Za področje

    NOTRANJA VRATA: CENA ZA PVC VRATA

    Članek je koristil že 7808+ uporabnikom
    Notranja vrata postajajo vse bolj popularna. Že res, da se je v preteklosti pogosteje uporabljalo PVC stavbno pohištvo zgolj na fasadnih odprtinah, vendar se danes PVC vse pogosteje uporablja tudi v notranjosti objektov.
    Strokovni članek 7808
    notranja vrata (2)
    Imamo kar 659 izvajalcev za področje Notranja vrata:

    1. PVC NOTRANJA VRATA

    PVC notranja vrata so izdelana iz umetne mase. Številne možnosti, plastične značilnosti in praktičnosti polivinilklorida, nam omogočajo oblikovati najrazličnejše izdelke, ki se ne razlikujejo zgolj po vizualnem izgledu ampak tudi po drugih značilnostih - barvi, trdnosti, teksturi itd. Notranja vrata iz polivinilklorida so izredno enostavna za vzdrževanje in primerna za notranjo montažo. Širina izbire najrazličnejših barvnih kombinacij in cenovna dostopnost, so zagotovo ena izmed poglavitnih prednosti PVC notranjih vrat.

    2. KAM UMESTITI PVC NOTRANJA VRATA

    PVC notranja vrata nam ponujajo številne možnosti odpiranja. Od klasičnih krilnih PVC vrat, do nihajnih, zložljivih in drsnih PVC vrat. Različni modeli ponujajo številne možnosti vgradnje v zasebne in javne prostore, kjer je enostavnost in hitrost čiščenja izredno pomembna. PVC vrata veljajo za lahka in dobro tesnijo. Montaža PVC vrat je priporočljiva v prostorih, kjer je potrebno zagotoviti visoko raven zvočne in toplotne izolacije.

    3. LASTNOSTI PVC NOTRANJIH VRAT

    Sodobna notranja vrata so lahko izdelana po meri in prilagojena slehernemu uporabniku. Slabost PVC notranjih vrat je majhna elastičnost PVC-ja na velike obremenitve. Vendar vsestranskost PVC-ja omogoča številne modele in barve PVC vrat, tudi takšne, ki imitirajo les.

    4. CENOVNA DOSTOPNOST PVC NOTRANJIH VRAT

    Prav tako kot vsa vrata, je mogoče tudi PVC notranja vrata izdelati po meri, za posamezne odprtine. Notranja vrata iz plastike so cenovno dostopnejša v primerjavi z najcenejšimi vrati iz masivnega lesa. Cena notranjih PVC vrat klasičnih dimenzij se giblje v cenovnem razponu okrog 150€. V ceno je običajno vključena tudi montaža.

    notranja-vrata (1).jpg

    Strokovni članek 7808
    Avtor: Mojmojster

    Kako so Vam koristile te informacije?


    Revija Mojmojster

    Najboljše prakse, ideje in nasveti za urejen dom. V vaš e-nabiralnik vsakih 14 dni, brezplačno!

    Gradite prenavljate? Pridobite ugodne ponudbe naših partnerjev za kratkoročni ali dolgoročni kredit:
    Informativni mesečni obrok*
    /mesec


    Znesek kredita
    EUR
    Doba odplačevanja
    let
    Naprej
    Izračun kredita >

    *Informativni mesečni obrok je izključno informativne narave in ne predstavlja ponudbe za sklenitev kredita ali poslovne zaveze družbe Daibau ali bank. Izračun je namenjen informaciji uporabniku o okvirni višini mesečnega obroka za določen znesek stanovanjskega kredita ob določeni dobi odplačevanja. Pri izračunu mesečnega obroka je uporabljena zgolj informativna fiksna obrestna mera 3,6%. Za točen izračun in ponudbo je potrebno pridobiti ponudbe bank.

    Iščete izvajalce, ponudbo za področje Notranja vrata?

    Imamo kar 659 izvajalcev za področje Notranja vrata:

    Brezplačno povpraševanje
    Izbor podjetij, ocene strank
    Brez provizij
    Imamo kar 659 izvajalcev za področje Notranja vrata
    8.9
    0

    TERMODOM, d.o.o.


    8.3
    1

    MIZARSTVO RODE ROK RODE S.P.


    8.6
    0

    JUNIKOR d.o.o. Mizarstvo Smonkar


    8.9
    5

    SIMDA ALEN DAKIČ S.P.


    Pogoji uporabe I Politika zasebnosti I Informacije o piškotih I Impressum
    © 2023 Daibau International d.o.o., vse pravice pridržane