Za področje

    Lesena vhodna vrata

    Članek je koristil že 623+ uporabnikom
    Les ni samo naraven material temveč ponazarja tudi pomembne čustvene in estetske vrednote. Je živ material, ki diha, deluje. Ima svoj vonj, starost. Je material z bitjo. Ustvarja dobro počutje v bivalnih in poslovnih prostorih.
    623
    41610957 m
    Imamo kar 183 izvajalcev za področje Lesena vhodna vrata:

    1. Kaj moramo vedeti pred nakupom lesenih vhodnih vrat?

    Vhodna vrata predstavljajo dostop v vaše stanovanje ali hišo zato morajo na prvem mestu zagotavljati varnost. Sodobna lesena vhodna vrata so običajno kombinirana z drugimi trpežnimi materiali kot je naprimer aluminij, poleg tega pa varnost zagotavljajo tudi sodobni varnejši načini zaklepanja kot je denimo elektronska ključavnica na telefon, kodo ali prstni odtis. Preko elektronske ključavnice vršimo lahko tudi nadzor nad tem kdo vstopa in izstopa iz stanovanja. Poleg varnosti je zelo pomembno, da vhodna vrata zagotavljajo dobro toplotno izolativnost saj je v nasprotnem primeru njihov vpliv na toplotne izgube precejšen. danes obstajajo lesena vrata z toplotno izolativnostjo v najvišjem, pasivnem standardu (vrednost  Ud = 0,8 W/m2K). To omogoča posebno izolacijsko polnilo v krilu vrat. Bolje toplotno izolirana lesena vrata imajo običajno večjo debelino od običajnih. Večja debelina vrat vpliva tudi na boljšo zvočno izolativnost, ki bistveno vpliva na kvaliteto življenja v hiši (še posebej ob prometnih cestah). Tako za zvočno, kot tudi za toplotno izolativnost pa je pomembno, da so vrata kakovostno izdelana in pravilno strokovno montirana.

    Vhodna vrata predstavljajo dostop v vaše stanovanje ali hišo zato morajo na prvem mestu zagotavljati varnost.

    51795535_m.jpg

    2. Zakaj izbrati lesena vhodna vrata?

    Za vhodna vrata iz lesa se odločimo zaradi edinstvenosti in lepote naravnega materiala so prepričani v podjetju LESNA vrata. Vsak les ima svojo individualno barvo, teksturo in strukturo in daje s tem našim vhodnim vratom edinstven, unikaten značaj, ki ustvarja toplo in ugodno bivanjsko atmosfero v kateri se dobro počutimo. Odločilno vlogo pri odločitvi igra tudi dejstvo, da zaradi trajnosti in visoke obnovljivosti lesa varujemo okolje. V lesu je varno spravljen tudi toplogredni plin Co2. Ena izmed prednosti lesenih vhodnih vrat je tudi njihova odlična toplotna izolativnost s katero lahko bistveno zmanjšamo stroške ogrevanja. Na tržišču so, poleg standardnih izvedb, na voljo tudi nizkoenergijske in pasivne izvedbe lesenih vhodnih vrat. Les pa tudi iz oblikovnega vidika, nudi pestro paleto možnosti oblikovanja, s katerimi se je možno približati vašim individualnim željam in potrebam. Na voljo so različni barvni toni, strukture površine, ki obenem ščitijo pred mehanskimi poškodbami in vplivi zunanjih elementov. S pravilno nego boste lahko ob naravno zaščiteni in oplemeniteni leseni površini ohranili vaša vhodna vrata tudi več desetletij.

    Različni barvni toni, strukture površine les obenem ščitijo pred mehanskimi poškodbami in vplivi zunanjih elementov ter dajejo vašemu vhodu svojstven značaj.

    31047399_m.jpg

    3. Les-aluminij vhodna vrata

    Možnost izbire so tudi lesena vhodna vrata, ki imajo zunanjo stran zaščiteno z aluminijem, ki vratom še poveča zaščito pred padavinami in drugimi vremenskimi vplivi. Aluminij pa je tudi zelo enostaven za čiščenje, kar olajša vzdrževanje vrat, ki so na zunanji strani izpostavljena tudi umazaniji, prahu in  smogu. Na notranji strani pa les s svojo toplino in slikovito teksturo ustvarja naravno klimo in udoben ambient. Glede na pestrost oblikovalskih možnosti, ki jih nudi les, pa je vrata možno prilagoditi tudi drugim elementom opreme v vašem prostoru. Prednost vhodnih vrat iz kombinacije aluminija in lesa je tudi ta, da profili niso votli, kot pri vratih iz aluminija in se v njih ne nabira kondenz. Tudi vrata alu-les je možno naročiti tako v standardni, nizkoenergijski ali pasivni različici toplotne izolativnosti.

    Na notranji strani les s svojo toplino in slikovito teksturo ustvarja naravno klimo in udoben ambient.

    41610957_m.jpg

    623
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Lesena vhodna vrata?

    Imamo kar 183 izvajalcev za področje Lesena vhodna vrata:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 183 izvajalcev za področje Lesena vhodna vrata
    10
    15

    MATNIKJELN, Nikola Jeftenić s.p.


    9.4
    0

    MIZAR FM, proizvodnja in storitve d.o.o.


    8.8
    0

    GTR-AL, d.o.o.


    8.9
    7

    OVERLES d.o.o.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane