Za področje

  Kaljeno steklo za kuhinjo

  Članek je koristil že 3986+ uporabnikom
  Steklo za kuhinjo je najsodobnejši trend, ki nadomešča keramične ploščice in druge obloge. Kuhinjsko steklo odlikuje eleganten videz, odpornost na vročino in umazanijo ter izredno enostavno vzdrževanje.
  3986
  steklo za kuhinjo

  V nadaljevanju:

  1. Kuhinjsko steklo

  Daleč so časi, ko so keramične ploščice ali nerjaveče jeklo predstavljala praktično edino smiselno kuhinjsko oblogo, so pojasnili v steklarstvu Volk. To je zato, ker so kuhinjske površine izpostavljene vročini, pršenju vode in maščobam, organskim ostankom ter čistilom. Vendar v kuhinje vztrajno prodira odporen material elegantnega, modernega videza: kaljeno kuhinjsko steklo.

  Steklena kuhinjska obloga površine trajno zaščiti pred vsemi toplotnimi in kemičnimi obremenitvami na kuhinjski steni. Prednost kuhinjske obloge je, da je iz enotne površine, ki jo enostavno očistiti, za razliko od ploščic in fug. Na voljo je tudi široka izbira barvnih stekel, jedkanih vzorcev, najbolj popularne pa so barvne tapete s poljubnim vzorcem ali motivom pod steklom. S tem lahko videz kuhinje popolnoma prilagodite vašim željam.

  kuhinjsko-steklo.jpg
  Kuhinjsko steklo z barvno tapeto omogoča prikaz kateregakoli vzorca ali slike.

  Na podoben način pa lahko zaščitite tudi druge jedilne (ne delovne) površine. Steklar vam lahko izdela namizno steklo, ki bo po obliki in velikosti popolnoma prilagojeno vaši mizi. Ta stekla so lahko prozorna, jedkana, mat, ali dekorirana.

  2. Steklarstvo

  A seveda steklarske storitve niso omejene zgolj na kuhinjska in namizna stekla. Steklo je izbrani material za skoraj vsak moderni dom, ki ga uporabljamo v številnih situacijah. Poleg okenskih stekel, lahko steklar izvede tudi steklene stene, steklene ograje, steklena vrata in steklena drsna vrata. Če želite povečati občutek prostornosti, so taktično razporejena ogledala prava odločitev. Steklar lahko izdela ogledala vseh velikosti in oblik. Poseben pridih pa daje tudi obarvana svetloba, ki jo daje barvno steklo oz. vitraž. V steklarstvu Volk pravijo, da se najobičajneje uporablja Tiffany tehnika, s katero je na voljo preko 50 barvnih odtenkov opalnega ali antičnega stekla. Takšne vitraže je možno vgraditi v okna, vrata, pohištvo, vitražna ogledala, okrasne predmete in lestence.

  Steklo je zagotovo material elegance, svetlobe in prestiža.

  3986
  Avtor: Mojmojster

  Kako so Vam koristile te informacije?


  MojMojster
  Revija Mojmojster

  Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

  Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
  Informativni mesečni obrok*
  /mesec


  Znesek kredita
  EUR
  Doba odplačevanja
  let
  Naprej
  Izračun kredita >

  *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

  Iščete izvajalce, ponudbo za področje STEKLARSTVO?

  Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
  © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane