Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Vgradne omare po meri

    Članek je koristil že 2552+ uporabnikom
    Vgradne omare po meri so vse bolj priljubljene pri opremljanju sodobnih stanovanj, saj z njimi veliko bolje izkoristimo prostor. Vgradno omaro se lahko vgradi v praktično vse prostore: od spalnic, otroških sob, hodnikov, kopalnic in pisarn. Kakšne so prednosti vgradnih omar, kakšne so razlike in kako se z mojstri dogovoriti za izvedbo?
    2552
    garderobna omara

    1. Prednosti vgradne omare

    Ko pri veletrgovcu izbiramo kose pohištva v resnici vedno sklepamo kompromise, saj se obstaja velika verjetnost, da se industrijsko izdelani kosi ne bodo prilegali v vaše prostore, so nas opozorili v mizarstvu Bongo. Vsi vemo kako dragocen je prostor, zato ima vsaka izgubljena oz. neuporabna površina veliko ceno. Raziskave kažejo, da lahko z vgradnimi omarami izkoristite tudi do 30% več prostora. S pohištvom po meri se tem nevšečnostim izognemo. Omara po meri bo popolnoma prilagojena prostoru: tako po širini, kot višini in globini ter vsem morebitnim posebnostim, kot so poševen strop, naprave, vtičnice, stikala ipd. Tako lahko 100% izkoristite prostor od tal do stropa, tudi pod stopnicami ali v mansardi. Vgradna omara je primerna za vsak prostor: v spalnici boste lahko pospravili vsa oblačila, v otroških sobah vam ne bo potrebno gaziti po igračah, v predsobi pa bodo čevlji vedno lepo pospravljeni. Vgradna omara lahko deluje tudi kot predelna stena, vendar je v tem primeru priporočljivo, da ima vgrajeno zvočno izolacijo.

    2. Materiali za vgradne omare

    Vgradne omare so lahko iz različnih materialov, kar vpliva na ceno in kvaliteto. Običajno se uporablja iveral, ki je najugodnejši material. Če želite trdnejši in obstojnejši material pa priporočamo masiven les z aluminijastim okovjem.  V notranjosti vgradne omare se lahko igrate s poljubno kombinacijo polic, obešalnikov, predalov, izvlečnih obešal, košarami in razsvetljavo. Omislite si lahko odprte garderobne omare ali pa imate klasična krilna vrata, vendar so z vidika boljšega izkoristka prostora, primernejša drsna vrata za omare. Najnovejše mehke tehnologije omogočajo enostavno in neslišno odpiranje in zapiranje drsnih vrat. Na vrata drsnih omar lahko namestite tudi celostensko ogledalo ali pa si omislite unikaten potisk z vašo najljubšo fotografijo.

    vgradne-omare.jpg
    Vgradne omare so popolnoma prilagojene prostoru.

    3. Montaža vgradne omare

    V mizarstvu Bongo pojasnjujejo, da je vgradnja omare po meri zelo enostavna. Najprej poiščite mizarja, ki izdeluje pohištvo po meri. Dogovorite se o materialih, tipu omar in posebnih željah. Mojster vas bo obiskal, odvzel mere prostora ter v svoji delavnici pripravil vse kose pohištva. Sledi le še hitra montaža v vašem domu in delo je končano.

    Z vgradnimi omarami bo vaš prostor maksimalno koriščen in vedno pospravljen.

    2552
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Vgradne omare?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane