

  new-unicorn-flowers.jpg

  Pogoji nagradne igre

  Splošne določbe

  1. člen.
  (1) Organizator nagradne igre je Eforma d.o.o., Škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor (v nadaljevanju organizator)
  (2) Oseba, ki se prijavi na nagradno igro je udeleženec

  Pogoji sodelovanja

  2. člen
  (1) V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.
  (2) Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom in ga organizator ne zaračunava.
  (3) Udeleženec s pošiljanjem fotografij potrjuje, da se strinja s pogoji nagradne igre.
  (4) Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da se sodelujoči strinjajo s pogoji.

  Pravila nagradne igre, žrebanje in nagrade

  3. člen
  (1) Pravila nagradne igre, žrebanje in nagrade so določene v besedilu nagradne igre, objavljene na spletni strani.

  Avtorske pravice in politika zasebnosti

  4. Člen
  (1) Udeleženci, ki so poslali fotografije, dajejo organizatorju dovoljenje za uporabo fotografskega materiala na svoji spletni strani in na spletni strani partnerja.
  (2) Organizator bo avtorje navajal le, če se izrecno strinjajo, sicer pa bo njihova imena anonimiziral. Organizator prav tako ne bo objavljal fotografij, na katerih so osebe ali vidni osebni podatki, kot je naslov ali registrske tablice.
  (3) Osebni podatki nagrajenca bodo uporabljeni izključno za namene izvedbe nagradne igre in podeljevanja nagrad v nagradni igri.

  Vaša ekipa MojMojster

  1678
  Avtor: Mojmojster
  Sodeluj v nagradni igri Spodbujamo kreativnost: naj imenska tablica
  SODELUJ - POŠLJI SLIKO

  Kako so Vam koristile te informacije?


  DAIBAU MAGAZIN

  V vaš nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Sodeluj v nagradni igri Spodbujamo kreativnost: naj imenska tablica
  SODELUJ - POŠLJI SLIKO
  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE DRUGO?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane