BERNIX furniture design – unikatne ročno izdelane marmorne kavne mizice za lep interier

  Članek je koristil že 1991+ uporabnikom
  BERNIX furniture design je mlada slovenska pohištvena blagovna znamka, specializirana za izdelavo ekskluzivnega, ročno izdelanega pohištva vrhunske kakovosti, ki združuje edinstven naravni marmor in sodoben dizajn. Navdih za oblikovanje našega pohištva jemljemo iz ljubezni in strasti do narave. Naša želja je prinesti lepoto naravnega kamna v oblikovanje notranjega pohištva.
  Trendi, dizajn 1991
  Imamo kar 1086 izvajalcev za področje Pohištvo po meri:

  O NAS: NAVDIH IZ LJUBEZNI IN STRASTI DO NARAVE, NAŠA ZGODBA IN VIZIJA

  Naj se vam prvo predstavimo, sva poročen par Ekaterina in Borut Bernik in sva ustonovitelja pohištvenega branda BERNIX furniture design. Najino poklicno življenje je povezano z arhitekturo in oblikovanjem. Najin prvi večji stik z oblikovanjem kamnitih izdelkov je bil na Mednarodni razstavi oblikovanja kamna Marmomac v Veroni, kjer sva se popolnoma zaljubila v marmor.

  Celine-Calacatta Gold, mizica z medeninastimi nogicami
  Celine-Calacatta Gold, mizica z medeninastimi nogicami

  Naravni marmor je plemeniti material, ki se uporablja v arhitekturi in kiparstvu že od starodavne Grčije in Rima. Ponovno postaja vse bolj priljubljen material, ki se ga vedno bolj uporablja v sodobni arhitekturi in oblikovanju. Naravni marmor ima veliko dekorativno vrednost in lepoto, ki lahko naredi vsako notranjost, okrašeno s tem plemenitim materialom, razkošno in izjemno. Resnično je neverjetno, kako je narava ustvarila takšno raznolikost barv in vzorcev. Včasih se zdi, da bi lahko neprekinjeno opazovali čudovite vzorce na marmorju, ki jih je skozi tisočletja oblikovala narava.

  VerdeAlpi+Calacatta Gold klubske mize
  VerdeAlpi+Calacatta Gold oblikovalski kamniti mizici

   

  Z našim navdihom nad marmorjem smo se odločili ustvariti novo pohištveno blagovno znamko ekskluzivnega, ročno izdelanega in sodobnega pohištva, izdelanega iz edinstvenih, visokokakovostnih naravnih materialov. Naša želja je prinesti lepoto naravnega kamna v oblikovanje notranjega pohištva. Od samega začetka smo se osredotočili na ustvarjanje edinstvenih kosov pohištva z naravnim marmorjem in jeklom.

  NOVA KOLEKCIJA KAVNIH MIZIC: ROČNO IZDELANO POHIŠTVO V SLOVENIJI

  Harmony & Celine
  Harmony in Celine klubske mizice

  Našo novo kolekcijo kavnih miz smo letos predstavili na prestižnem oblikovalskem sejmu Maison&Objet v Parizu. Nova kolekcija ročno izdelanih okroglih kavnih miz z imenom ”Celine”, združuje čudovito okroglo kamnito-marmorno ploščo in tri elegantne okrogle nogice, ki se proti dnu tanjšajo. Okrogla marmorna plošča je obdelana z natančno izdelanim tankim robom, kar ustvarja eleganten in lebdeč videz kavne mizice. Ta ekskluzivna kavna mizica bo nedvomno popestrila kateri koli notranji prostor. Na voljo v treh velikostih: Ø 100, Ø 80 in Ø 60cm in višini od 30, 40 in 45 cm. Kavna mizica je lahko postavljena kot samostojen element ali kot komplet dveh ali treh mizic skupaj.

  Celine-Calacatta Gold-Brass, mizica v zlati in bakreni barvi
  Celine-Calacatta Gold, mizica z medeninastimi nogicami

  Predstavili smo tudi kolekcijo ročno izdelanih kavnih miz z imenom ”Harmony”, ki je zasnovana tako, da združuje tanko elegantno podnožje in naravni marmor z zaobljenimi robovi. Oblika mizice daje videz uravnoteženosti , saj se linije podnožja ujemajo z zaobljeno obliko kamnitega dela, medtem ko so vertikalne nogice rahlo pomaknjene na noter, kar daje mizi lebdeč videz. Elegantni zaobljeni robovi iz marmorja in kovinskega podnožja dodajo mizi poseben čar. Ta edinstven kos pohištva bo zagotovo pritegnil pozornost v katerem koli prostoru. Na voljo v dveh velikostih: 100x50x35cm in 120x60x35cm.

  Aphrodita Hotavlje, črni marmor
   Aphrodita Hotavlje marmor s črnim podnožjem

  Vsak BERNIX izdelek je rezultat uporabe sodobnega oblikovanja, najboljših materialov in vrhunske kakovosti. Vse izdelke izdelujejo obrtniki, ki uporabljajo visoko obrtniško znanje preneseno iz generacije v generacijo v kombinaciji z najsodobnejšimi tehnikami. Naše pohištvo je v celoti ročno izdelano v Sloveniji. Naš cilj je zagotoviti unikatne izdelke vrhunske kakovosti, ki bodo osvetlili vaš prostor s svojo unikatnostjo, lepoto in čarom.

  Vsaka kavna mizica lahko v prostoru deluje kot samostojni element ali del lepe kompozicije z drugimi mizicami. BERNIX mizice lahko uporabljate tako v stanovanjskih kot v javnih prostorih. Za vsako vrsto izdelka lahko izbirate med šestimi različnimi vrstami marmorja in enim umetnim plemenitim materjalom, ki spominja na belo steklo ter tremi različnimi možnostmi kovinskih podnožij.

  Aphrodida Carrara & Verde Alpi
  Aphrodida Carrara & Verde Alpi klubski mizici iz belega in zelenega marmorja

  Izdelujemo ročno izdelano pohištvo po meri, kar pomeni, da nudimo tudi možnost izdelave naših izdelkov po različnih dimenzijah, ki ustrezajo vašim potrebam. Zagotovite nam lahko svoje lastne mere za naše oblike izdelkov in izbirate med materiali, ki jih nudimo. Odprti smo tudi za sodelovanje z različnimi notranjemi oblikovalci in arhitekti, pri oblikovanju in izdelavi unikatnega pohištva iz marmorja pri različnih projektih. Poleg kavnih mizic, lahko izdelamo tudi konzolne mizice, nočne mizice, večje jedilne mize in kuhinjske pulte v kombinaciji naravnega marmoja in kovinskih podnožij. Z vami bomo z veseljem sodelovali od začetne ideje do realizacije projekta.

  Naša prva kolekcija pohištva je kolekcija kamnitih kavnih mizic. Naš koncept prve kolekcije pohištva je kombinacija kovinskega podnožja in marmorja. Čudoviti kosi marmorja so pritrjeni na elegantno kovinsko podnožje, ki daje videz lahkotnosti. Čista in minimalistična zasnova kavnih mizic omogoča enostavno kombiniranje z različnimi sedežnimi elementi ter barvno usklajenost s kakšrnim koli notranjim ambientom.

  Aphrodita-Verde Alpi-Brass miza
  Aphrodita Verde Alpi, zeleni marmor z medeninastim podnožjem
  Aphrodita-Carrara črni marmor
  Aphrodita-Carrara beli marmor s črnim podnožjem

  MATERIALI: KOMBINACIJA DVEH VRHUNSKIH MATERIALOV, EDINSTVEN NARVANI MARMOR IN ELEGANTNO JEKLO

  Materiali unikatnega pohištva, marmor in kovine
  Materiali unikatnega pohištva, izbor marmorja in obdelave kovine

  MARMOR

  - Marmor ima veliko dekorativno vrednost in lepoto. Vsak kos naravnega kamna, ki ga je narava ustvarila skozi milijone let, je zagotovo nekaj veličastnega in atraktivnega. Vsak naš izdelek je zaradi tega raznolik in unikaten.

  - Kavne mizice so na voljo v čudovitem izboru naravnega kamna: Nero Marquina, Carrara, Calacatta Gold, Verde Alpi, Coffee Marble, Hotavlje in Vetro Bianco (umeten plemenit material, vrhunske kakovosti, ki je odporen proti agresivnim tekočinam, spominja na belo steklo)

  - Vsi marmorji poleg slovenskega marmorja iz Hotavelj v celoti izvirajo iz Italije.

  KOVINSKO PODNOŽJE

  - Naša kovinska podnožja so izdelana s posebnim poudarkom do detajlov, trajnosti in kvaliteti.

  - Podnožja so zasnovana tako, da podpirajo plošče iz naravnega kamna in dajejo privlačen in lahkoten videz.

  - Podnožja za mizice so na voljo v elegantnem galvaniziranem poliranem jeklu v kromu in medenini ali v prašno barvanem jeklu v črni barvi ali kateri koli drugi RAL barvi.

  IZDELAVA: NAREJENO S STRANI IZKUŠENIH OBRTNIKOV, ROČNO IZDELANO V SLOVENIJI

  Natačna izdelava v kovinarski delavnici
  Natačna izdelava pohištva v kovinarski delavnici

  IZDELKI PO NAROČILU

  V BERNIX furniture design so izdelki narejeni po naročilu. Vsak izdelek BERNIX je ročno izdelan po naročilu stranke. Vsaki stranki posebej želimo izdelati edinstven, ročno izdelan kos pohištva, z veliko pozornostjo do detajlov in kakovosti. Naše pohištvo je v celoti ročno izdelano v Sloveniji in je plod izkušenih slovenskih obrtnikov.

  Celotna izdelava enega kosa pohištva od naročila traja približno 4 do 5 tedne. V primeru izbire lakiranega marmorja (z posebnim zaščitnim premazom za zaščito marmorja) postopek izdelave traja 8-9 tednov.

  Proces proizvodnje vključuje izbor najboljšega kosa marmorja z edinstvenim vzorcem po naročilu kupca, rezanje in obdelavo marmorja s strani izkušenih obrtnikov.

  Obdelava marmorja za njegov končni sijaj
  Obdelava marmorja za njegov končni sijaj

  OBDELAVA MARMORJA JE MOŽNA NA DVA NAČINA

  POLIRANJE – obdelava kamna, možna v sijaju ali mat. LAKIRANJE - poseben zaščitni premaz pri katerem se uporablja edinstven postopek zaščite marmorja pred agresivnimi tekočinami in poškodbami. Zagotavlja dodatno zaščito marmorja in je na voljo v mat ali sijajni obdelavi. Lakiranje marmorja priporočamo pri redni uporabi kavnih miz za serviranje hrane in pijače (v restavracijah, kavarnah, laungah itd.). Po poliranju ali lakiranju se marmor privijači na posebej ročno izdelano kovinsko podnožje. Celoten izdelek je nato zapakiran v zaščitno leseno embalažo, posebej zasnovano za zaščito naših izdelkov pred poškodbami med dostavo.

  PREDSTAVITEV NA MEDNARODNIH SEJMIH: PRESTIŽNI OBLIKOVALSKI SEJEM V PARIZU

  Naš razstavni salon na Maison & Objet
  Naš razstavni prostor na sejmu Maison&Objet v Parizu

  MAISON&OBJET Naša prva javna predstavitev izdelkov je bila leta 2018 na Sejmu Ambinet v Ljubljani, kjer smo se prvič predstavili kot top razstavljalci v okviru razstave TOP IDEJE. Svojo pot smo nadaljevali v Rovinj na Hrvaškem, kjer smo se skupaj z arhitekturnim birojem NIMO studio predstavili na mednarodnem pohištvenem sejmu DESIGN DISTRICT. Letos smo se udeležili skupinske predstaitve še z ostalimi 5 slovenskimi podjetji v sodelovanju z javno agencijo Spirit Slovenija na MAISON&OBJET, prestižnim mednarodnim oblikovalskim sejmom v Parizu. Veseli in ponosni smo, da smo bili del sejma, saj je MASION&OBJET več kot le sejem, to je eden glavnih dogodkov v industriji notranje opreme na svetu.

  Tako smo na skupnem razstavnem prostoru v hali 6 na 75 m2 razstavne površine predstavili našo blagovno znamko BERNIX furniture design skupaj z ostalimi petimi slovenskimi podjetji. Na sejmu smo poleg obstoječe kolekcije kavnih mizic predstavili še dve novi kolekciji. Nova kolekcija okroglih kavnih miz z imenom ”Celine”, ki so na voljo v treh različnih velikostih in višinah, je pritegnila veliko pozornosti in pozitivnih povratnih informacij s strani obiskovalcev na našem razstavnem prostoru. Predstavili smo tudi kolekcijo kavnih miz z imenom ”Harmony”, ki so oblikovane tako, da združujejo tanko elegantno podnožje in naravni marmor z zaobljenimi robovi in dajejo videz uravnoteženosti in lebdenja. Edinstvena mizica Harmony je pritegnila veliko pozornosti na sejmu in navdušila javnost.

  Z udeležbo na sejmu v Parizu smo bili zelo zadovoljni, saj smo med obiskovalci vzbudili veliko zanimanja, pridobili smo veliko povpraševanja s strani notranjih oblikovalcev in arhitektov ter nekaj res dobrih kontaktov, s katerimi obstajajo možnosti za sklenitev poslovnih sodelovanj v prihodnje. Naše izdelke si je ogledala tudi nova veleposlanica RS v Parizu Matka Ipavic, nad katerimi je bila zelo navdušena.

  KONTAKT: STOPITE Z NAMI V KONTAKT

  Si želite unikatnega, ekskluzivnega ročno izdelanega pohištva za vaš dom, poslovni prostor ali novi projekt? Lahko nas kontaktirate kadarkoli na naš email naslov: info@bernix.si ali pokličete na telefon +386 41 955 612. Hitro se odzovemo in zavezujemo se k zagotavljanju najboljše storitve in kakovosti za naše stranke. Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani, s spletno trgovino bernix kjer boste našli naše izdelke in vse dodatne informacije.

  Trendi, dizajn 1991
  Avtor: Mojmojster
  Imamo kar 1086 izvajalcev za področje Pohištvo po meri:

  Kako so Vam koristile te informacije?


  PRIPOROČENI IZVAJALCI ZA PODROČJE POHIŠTVO PO MERI
  9
  0

  MIZARSTVO ŠTOLFA, s.p.

  Krašnja 27, 1225 Lukovica
  10
  1

  Mizarstvo Suša Marijan Suša s.p.

  Dolenja vas 16A, 6224 Senožeče
  8.9
  0

  LESARSTVO BAVDEK & CO., mizarstvo d.n.o.

  Nomenj 29, 4264 Bohinjska Bistrica
  9.4
  0

  KOMIC ROBERT S.P. - MIZARSTVO ROBERT

  Loke 15a, 5000 Nova Gorica
  9.7
  2

  MATJAŽ MALOVAŠIČ s.p.

  sovodenj 19, 4225 Sovodenj
  10
  3

  AKRON d.o.o.

  Barletova 4n, 1215 Medvode
  Imamo kar 1086 izvajalcev za področje Pohištvo po meri:

  BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
  IZBOR PODJETIJ, OCENE
  BREZ PROVIZIJ
  IŠČETE IZVAJALCE, PONUDBO ZA PODROČJE POHIŠTVO PO MERI?

  unikatno pohištvo
  oprema stanovanja po meri
  oprema doma
  pohištvo po meri
  podjetje za pohištvo po naročilu
 • Pohištvo po meri Ajdovščina
 • Pohištvo po meri Bled
 • Pohištvo po meri Bovec
 • Pohištvo po meri Celje
 • Pohištvo po meri Črna na Koroškem
 • Pohištvo po meri Črnomelj
 • Pohištvo po meri Domžale
 • Pohištvo po meri Gornja Radgona
 • Pohištvo po meri Gornji Grad
 • Pohištvo po meri Hrastnik
 • Pohištvo po meri Ilirska Bistrica
 • Pohištvo po meri Izola
 • Pohištvo po meri Jesenice
 • Pohištvo po meri Kamnik
 • Pohištvo po meri Kidričevo
 • Pohištvo po meri Kobarid
 • Pohištvo po meri Kočevje
 • Pohištvo po meri Koper
 • Pohištvo po meri Kranj
 • Pohištvo po meri Kranjska Gora
 • Pohištvo po meri Krško
 • Pohištvo po meri Laško
 • Pohištvo po meri Lendava
 • Pohištvo po meri Litija
 • Pohištvo po meri Ljubljana
 • Pohištvo po meri Ljutomer
 • Pohištvo po meri Maribor
 • Pohištvo po meri Metlika
 • Pohištvo po meri Mojstrana
 • Pohištvo po meri Mozirje
 • Pohištvo po meri Murska Sobota
 • Pohištvo po meri Nova Gorica
 • Pohištvo po meri Novo mesto
 • Pohištvo po meri Ormož
 • Pohištvo po meri Piran - Pirano
 • Pohištvo po meri Pivka
 • Pohištvo po meri Portorož
 • Pohištvo po meri Postojna
 • Pohištvo po meri Ptuj
 • Pohištvo po meri Radeče
 • Pohištvo po meri Radenci
 • Pohištvo po meri Radovljica
 • Pohištvo po meri Ravne Na Koroškem
 • Pohištvo po meri Ribnica
 • Pohištvo po meri Rogaška Slatina
 • Pohištvo po meri Sevnica
 • Pohištvo po meri Sežana
 • Pohištvo po meri Škofja Loka
 • Pohištvo po meri Slovenj Gradec
 • Pohištvo po meri Slovenska Bistrica
 • Pohištvo po meri Slovenske Konjice
 • Pohištvo po meri Šoštanj
 • Pohištvo po meri Štore
 • Pohištvo po meri Tolmin
 • Pohištvo po meri Trbovlje
 • Pohištvo po meri Tržič
 • Pohištvo po meri Trzin
 • Pohištvo po meri Velenje
 • Pohištvo po meri Vipava
 • Pohištvo po meri Vojnik
 • Pohištvo po meri Vransko
 • Pohištvo po meri Vrhnika
 • Pohištvo po meri Žalec
 • Pohištvo po meri Zreče
 • Pohištvo po meri Žužemberk
 • SLOVENIA
  MOJMOJSTER.NET

  Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
  2000 Maribor

  00386 40 145 800

  KONTAKTI

  Povpraševanja: 051 216 651
  Podjetja: 040 145 800

  REGIONALNE STRANI

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane