Za področje

    Roefix izobraževanje za fasadne sisteme

    Članek je koristil že 2134+ uporabnikom
    Izobraževanje na temo inovativni toplotnoizolacijski sistem Roefix RELAX. Uspešno so se predstavile novosti iz prodajnega programa fasadnih sistemov ter drugih gradbenih sistemov.
    Dogodek 2134
    Roefix

    Izobraževanje je bilo sestavljeno iz teoretičnega dela in praktičnega dela. Teoretični del je zajemal predstavitev inovativnega toplotnoizolacijskega sistema RÖFIX RELAX®, sistema za izvedbo dekorativnih oblog na izolacijskih fasadah ROFIX StoneEtics® in SOL-PAD tehnologije.

    Praktični del je zajemal predstavitev in demonstracijo strojev za strojni nanos lepil in zaključnih slojev podjetja Wagner, mehanske pritrditve in demonstracijo novih dekorativnih efektov na zaključnih slojih.

    Dogodek 2134
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Fasade, Fasaderstvo?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane