Za področje
    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate

    Izdelki, ki krasijo vaš dom

    Članek je koristil že 2306+ uporabnikom
    Sva Urška in Matej, mami in ati dveh prekrasnih princesk. Zaradi najinega nekoliko posebnega okusa, mešanice minimalizma, navihanosti in elegance, imava pri opremljanju hiše in otroških sob ideje, ki jih v trgovinah pogosto ne najdeva. Zato sva začela ideje uresničevati sama. In izkazalo se je, da so najini izdelki všeč tudi drugim ljudem. Tako je nastala spletna trgovina urshulas.com.
    Predstavitev produkta 2306
    01Listovnik

    1. Od kod ideja?

    Glavni vir idej sta najini deklici, zato je tudi večina izdelkov namenjena krasitvi otroških sob in darilom ob rojstvu. Njima in sebi sva želela pričarati pravljico. Ker je rojstvo otroka nekaj nepozabnega, sva dobila idejo za Rojstnik. Nastala je očarljiva slika z rojstnimi podatki otroka. Nato sva z velikim pričakovanjem spremljala njun smeh in čebljanje, prve besede in prve korake, kasneje pa pametne in smešne izjave. Vse to in še več sva shranila v Moj prvi dnevnik. In ker princeski prehitro rasteta, na Otroškem metru označujeva tudi vsak pomemben mejnik njunega odraščanja. Tako sva lahko shranila vse dragocene spomine na njuno prvo leto in še dlje.

    Majhne pozornosti za velike dogodke so začele nastajati ob vstopu v vrtec. Naenkrat smo imeli doma številne otroške izdelke v različnih velikostih in nikakor jih nisva uspela pospraviti. Tako se nama je, ob igri in smehu, utrnila ideja, kako shraniti te dragocene zaklade na praktičen in lep način. Začeli so nastajati Listovniki in Beležke. Najprej sva ustvarjala le za nas, kasneje tudi za vas.

    02Planer-Beleºka.jpg
    Planer-beležka

     

    Zvečer, ko se dan umiri, pa imava čas tudi zase. Takrat rada riševa in se preizkušava v kaligrafiji. Eden v vlogi umetnika, drugi v vlogi ocenjevalca. Takrat domišljija nima meja! In takrat nastajajo Voščilnice, darila za najine najbližje in ideje za nova ustvarjanja.

    03voscilnice.jpg
    Voščilnice

     

    Izbor najinih idej se predstavlja pod blagovno znamko Urshulas. Za vse, ki želijo preprosto, lepo in unikatno darilo.

    2. Moj prvi dnevnik

    https://urshulas.com/kupi/moj-prvi-dnevnik

    Za vse, ki imajo radi minimalističen, eleganten in nekoliko navihan stil sva izdelala idealno darilo ob rojstvu otroka.

    Moj prvi dnevnik je unikaten, ročno izdelan dojenčkov album, ki hrani vse dragocene spomine na dojenčkovo prvo leto, z imenom vašega otroka olepšana naslovnica pa ustvari še posebej čudovito darilo.

    Lepa in unikatna knjiga, ki jo krasita navihana punčka ali fantek. Vsaka platnica je skrbno natisnjena na kvalitetno tiskarsko platno in mojstrsko zvezena z japonsko vezavo. Moj prvi dnevnik je album, knjiga in dnevnik v enem. Vodi vas skozi pomembne mejnike, a vam hkrati omogoča tudi veliko ustvarjalne svobode. Vsebuje vse, dovolj prostora za zapise in skrbno zbrane fotografije, prostor za prve kodrčke, odtise rokic, risbice in pametne izjave ter celo družinsko drevo. Zaradi premišljeno oblikovanega pregiba se platnice vedno lepo prilegajo vsebini knjigice. Celoten dizajn je zasnovan z urshulas motivi prijetnih pastelnih barv. Moj prvi dnevnik je lepo zavit v zaščitni vrečki iz blaga, ki je priročna tudi za hrambo večjih spominkov.

    Izbirate lahko med dvema naslovnicama, ki ju lahko še personalizirate z imenom otroka. Na osnovni naslovnici za fantke je naslov “mali veliki mož” oz. “mična gospodična” za punčke, v primeru personalizacije pa naslov izgleda npr. “mali veliki Jakob” ali “gospodična Nina”.

    04Moj-prvi-dnevnik.jpg
    Moj prvi dnevnik

     

    Moj prvi dnevnik je skupaj z Otroškim metrom in Rojstnikom izvirno in pozorno darilo za novorojenčka.

    Značilnosti:

    Št. strani: 86 (200 g/m2 papir)
    Vezava: trda
    Mere izdelka: A5 (22 x 15,5 x 1,3 cm)
    Posebnosti: ročno izdelana knjiga, japonska vezava, personalizacija

    3. Otroški stenski meter

    https://urshulas.com/kupi/otroski-meter

    Nato sva izdelala Otroški meter s simpatičnimi motivi. Nastalo je je izbrano darilo, ki navdušuje velike in male ter služil za označevanje rasti otroka skozi leta. Otroški stenski meter na platnu je čudovit spomin, ki ga lahko enostavno zvijete in shranite. Z imenom otroka olepšan meter pa predstavlja še posebej lepo osebno darilo.

    Na platno natisnjen otroški stenski meter je namenjen označevanju rasti otroka skozi vsa obdobja. Izbirate lahko med motivi oblikovanimi tako za punčko kot za fantka. Z dodanim imenom otroka pa nastane prekrasno personalizirano darilo. Na platno natisnjen meter lahko kadarkoli prestavite, zvijete in shranite.

    Vsak otroški meter je natisnjen na kvalitetno tiskarsko platno in zaradi boljše barvne obstojnosti obdelan s tankim UV zaščitnim slojem. Meter krasita dva lesena zaključka in vrvica iz naravnih vlaken za lažje obešanje. Izbirate lahko med številnimi motivi, dvema merskima skalama in možnostjo personalizacije.

    05Otroþki-meter-na-platnu.jpg
    Otroški meter na platnu

     

    Otroški meter je skupaj z ročno izdelano knjigico Moj prvi dnevnik in Rojstnikom izvirno in pozorno darilo za novorojenčka.

    Značilnosti:

    Mere izdelka: 110 x 20 cm
    Merska skala: 40-130 cm ali 80-170 cm
    Motivi: deklica, fantek, abeceda, vesolje, muca
    Posebnosti: personalizacija, enostavno obešanje, trajni spomin

    4. Rojstnik

    https://urshulas.com/kupi/rojstnik

    Rojstnik je slika na platnu z očarljivo izpisanimi rojstnimi podatki otroka in veselim motivom. Slika vas bo vedno spominjala na čaroben trenutek in hkrati polepšala otroško sobo.

    Vsak Rojstnik je natisnjen na kvalitetno tiskarsko platno in zaradi boljše barvne obstojnosti zavarovan s tankim UV zaščitnim slojem. Izberete lahko med platnom napetim na podokvir ali vstavljenim v zastekljen beli okvir. Vsak Rojstnik lahko okrasite z enim izmed številnih simpatičnih motivov za punčko ali fantka.

    06Rojstnik.jpg
    Rojstnik

     

    Skupaj z ročno izdelano knjigico Moj prvi dnevnik in Otroškim metrom je Rojstnik izvirno in pozorno darilo za novorojenčka.

    https://urshulas.com/
    Verjameva, da lepo zavito darilo podariš dvakrat. Zato je vsako naročilo zavito s posebno pozornostjo.

    07embalaza.jpg
    Lepo zavito darilo
    Predstavitev produkta 2306
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Drugo?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane