Za področje

  Izdelava kuhinje po meri

  Članek je koristil že 899+ uporabnikom
  V današnjih časih je kuhinja prostor, ki ni namenjen izključno kuhanju, ampak tudi druženju. Sodobne arhitekturne zasnove hiš velikokrat stremijo k temu, da je kuhinja z jedilno mizo povezana z dnevnim prostorom, ter je tako del enotnega bivalnega prostora. Ravno zato je še kako pomembna funkcionalnost kuhinje in njen izgled. V nadaljevanju si preberite več o tem, zakaj je kuhinja po meri prava izbira za vas.
  899
  1.jpg

  1. Zakaj je kuhinja po meri pravilna odločitev?

  O tem, kakšne so prednosti izdelave kuhinje po meri, smo govorili s strokovnjaki iz podjetja MIZARSTVO GODEŠA, PETER GODEŠA S.P., kateri izdelujejo tako klasične, kot tudi moderne kuhinje po meri. Pri izdelavi kuhinje po meri uporabljajo različne vrste lesa – masivo, iveral in furnir.

  Absolutna prednost kuhinje po meri je njena prilagojenost meram in željam investitorja, še posebej v primeru mansardnega stanovanja in številnih poševnin, kjer je potrebno karseda maksimalno izkoristiti volumen prostora in prilagoditi celotno notranjo opremo. Druga prednost izdelave kuhinje po meri je unikatnost in usklajenost kuhinjske opreme z ostalo notranjo opremo stanovanja. To v praksi pomeni, da bo mizar prilagodil izbor materialov in tekstur za kuhinjo po meri z obstoječo notranjo opremo jedilnega kota ali dnevne sobe.

  Naslednja pomembna prednost kuhinje po meri je kvaliteta izdelave in uporabljenih materialov, kar vsekakor velja za mojstre MIZARSTVO GODEŠA, PETER GODEŠA S.P. , kjer je zadovoljstvo stranke in kvalitetna storitev vedno na prvem mestu!

  2.jpg
  Kuhinja po meri bo maksimalno prilagojena prostoru in vašim željam

   

  2. Kaj pa slabost kuhinje po meri?

  Glavna in pravzaprav edina slabost kuhinje po meri je seveda cena. Lahko zapišemo, da je izdelava kuhinje po meri za približno 30% dražja od tipske kuhinje v salonu, a zavedati se je potrebno, da bo tudi taka kuhinja po meri kvalitetnejša! Okvirna cena kuhinje po meri se tako giblje med 450 in 700 EUR/m2, je pa končna cena vsekakor odvisna od vrste in kvalitete materiala, dimenzij oz. volumna prostora in navsezadnje tudi zahtevnosti izvedbe kuhinjskih elementov.

  899
  Avtor: Mojmojster
  Imamo kar 1061 izvajalcev za področje Kuhinje:

  Kako so Vam koristile te informacije?


  DAIBAU MAGAZIN

  V vaš nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Stol Dior

  Kuhinjski stoli, jedilni stoli:
  € 79.00 kos69.90 kos

  Stol Simon A

  Kuhinjski stoli, jedilni stoli:
  € 85.00 kos73.90 kos

  Stol Lucil

  Kuhinjski stoli, jedilni stoli:
  € 68.00 kos59.90 kos

  Stol Verdi

  Kuhinjski stoli, jedilni stoli:
  € 66.00 kos58.90 kos

  Stol Rubi

  Kuhinjski stoli, jedilni stoli:
  € 68.00 kos58.90 kos

  Stol H-623

  Kuhinjski stoli, jedilni stoli:
  € 49.00 kos39.90 kos
  Imamo kar 1061 izvajalcev za področje Kuhinje:

  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE KUHINJE?

  SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  © 2022 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane