Za področje

    Protivlomna vrata za hišo

    Članek je koristil že 2519+ uporabnikom
    Želite vrhunska vrata, odporna na vlom, z odlično toplotno in zvočno zaščito? Vse več ljudi se odloča za protivlomna vrata, saj nimajo konkurence. Protivlomna vrata nikakor ne smemo enačiti s pojmom varnostna vrata! Kaj pravzaprav so protivlomna vrata in kaj jim omogoča takšne lastnosti?
    2519
    sergio1

    1. Kaj so protivlomna vrata?

    Protivlomna vrata so zaradi kvalitete materialov in varnostnih detajlov ene izmed najkvalitetnejših na trgu. Vsaka vrata imajo vratno krilo, podboj, kljuko in ključavnico, vendar so pri protivlomnih vratih ti elementi ojačani ali podvojeni. Protivlomna vrata varujejo 3D nastavljivi tečaji, zgornji in spodnji aktivni zaklep, protivlomni mehanizem, ležišča za aktivne zaklepe, več pasivnih zaklepov ter spodnje aktivno tesnilo. S takšnimi vrati ste lahko brez brez skrbi pred vlomilci.

    2. Protivlomna vrata - kako jih izbrati?

    Pri izbiri protivlomnih vrat podjetja SERGIO D.O.O. lahko izbiramo med številnimi izgledi in tehničnimi lastnostmi. Zagotovo bomo našli ugodno razmerje med protivlomnostjo, sodobnim dizajnom in dostopno ceno. Kot prvi korak preverite ali imajo protivlomna vrata, ki jih kupujete, ustrezen evropski certifikat protivlomnosti.

    Glede na material so protivlomna vrata lahko pvc-alu, pvc-les ali celotna iz aluminija. Dodatki iz stekla niso priporočljivi, saj predstavljajo šibko točko. Vrata so lahko katerekoli barve, iz masivnega lesa ali z leseno dekorativno prevleko.

    vertigo2.png

    Protivomna vrata imajo 12 - 18 točkovno zaklepanje na varnostni cilinder s 3 - 5 ključi ter lastniško kartico. Takšnih vrat se ustraši vsak vlomilec. Zvočna izolativnost protivlomnih vrat je do 42 dB, kar bo učinkovito utišalo hrup z ulice. Taka vrata ustrezajo tudi strogim zrakotesnim standardom, saj vsebujejo več tesnil v podbuju, krilu, pragu in pod vratnim krilom. Za nadstandard si lahko omislite tudi digitalno kukalo, cilindrične vložke, omejevalec odpiranja, napise ali posebne kljuke npr. antibakterijsko kljuko.

    3. Vhodna protivlomna vrata za stanovanje ali hišo

    Med protivlomnimi vrati za stanovanje ali vhodnimi protivlomnimi vrati za hišo obstajajo določene razlike. Prva ločujejo zunanji prostor od notranjosti, vhodna vrata v stanovanje pa ponavadi mejijo le na hodnik. Pri izbiri protivlomnih vrat upoštevajte to razliko, saj imajo vhodna vrata za hiše zaradi vremenskih vplivov vse kovinske dele zaščitene proti rji. Dodatno pa so zaščitene tudi druge površine. Razen teh drobnih, a pomembnih razlik, so notranja ali zunanja protivlomna vrata enaka. V kolikor želite kvalitetna protivlomna kovinska vrata, se obrnite na strokovnjake iz podjetja SERGIO D.O.O.

    2519
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Protivlomna vrata?

    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane