Za področje

    Spodbujamo kreativnost: naj imenska tablica

    Članek je koristil že 2731+ uporabnikom
    Trenutne razmere so nas vse zaprle v svoje domove, pred televizijske ekrane in računalnike. Ker bomo postali še bolj digitalni kot smo že bili, bi pri MojMojster radi spodbudili ustvarjalnost mladih. Omejitve gibanja ne rabijo biti tudi omejitev, da smo kreativni, zato smo razpisali natečaj Naj imenska tablica. Vse otroke in mladostnike vabimo k sodelovanju, da z nami delijo najbolj izvirne tablice z imeni na vratih njihovi sob ali drugje. Najboljšo rešitev bomo nagradili z 100 EUR.
    Sodeluj v nagradni igri Spodbujamo kreativnost: naj imenska tablica
    Sodeluj - pošlji sliko
    2731
    paper mache web
    Sodeluj v nagradni igri Spodbujamo kreativnost: naj imenska tablica
    Sodeluj - pošlji sliko

    paper_mache_web.jpg

    Ostanimo kreativni

    Mladinska ali otroška soba je naš umik od sveta, naša zasebnost. Svet v malem določuje vse od plakatov, spominkov in drugih osebnih stvari. Velik pečat prostoru pa pustijo predvsem naša umetniška dela, predmeti, ki smo jim vlili dušo z svojim delom in ustvarjalnostjo. Mnogo je možnosti, kako lahko prostor naredimo še prijetnejši in zasebnejši, eden od teh pa je tudi imenska tablica.

    Naj imenska tablica

    Imenska tablica, kakor ime že samo pove, označuje, kdo kraljuje prostoru za vrati. Vendar pove tudi mnogo več. Lahko je minimalistična, rustikalna, narejena iz naravnih materialov ali natisnjena s tiskalnikom. Lahko skriva, ali odkriva, kaj bomo našli na drugi strani. Možnosti je ogromno, zato vas vabimo, da jih odkrijete. Najbolje je, da uporabite material, ki je že pri hiši.

    Nekaj idej

    Poiščite staro gajbico ali lesen pokrov in ga personalizirajte. Lahko mami ukradete kak star krožnik in ga okrasite z alkoholnim flomastrom. Lahko greste korak dlje in iz papirja izdelate skulpturo živali ter jo nalepite na leseno podlago z vašim imenom. Pripravili smo dva primera za inspiracijo, seveda pa smo prepričani, da nas boste presenetili.

    animal_canvas_web.jpg

    Kako sodelujem

    V nagradni igri lahko sodelujete vsi, vse kar je potrebno, da nam na poštni naslov reference@mojmojster.net do 31.05.2020 pošljete eno sliko vaše imenske tablice.

    new-unicorn-flowers.jpg

    Pogoji nagradne igre

    Splošne določbe

    1. člen.
    (1) Organizator nagradne igre je Eforma d.o.o., Škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor (v nadaljevanju organizator)
    (2) Oseba, ki se prijavi na nagradno igro je udeleženec

    Pogoji sodelovanja

    2. člen
    (1) V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.
    (2) Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom in ga organizator ne zaračunava.
    (3) Udeleženec s pošiljanjem fotografij potrjuje, da se strinja s pogoji nagradne igre.
    (4) Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da se sodelujoči strinjajo s pogoji.

    Pravila nagradne igre, žrebanje in nagrade

    3. člen
    (1) Pravila nagradne igre, žrebanje in nagrade so določene v besedilu nagradne igre, objavljene na spletni strani.

    Avtorske pravice in politika zasebnosti

    4. Člen
    (1) Udeleženci, ki so poslali fotografije, dajejo organizatorju dovoljenje za uporabo fotografskega materiala na svoji spletni strani in na spletni strani partnerja.
    (2) Organizator bo avtorje navajal le, če se izrecno strinjajo, sicer pa bo njihova imena anonimiziral. Organizator prav tako ne bo objavljal fotografij, na katerih so osebe ali vidni osebni podatki, kot je naslov ali registrske tablice.
    (3) Osebni podatki nagrajenca bodo uporabljeni izključno za namene izvedbe nagradne igre in podeljevanja nagrad v nagradni igri.

    Vaša ekipa MojMojster

    2731
    Avtor: Mojmojster
    Sodeluj v nagradni igri Spodbujamo kreativnost: naj imenska tablica
    SODELUJ - POŠLJI SLIKO

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane