Za področje

    Srečanje hidroizolaterjev - Fragmat

    Članek je koristil že 1702+ uporabnikom
    Izobraževanje za hidroizolaterje, razdeljena na teoretični in praktični del. Cilj srečanja hidroizolaterjev je predstavitev novosti v asortimanu, aplikacijah in izvedbi ter podelitev licenc za izvajanje hidroizolacijskih sistemov z bitumenskimi izdelki.
    Dogodek 1702
    Fragmat

    V nadaljevanju so produktni komercialisti predstavili izdelavo naklonskih streh iz EPS-a in XPS-a, sisteme hidroizolacij in klasične napake pri izvedbi, novosti v ceniku 2019, … Ogledali smo si tudi nekaj kratkih filmov na temo vgradnje hidroizolacij.

    S podeljevanjem licenc izvajalcem bomo v podjetju nadaljevali, in sicer s ciljem, da bo izobraževanje oziroma licenca na slovenskem trgu pripomogla k večji kakovosti izvedbe hidroizolacij ter seveda pomembno vplivala tudi na pridobivanje objektov pri potencialnih investitorjih.

    Dogodek 1702
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    https://skleni.triglav.si/isklepanje/dom/dom_zavarovanje?utm_campaign=dom&utm_medium=banner&utm_source=moj-mojster&utm_term=affiliate
    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Hidroizolacija ravne strehe?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane