Za področje
  https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

  Izdelava kuhinje po meri

  Članek je koristil že 2518+ uporabnikom
  V današnjih časih je kuhinja prostor, ki ni namenjen izključno kuhanju, ampak tudi druženju. Sodobne arhitekturne zasnove hiš velikokrat stremijo k temu, da je kuhinja z jedilno mizo povezana z dnevnim prostorom, ter je tako del enotnega bivalnega prostora. Ravno zato je še kako pomembna funkcionalnost kuhinje in njen izgled. V nadaljevanju si preberite več o tem, zakaj je kuhinja po meri prava izbira za vas.
  2518
  1

  1. Zakaj je kuhinja po meri pravilna odločitev?

  O tem, kakšne so prednosti izdelave kuhinje po meri, smo govorili s strokovnjaki iz podjetja MIZARSTVO GODEŠA, PETER GODEŠA S.P., kateri izdelujejo tako klasične, kot tudi moderne kuhinje po meri. Pri izdelavi kuhinje po meri uporabljajo različne vrste lesa – masivo, iveral in furnir.

  Absolutna prednost kuhinje po meri je njena prilagojenost meram in željam investitorja, še posebej v primeru mansardnega stanovanja in številnih poševnin, kjer je potrebno karseda maksimalno izkoristiti volumen prostora in prilagoditi celotno notranjo opremo. Druga prednost izdelave kuhinje po meri je unikatnost in usklajenost kuhinjske opreme z ostalo notranjo opremo stanovanja. To v praksi pomeni, da bo mizar prilagodil izbor materialov in tekstur za kuhinjo po meri z obstoječo notranjo opremo jedilnega kota ali dnevne sobe.

  Naslednja pomembna prednost kuhinje po meri je kvaliteta izdelave in uporabljenih materialov, kar vsekakor velja za mojstre MIZARSTVO GODEŠA, PETER GODEŠA S.P. , kjer je zadovoljstvo stranke in kvalitetna storitev vedno na prvem mestu!

  2.jpg
  Kuhinja po meri bo maksimalno prilagojena prostoru in vašim željam

   

  2. Kaj pa slabost kuhinje po meri?

  Glavna in pravzaprav edina slabost kuhinje po meri je seveda cena. Lahko zapišemo, da je izdelava kuhinje po meri za približno 30% dražja od tipske kuhinje v salonu, a zavedati se je potrebno, da bo tudi taka kuhinja po meri kvalitetnejša! Okvirna cena kuhinje po meri se tako giblje med 450 in 700 EUR/m2, je pa končna cena vsekakor odvisna od vrste in kvalitete materiala, dimenzij oz. volumna prostora in navsezadnje tudi zahtevnosti izvedbe kuhinjskih elementov.

  2518
  Avtor: Mojmojster

  Kako so Vam koristile te informacije?


  kuhinje, ideje in inspiracije

  3
  1
  1
  7
  6
  6
  6
  7
  7
  7
  1
  9
  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje Kuhinje?

  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane